دستاوردهای کشور با رویکرد انقلابی و جهادی بهدستآمده است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از گنبدکاووس، علیرضا گرایلی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس اظهار کرد: در دوران جنگ حتی سیمخاردار را از روسیه وارد میکردیم و امروز به کوری چشم دشمنان موشک نقطهزن با بُرد هزاران کیلومتر میسازیم. همه این دستاوردها با روحیه انقلابی، جهادی و با توکل بر خدای منان و اطاعات از فرمایش رهبری کسب شده است. با اعتمادنکردن به دشمن و با تکیه بر استعدادهای داخلی خود و امید به خدا مشکلات کشور را با همین روحیه انقلابی و جهادی یکی پس از دیگری برطرف خواهیم کرد.
وی ناامیدی را بدترین آفت جامعه دانست و افزود: دانشجویان هوشیار و آگاه ایران اسلامی با توکل به خداوند و پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب باید همواره مراقب توطئههای کشورهای استکباری برای ناامید کردن مردم به آینده کشور باشند. شرط لازم و کافی برای موفقیت هر انسان داشتن هوش علمی در کنار بینش اجتماعی و اخلاقی و دینی بوده و هر فردی برای رسیدن به مدارج بالای موفقیت علاوه بر کسب علم نیازمند داشتن بصیرت دینی و ارتباط و درک صحیح با محیط اجتماعی است در غیر این صورت حتی با داشتن تخصص انسان مفیدی برای جامعه نخواهد بود.(بیشتر بخوانید)
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس، پردیس مینودشت و مرکز گالیکش، عنوان کرد: اهمیت دادن به این مناسبتها و وقایع، بهانهای است تا مروری به رویدادهای تاریخی، علمی و فرهنگی اصیل ایرانی و اسلامی داشته باشیم و از حماسهسازانی که مسبب پویایی و استواری ایران اسلامی شدند، تکریم کنیم؛ چراکه با گذشته و پیشینهای قوی انسان میتواند قدمهای بزرگی به سمت آینده بردارد و سبب ایجاد تمدنی محکم و استوار برای آینده ملت خود شود. برای عبرت از گذشتگان نیازمند مرور تاریخ هستیم و تاریخ را از سه زاویه باید نگاه کنیم. وجه نخست تاریخ نقل و چگونگی وقوع آن، وجه دوم تحلیل و چرایی تاریخ و وجه سوم که مهمتر بوده نتیجهگیری تاریخ است که شرایط موجود را میسنجد و با درکی صحیح از وقوع مجدد آن جلوگیری میکند.
گرایلی بیان کرد: جوانان لازم است برای پرهیز از تکرار شکستها، تاریخ را از زوایای مختلف نظاره کنند و با هوشیاری و بصیرت کامل، نقشه دشمن را برملا کنند. ۱۶ آذر ۱۳۳۲ دانشجویان با وجدان دانشگاه تهران در اعتراض به حضور معاون رئیسجمهوری آمریکا بهعنوان کشوری استکباری که بعد از جریان ملی شدن صنعت نفت در ۲۹ اسفند ۱۳۲۹ عصبانی و سبب شکلگیری کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ شده بود در دانشگاه تهران اعتراض کردند و سه نفر از آنان توسط عوامل رژیم شاهنشاهی به شهادت رسیدند. کشورهای استکباری مانند آمریکا و انگلیس هر زمانی که منافع خود را در هر نقطهای از دنیا در خطر ببینند با هر روش و توطئهای مخالفان را سرنگون و دستنشاندگان خود را روی کار میآورند تا از منافعشان دفاع کنند.
وی مطرح کرد: امروز هم با توجه به اینکه استفاده از انرژی صلحآمیز هستهای باعث پیشرفت کشور در عرصههای مختلف علمی و کشاورزی و صنعتی شده و منافع بزرگی نصیب کشورمان میشود و منافع دنیای غرب را به خطر میاندازد، مجدد دشمنان ملت ایران عصبانی هستند و به هر طریق ممکن سعی دارند تا این منفعت نصیب ملت ایران نشود. در مقابل جمله نخستوزیر ایران در سال ۱۳۲۹ که در مجلس اعلام کرد ملت ما یک آفتابه نمیتواند بسازد چگونه میتواند صنعت نفت را ملی و خودش آن را اداره کند، باید گفت: آقای رزمآرا کجایی که بیایی و ببینی جوانان برومند وطن سانتریفیوژهای نسل سوم را ساخته و ذرات اتم را برای استفاده از انرژی آن شکافتهاند.
قلم، سمبل و نماد دانشجویی است
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس نیز گفت: سمبل و نماد دانشجویی قلم است که از آن هنر، زیبایی، آینده سازی و آیندهپژوهی میتراود. فرض مسلم برای هر جوان مسلمانی کسب علم و دانش است.
جواد صادقیپناه اضافه کرد: دو دلیلی که دانشجویان دانشگاه تهران هوشیارانه و در اعتراض به آن به تجمع در دانشگاه اقدام کردند و نتیجه آن شهادت سه تن از دانشجویان توسط عوامل رژیم شاهنشاهی بود عبارتند از سفر معاون رئیسجمهور وقت آمریکا بهعنوان عامل اصلی کودتای ۲۸ مرداد به کشور و دلیل دوم از سرگیری روابط دیپلماتیک دوستانه با انگلستان پس از خیانتها و کارشکنیهای متعدد دولت انگلستان در فروش نفت و استرداد اموال ایران متعاقب ملی شدن صنعت نفت توسط دولت وقت ایران.
وی توضیح داد: امیرکبیر بهعنوان پیشرو حرکت علمی در کشور است که با احداث مدرسه دارالفنون، اعزام دانشجویان ایرانی به خارج از کشور، ایجاد امکان تعلیم و تربیت آنان و مهارتآموزی آنان به سبک مدرن برای انتقال آموزهها به جوانان ایرانی گامهای مهم را در این امر برداشت. دانشگاه محل و مأمن و خاستگاه تربیت انسان و پناهگاه ارزشهای والای انسانی است. دانشجویان ایرانی بهعنوان نخبگان علمی و برگزیدگان جامعه ایران سهم به سزایی در تحولات سیاسی و اجتماعی ایران داشتند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس یادآورد شد: نخستین حرکتی که منجر به انقلاب اسلامی شد در زمان سفر محمدرضا پهلوی به آمریکا در سال ۱۳۵۶، دانشجویان ایرانی شاغل در آمریکا جلوی کاخ سفید به اقامه نماز پرداختند، پلیس آمریکا مجبور به استفاده از گاز اشکآور برای متفرق سازی دانشجویان شدند. این امر با عنوان «دانشجویان ایرانی اشک شاه را درآوردند» انعکاس خبری سریع و بسیار گستردهای در جهان پیدا کرد. پس از آن دانشجویان بهعنوان بدنه فکری جریانهای فعال در انقلاب اسلامی سهم بسیار ارزشمندی در تحقق انقلاب اسلامی داشتند.
صادقیپناه ادامه داد: یکی از حرکتهایی که باعث شد امروزه مقام معظم رهبری اینگونه از آن یاد کند که ما آمریکاییها را تبعید کردیم؛ تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان بود که به انقلاب دوم مشهور است و منجر به کشف و خنثیسازی اسناد و مدارکی شد و ممکن بود موجب کودتا و خرابکاری در کشور شود. نخستین رکنی که دانشجو میتواند ابراز کند، عشق و تعصبش به میهنش است؛ بنابراین مهمترین حرکت دانشجویی تاریخ انقلاب اسلامی بهموجب همین عشق و تعصب توسط دانشجویان در دفاع مقدس جایی که بیش از ۳۰۰۰ دانشجو به شهادت رسید به انجام رسید.
وی از دانشجویان بهعنوان افسران جنگ نرم در عرصه جنگ اقتصادی ایادی استکبار و استعمار یاد کرد و از دانشجویان خواست تا با امیدواری و انگیزه فراوان با درک اقتضائیات شرایط حاضر بهعنوان افسران جنگ نرم با تلاش برای فراگیری علم و دانش در بالاترین سطح در همه تخصصهای لازم، فریفته خدعهها و نیرنگهای نوین دشمن در راستای سیاه نمایی و بلااثربودن فعالیتهای علمی و پژوهشی نسل جوان آیندهدار نشوند و خود را عامل و هادی حرکت ماشین توسعه فراگیر کشور برای آینده نزدیک بدانند.
به گزارش آنا، از دیگر بخشهای برنامه اجرای گروه سرود ماهور و برگزاری مسابقات دانشجویی بود. در پایان نیز از فعالان فرهنگی و دانشجویی و ممتازان علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس قدردانی شد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/