۴۵ هزار اثر به دبیرخانه جشنواره شهید «علی لندی» رسیده است
به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، حجتالاسلام والمسلمین شعبانزاده، رئیس شورای سیاستگذاری نخستین جشنواره نوجوان فداکار شهید «علی لندی» از ۳۰ آذرماه بهعنوان آخرین مهلت شرکت در این جشنواره یاد کرد و گفت: تا به امروز ۴۵ هزار اثر در قالبهای فیلمکوتاه، داستان، شعر، عکس طراحی، نقاشی و مقاله به دبیرخانه رسیده است.
حجتالاسلام والمسلمین شعبانزاده امشب در برنامه زنده تلویزیونی عصر خانواده که از شبکه دو سیما منعکس شد، با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره نوجوان فداکار شهید علی لندی اظهار کرد: شهید لندی یکی از پدیدههای قرن جدید بود که با کمتر از ۱۵ سال سن و شهامتی مثال زدنی دو بانوی ایرانی را نجات داد که به پاس معرفی این نوجوان فداکار، جشنواره شهید علی لندی از قم آغاز شد.
وی اضافه کرد: تا به امروز ۴۵ هزار اثر در قالب فیلمکوتاه، داستان، شعر، عکس طراحی، نقاشی و مقاله به این جشنواره ارسال شده است و تلاش ما این است که همه نوجوانان کشور در شناخت و معرفی شهید لندی مشارکت کنند.
رئیس شورای سیاستگذاری نخستین جشنواره نوجوان فداکار شهید «علی لندی» خاطرنشان کرد: ۳۰ آذرماه به عنوان آخرین مهلت ارسال آثار درنظر گرفته شده است و آثار از پنجم تا دهم دیماه داوری و در نهایت دهم دیماه مراسم اختتامیه در جوار حرم امام رضا(ع) برگزار میشود.
وی ادامه داد: در این فرصت از خانواده شهید علی لندی که ما را در این جشنواره یاری کرده و در کنار دستاندرکاران جشنواره بودند تجلیل میکنیم.
شعبانزاده با بیان اینکه آثار این جشنواره حول محور شهید لندی است، گفت: محصولات مورد نظر این جشنواره با محوریت پرداختن به ابعاد یک نوجوان الگو ارائه میشود.
وی خاطرنشان کرد: برخی از انسانها به ظاهر کوچک هستند اما تاریخ قضاوت دیگری از این افراد دارد و شهید لندی نیز از این جمله افراد بود.
شعبانزاده با بیان اینکه نوجوانان هر کشور به دنبال الگو هستند، گفت: امروز نیز شهید علی لندی برای ما یک الگو است و ما به واسطه ایشان ذخایر ناشناخته در ایران اسلامی را به همگان معرفی کنیم؛ شهید علی لندی هم پدیده الگویی است که این جشنواره برای معرفی این الگو برگزار شده است.
وی تصریح کرد: عوامل رسیدن ایشان به مقام شهادت موضوع دیگری که در جشنواره مورد توجه است؛ نقش مادر در تربیت چنین فرزندی بسیار مهم است، امروز محبوب ترین شخص این کشور شهید سلیمانی است که محصول مادری کدبانوست که با مهر مادری خود ایشان را تربیت کرد.
رئیس شورای سیاستگذاری نخستین جشنواره نوجوان فداکار شهید «علی لندی» عنوان کرد: مادر شهید علمالهدی می گفت که در ایام بارداری ۹ بار ختم قرآن کردم تا فرزندم که بزرگ شد مفسر قرآن شد و به شهادت رسید، بعد از شهادت هم با یک تکه قرآن شاخته شد.
وی ادامه داد: مادر شهید خادم زاده می گوید وقتی که بنده بچه های خود را صبحها به مدرسه میفرستادم دو لقمه نان به هر کدام از آنها میدادم تا انفاق و توجه را به آنها آموزش دهم.
شعبانزاده با بیان اینکه هیچ کانونی همانند کانون خانواده تاثیرگذار نیست، گفت: شجاع ترین انسان ها افرادی هستند که خواسته های نابجا را کنار میگذارند و درستی یا نادرستی این خواستهها باید در خانه به بچهها گفته شود.
وی ادامه داد: حضرت زهرا (س) معصوم بودند اما بزرگترین افتخار ایشان مادر بودن و خانهداری بود؛ اگر بخواهیم ایران را موفقتر کنیم باید با مادرها جامعه متعالی را بسازیم و از تلاش مادر است که خانواده به خوشبختی میرسد.
شعبانزاده گفت: در پایان جشنواره شهید علی لندی از ۱۰ برگزیده نخست با سفر زیارتی حرم سیدالشهدا(ع) و ۳۰ برگزیده دیگر با سفر زیارتی مشهد مقدس تجلیل میشود و برای دانش آموزان منتخب نیز تبلت هوشمند درنظر گرفته شده است.
خاطرنشان میشود، در پایان این برنامه از طرف جشنواره نوجوان فداکار، پرچم متبرک حرم امام حسین (ع) به برنامه عصر خانواده اهدا شد.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/