قدردانی از برگزیدگان رویدادهای ورزشی غیرحضوری و لیگ ورزش همگانی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از خرمآباد، سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در مراسم تجلیل از برگزیدگان رویدادهای ورزشی غیرحضوری و برگزیدگان لیگ کشوری ورزش همگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد با اشاره به نقش ورزش در وضعیت سلامت جامعه و بهبود کیفیت زندگی و افزایش نشاط اجتماعی گفت: ورزش را نمیتوان صرفاً در حوزه ورزش خلاصه کرد؛ بلکه این فعالیت در تمام زمینهها اعم از اجتماعی و فرهنگی تأثیر بسزایی دارد.
وی افزود: ورزش بهعنوان یکی از مهمترین ارکان تأمین شادابی و سلامت، جسم و روح انسان است؛ زیرا ورزش منظم ذهن، روح و روان را صیقل میدهد و انسان را در مواجهه با مشکلات زندگی توانمندتر میکند و حس خوشبینی و نگاه مثبت به زندگی را پرورش داده و درنتیجه انسان میتواند بسیاری از مسائل اجتماعی، معنوی و روحی و روانی خود را بهخوبی با ورزش سامان دهد.
بیشتر بخوانید:
کسب مدال مسابقات وزنهبرداری جوانان جهان توسط دانشجوی سمای بروجرد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد بیان کرد: ورزش همگانی زیربنای ورزش قهرمانی بوده و در کنار ورزش قهرمانی، سلامتی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی از اهمیت بالایی برخوردار است و تلاش میکنیم تا ورزش همگانی را بهعنوان یک فرهنگ در دانشگاه نهادینه کنیم و ارتقا دهیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به کسب عنوان دوم استان لرستان و رتبه نخست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد در لیگ کشوری ورزش همگانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: امیدواریم با برنامهریزیهای انجامشده در مرحله دوم این طرح نیز که آذر ۱۴۰۰ برگزار میشود، رتبههای خوبی کسب کنیم.
حجتالاسلام محسن قربانی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز در این مراسم اقتضای جامعه جوان را نشاط، شادابی، تحرک و هیجان عنوان کرد و گفت: ورزش میتواند پاسخگوی بخش عمدهای از این نشاط و شور جوانی باشد و در شرایط کرونایی حاکم برجهان ورزش میتواند از آسیبهایی که ممکن است بر خانوادهها وارد شود، جلوگیری کند.
قربانی با بیان اینکه در آموزههای دینی ما تأکید زیادی بر امر ورزش شده است، بیان کرد: مطالبه مقام معظم رهبری نیز از جوانان تحصیل، تذهیب و ورزش است.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان افزود: شرایط امروز جامعه بهواسطه ظهور و بروز راههای ارتباطی مختلف و شبکههای اجتماعی گوناگون با پیچیدگیهای فراوانی مواجه شده و آسیبهای بیشتری میتواند متوجه نسل جوان شود که همین مسئله میطلبد که در حفظ و گسترش معنویات و تقویت روح و روان جوانان تلاش بیشتری شود؛ زیرا همانگونه که جسم به تقویت و تغذیه و مراقبت نیاز دارد، روح نیز به تربیت و تغذیه نیازمند است تا با مراقبت بر نفس در بزنگاههایی که در زندگی پیش میآید، بتوانیم خود را مدیریت کنیم.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/