راهاندازی سامانه ارتقا و رشد مجلات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از قم، جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آزاد قم به ریاست حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه، معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
بیشتر بخوانید:
گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی قم
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه با اشاره به لزوم برگزاری کرسیهای نظریهپردازی با محور استادان و اعضای هیئت علمی اظهار کرد: برگزاری کرسیهای ترویجی در دانشگاهها بسیار حائز اهمیت است؛ زیرا استادان و اعضای هیئت علمی با برگزاری کرسیهای نظریهپردازی لازم است به یک نظریه علمی دست یابند؛ بنابراین هر استاد دانشگاه آزاد اسلامی با حضور فعال در عرصه کرسیهای ترویجی باید یک نظریه علمی داشته باشد.
برگزاری هزار کرسی ترویجی در دانشگاه آزاد اسلامی
حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه با بیان اینکه تاکنون یک هزار کرسی ترویجی در سطح واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده است، عنوان کرد: در نظر داریم همایش ملی کرسیهای نظریهپردازی را با حضور تمام استادان نظریهپرداز و فعالان کرسیهای ترویجی برگزار کنیم.
وی با تأکید بر لزوم ایجاد مجلات تخصصی بر مبنای رشتههای تحصیلی دانشکدهها افزود: همزمان با ارتقای استادان باید مجلات علمی پژوهشی دانشگاهها نیز رشد داشته باشند؛ بنابراین استادان دانشگاه باید در ارتقای مجلات علمی پژوهشی دانشگاهها حضور فعال داشته باشند.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی از راهاندازی سامانهای بهمنظور ارتقا و رشد مجلات علمی پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بر رسیدگی به ارتقای علمی مجلات تخصصی دانشگاهها تأکید کرد.
خسروپناه با اشاره به اجرای طرح تعاون در دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: اجرای طرح تعاون در دانشگاه آزاد اسلامی بسیار ارزشمند است؛ بنابراین باید با استفاده از تمام ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی، طرح تعاون ملی با محور هنر و معماری راهاندازی شود تا هنر و معماری رشد و بالندگی خود را داشته باشد.
رئیس دانشگاه آزاد قم هم از آغاز تکمیل ساختمان نیمهساخته واقع در سایت پردیسان خبر داد و با بیان اینکه دانشکدههای موضوعی مورد پیگیری برای راهاندازی است، توضیح داد: دانشگاه آزاد اسلامی قم جزء پنج دانشگاه برتر در تولید سند آمایش است.
حجتالاسلام حسن خیری با تأکید بر اینکه برای ایجاد دانشکدههای موضوعی به جد در حال پیگیری هستیم، ادامه داد: در نظر داریم متناسب با دانشکدههای موضوعی مجوز رشتههای جدید دریافت کنیم و در همین راستا کمیتههایی برای بررسی و ایجاد رشتههای جدید متناسب با وضعیت و نیاز استان و کشور در نظر گرفته شده است.
تبدیل دانشکده علوم پایه به دانشکده علوم پایه و فناوریهای همگرا
وی با بیان اینکه برای تبدیل دانشکده علوم پایه به دانشکده علوم پایه و فناوریهای همگرا برنامهریزیهای لازم انجام شده است، یادآور شد: تقویت مجلات موجود در دانشکده علوم پایه، ایجاد رشتههای نانو و شیمی دارویی، استفاده از ظرفیت دانشگاه در توسعه کرسی نظریهپردازی در دانشکده علوم پایه با موضوع فلسفه علم و کاتالیزورها و تقویت رشتههای بینرشتهای بسیار حائز اهمیت است.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/پ
انتهای پیام/