سراهای نوآوری با چه اهدافی در دانشگاه آزاد اسلامی راهاندازی شدند؟
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از اراک، نشست مشترک حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حسین منصوری مدیر مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران(ایمینو)، رامین زارع رئیس سرای نوآوری سلامت کار دانشگاه آزاد اسلامی اراک و بهنام بابایی عضو هیئت علمی گروه معدن واحد محلات به نمایندگی از مسئول راهاندازی سرای نوآوری سنگ واحد محلات در دفتر مدیریت ایمینو برگزار شد.
بیشتر بخوانید:
تفاهمنامه دانشگاه آزاد اسلامی و خانه صنعت و معدن کرمانشاه امضا شد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در این نشست با بیان اینکه سراهای نوآوری این دانشگاه به دنبال همکاری فناورانه و توسعه بازار با شرکتهای سرمایهگذار و مراکز نوآوری است، اظهار کرد: اهداف راهاندازی سراهای نوآوری، تعامل موثر با بخش صنعت و معدن کشور، اشتغال مولد فارغالتحصیلان دانشگاه، ایجاد ارزش افزوده از طریق حمایت و مشارکت در تولید محصولات فناور و دانشبنیان و افزایش درآمدهای دانشگاه است.
کلانتری متذکر شد: برای دستیابی به این اهداف در دو سال گذشته زیرساختهای لازم از نظر فضاهای اشتراکی، دفاتر شرکتی، تولید محصولات نمونه خدمات آزمایشگاهی و بهرهمندی از خدمات مشاورهای اعضای هیئت علمی فراهم شده است.
وی بیان کرد: در حال حاضر شرایط همکاری دانشگاه با شرکتهای پویا و تأثیرگذار در کشور مانند مجموعه ایمیدرو و همچنین ایمینو بسیار مناسب است.
مدیر مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران هم در این نشست گفت: مأموریت ایمینو، شناسایی و کمک به توانمندسازی کسب و کارهای نوپای بخش معدن و صنایع معدنی است و تلاش میکند فضایی مناسب برای توسعه استارتآپهای این حوزه فراهم کند.
حسین منصوری با استقبال از همکاری مشترک با سرای نوآوری سلامت کار و سرای نوآوری سنگ دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، حوزههای سرمایهگذاری ایمینو را فناوریهای نوین معدن و صنایع معدنی، مدیریت ایمنی، بهداشت، محیطزیست و انرژی، مدیریت بازاریابی و فروش، مدیریت باطله، پسماند معادن و صنایع معدنی عنوان کرد و افزود: خدمات و امکانات این مرکز برای استارتآپها مشتمل بر حمایت نقدی و غیر نقدی تا سقف ۳۵۰ میلیون تومان است.
در این نشست رامین زارع رئیس سرای نوآوری سلامت کار واحد اراکو و بهنام بابایی عضو هیئت علمی گروه معدن دانشگاه آزاد اسامی واحد محلات به نمایندگی از مسئول راهاندازی سرای نوآوری سنگ واحد محلات، فعالیتها و زمینههای همکاری مشترک را بیان کردند که این همکاریها شامل برگزاری دورههای آموزشی مشترک، توسعه فناوری تولید سیستمهای هوشمند ایمنی و انرژی، تولید تجهیزات حفاظتی مرتبط با HSE، فناوریهای نوین در حوزه معادن سنگ و صنایع معدنی و توسعه بازار بود که مورد استقبال طرفین قرار گرفت.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/