دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با آنا تشریح شد؛

آشنایی با رتبه دوم رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی/ طرح سوزن‌دوزی بلوچی چگونه نایب‌قهرمان شد؟

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش با طرح سوزن‌دوزی بلوچی، رتبه دوم نخستین رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی را کسب کرد.
کد خبر : 624652
رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از خاش، صابره ریگی دانشجوی مقطع کارشناسی رشته آموزش ابتدایی و دبیر تشکل انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش موفق به کسب رتبه دوم کشوری در نخستین رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی شد.


صابره ریگی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا درباره جزئیات این موفقیت اظهار کرد: پنج ماه قبل با تشویق و راهنمایی زهرا سیاه‌سر مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش در این مسابقات ثبت‌ نام کردم و با رقابت با ۶۰۰ نفر دیگر موفق شدم که جزء ۶۰ نفر راه یافته به مرحله کشوری این رویداد باشم. این گروه ۶۰ نفره به مدت سه ماه در دوره‌های آموزشی شرکت داشتند که البته بنا به دلایلی، نتوانستم در این دوره آموزشی شرکت کنم.


دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش افزود: در مرحله کشوری، افراد شرکت‌کننده در این مرحله به سه گروه تقسیم شدند که روال کار به این صورت بود که صبح در کلاس‌های آموزشی شرکت می‌کردیم و عصر با ارائه طرح خود از آن دفاع می‌کردیم. در ادامه این روند موفق شدم جزء ۱۴ نفری باشم که به مرحله پایانی این رقابت‌ها راه یافتند و بتوانم جزء پنج نفر راه یافته به رقابت نهایی این رویداد باشم.(بیشتر بخوانید)


آشنایی با رتبه دوم رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی/ طرح سوزن‌دوزی بلوچی چگونه نایب‌قهرمان شد؟


وی ادامه داد: در مرحله رقابت نهایی این رویداد هر شرکت‌کننده هفت دقیقه فرصت داشت تا طرح خود را ارائه کرده و از آن دفاع کنند. طرحی که ارائه داده بودم، طرح سوزن‌دوزی بلوچی و لباس‌های محلی استان سیستان و بلوچستان با سوزن‌دوزی بلوچی بود که مورد استقبال زیادی قرار گرفت تا جایی‌که چند سرمایه‌گذار و تولیدی لباس در این رویداد به بنده پیشنهاد کار دادند.


ریگی داوری صورت گرفته در مرحله کشوری رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی را عادلانه خواند و عنوان کرد: داوران بر اساس مدل کسب‌وکار و بازاریابی و توانایی هر فرد، قضاوتشان را انجام دادند و داوری آنان عادلانه بود و پنج نفر به‌عنوان نفرات برتر توسط ۱۱ داوری که حضور داشتند، انتخاب شدند و طرح سوزن‌دوزی بلوچی دوم کشور شد.


دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش توضیح داد: طرح که ارائه شد، سوزن‌دوزی بلوچی و محلی استان بود که در دفاعیه در مدت زمانی هفت دقیقه به ارزش پیشنهادی، جریان درآمدی، ساختار هزینه، منابع و فعالیت کلیدی، ارتباط با مشتری، شرکا کلیدی، بخش مشتری و کانال‌ها پرداخته و درباره آنها کامل توضیح دادم.


وی هدف از یادگیری و انجام سوزن‌دوزی بلوچی را پررنگ شدن نقش زن در اقتصاد خانواده، کسب‌وکار و بازاریابی زنان، کاهش فقر در استان و شناخت مردم سراسر کشور از این کار تلفیقی، کلاسیک و جدید روی چرم، مانتو، لباس، مبلمان و... دانست و ابراز امیدواری کرد که بتواند در آینده روی صادرات بین‌المللی این هنر اصیل ایرانی نقش داشته باشد.


آشنایی با رتبه دوم رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی/ طرح سوزن‌دوزی بلوچی چگونه نایب‌قهرمان شد؟


ریگی با قدردانی از دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل برگزاری این رویداد، بیان کرد: خیلی از جوانان و دانشجویان هستند که هنر، توانایی یا خلاقیتی دارند؛ اما فرصت و موقعیتی برای ارائه آن نمی‌یابند. این رویداد فرصتی برای ارائه این خلاقیت‌ها و توانایی‌هاست. از مسئولان برگزاری این رویداد به دلیل فرصتی که برای ارائه خلاقیت‌ها و توانایی‌های دانشجویان از اقصی نقاط کشور به وجود آوردند، سپاسگزارم. امیدوارم این‌گونه رویدادها و رقابت‌ها در آینده نیز ادامه داشته باشد تا دانشجویانی که در مناطق دورافتاده و محرومی مانند خاش تحصیل می‌کنند بتوانند فرصتی برای ارائه خلاقیت و توانایی‌های خود بیایند.


دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش اضافه کرد: لازم می‌دانم با تشکر و قدردانی از بهروز رومیانی سرپرست و زهرا سیاه‌سر مدیر فرهنگی این واحد دانشگاهی از حمایت‌ها، تلاش‌ها و راهنمایی‌های بهناز شهنوازی معاون فرهنگی دانشجویی واحد خاش که مانند معلم دلسوز و پرتلاش، همراه و یار و یاور من در این رقابت تنگاتنگ بود، قدردانی کنم.


به گزارش آنا، مراسم اختتامیه نخستین رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی چهارم آذر با حضور دکتر طهرانچی برگزار و از برگزیدگان امید سیفی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در محور انیمیشن، صابره ریگی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش در محور طراحی پارچه و پوشش، مریم نعمتی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در محور قلم‌زنی، آیدین شهبازی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین در محور آفرینش‌های خلاق و ایران پبدنی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در محور طراحی پارچه و لباس تجلیل شد.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب