دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 آذر 1400 - 10:39
کلانتری مطرح کرد؛

سراهای نوآوری با چه اهدافی در دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شدند؟

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، اهداف راه‌اندازی سراهای نوآوری را تعامل موثر با بخش صنعت و معدن کشور، اشتغال مولد فارغ‌التحصیلان دانشگاه و مشارکت در تولید محصولات فناور و دانش‌بنیان دانست.
کد خبر : 625281
کلانتری



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اراک، نشست مشترک حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حسین منصوری مدیر مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران(ایمینو)، رامین زارع رئیس سرای نوآوری سلامت کار دانشگاه آزاد اسلامی اراک و بهنام بابایی عضو هیئت علمی گروه معدن واحد محلات به نمایندگی از مسئول راه‌اندازی سرای نوآوری سنگ واحد محلات در دفتر مدیریت ایمینو برگزار شد.




بیشتر بخوانید:


تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی و خانه صنعت و معدن کرمانشاه امضا شد




رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در این نشست با بیان اینکه سراهای نوآوری این دانشگاه به دنبال همکاری فناورانه و توسعه بازار با شرکت‌های سرمایه‌گذار و مراکز نوآوری است، اظهار کرد: اهداف راه‌اندازی سراهای نوآوری، تعامل موثر با بخش صنعت و معدن کشور، اشتغال مولد فارغ‌التحصیلان دانشگاه، ایجاد ارزش افزوده از طریق حمایت و مشارکت در تولید محصولات فناور و دانش‌بنیان و افزایش درآمدهای دانشگاه است.


کلانتری متذکر شد: برای دستیابی به این اهداف در دو سال گذشته زیرساخت‌های لازم از نظر فضاهای اشتراکی، دفاتر شرکتی، تولید محصولات نمونه خدمات آزمایشگاهی و بهره‌مندی از خدمات مشاوره‌ای اعضای هیئت علمی فراهم شده است.


وی بیان کرد: در حال حاضر شرایط همکاری دانشگاه با شرکت‌های پویا و تأ‌ثیرگذار در کشور مانند مجموعه ایمیدرو و همچنین ایمینو بسیار مناسب است.


مدیر مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران هم در این نشست گفت: مأموریت ایمینو، شناسایی و کمک به توانمندسازی کسب و کارهای نوپای بخش معدن و صنایع معدنی است و تلاش می‌کند فضایی مناسب برای توسعه استارت‌آپ‌های این حوزه فراهم کند.


حسین منصوری با استقبال از همکاری مشترک با سرای نوآوری سلامت کار و سرای نوآوری سنگ دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، حوزه‌های سرمایه‌گذاری ایمینو را فناوری‌های نوین معدن و صنایع معدنی، مدیریت ایمنی، بهداشت، محیط‌زیست و انرژی، مدیریت بازاریابی و فروش، مدیریت باطله، پسماند معادن و صنایع معدنی عنوان کرد و افزود: خدمات و امکانات این مرکز برای استارت‌آپ‌ها مشتمل بر حمایت نقدی و غیر نقدی تا سقف ۳۵۰ میلیون تومان است.


در این نشست رامین زارع رئیس سرای نوآوری سلامت کار واحد اراکو و بهنام بابایی عضو هیئت علمی گروه معدن دانشگاه آزاد اسامی واحد محلات به نمایندگی از مسئول راه‌اندازی سرای نوآوری سنگ واحد محلات، فعالیت‌ها و زمینه‌های همکاری مشترک را بیان کردند که این همکاری‌ها شامل برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک، توسعه فناوری تولید سیستم‌های هوشمند ایمنی و انرژی، تولید تجهیزات حفاظتی مرتبط با HSE، فناوری‌های نوین در حوزه معادن سنگ و صنایع معدنی و توسعه بازار بود که مورد استقبال طرفین قرار گرفت.


انتهای پیام/۴۰۷۸/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب