جزئیات توزیع هوشمند کالای اساسی در سال ۱۴۰۰
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، توزیع هوشمند کالای اساسی یکی از برنامههای دولت برای کنترل بازار است که با توزیع اینترنتی مرغ و تخممرغ بهصورت آزمایشی در شهر تهران،کرج و اصفهان با شرکت بازرگام کار خود را آغاز کرده است و به مرور به سایر کالاها نیز تسری پیدا خواهد کرد.
سید جواد ساداتینژاد وزیر جهادکشاورزی از اضافه شدن شکر، روغن و برنج نیز با قیمتهای تعزیراتی به اقلام توزیع هوشمند درب منازل خبر داد و میگوید« هرچه از سامانه هوشمند بیشتر استفاده کنیم دست واسطهها در این بین کم خواهد شد. برای میوه شب عید هم قصد داریم از توزیع هوشمند استفاده کنیم».
توزیع اینترنتی کالای اساسی با قیمت مصوب
قادریفر مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران نیز درباره جزئیات توزیع اینترنتی کالاهای اساسی بیان میکند«زیرساختهای مناسب شامل سرور مجازی، سامانههای پشتیبانی و انبارهای نگهداری کالا فراهم شده است».
بیشتر بخوانید:
فروش و توزیع اینترنتی کالاهای اساسی با قیمت مصوب افزایش مییابد
وی ادامه میدهد« درحال حاضر کشور با مشکل کمبود کالا مواجه نیست و کالا به وفور در بازار موجود است بهخصوص محصولات کشاورزی و مواد غذایی و ۲۱ قلم کالای اساسی سبد خانوارها اما این کالاها و خدمات به دلیل عدم نظارت هوشمند و واسطهگریها با قیمت مناسب به دست مردم نمیرسد».
قادریفر با اعلام قیمت مصوب مرغ و تخممرغ، خاطرنشان میکند« قیمت تخممرغ شانهای ۴۳ هزار تومان، مرغ منجمد ۲۰ هزار تومان و قیمت مرغ گرم ۳۱ هزار تومان است».
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران تصریح میکند«نظارت باید بهصورت هوشمند دنبال شود تا دسترسی مردم به کالاهای ضروری با قیمت مصوب آسانتر شود. اگرچه ممکن است توزیع اینترنتی شامل همه مردم نباشد اما از آنجایی که سزای گران فروش نخریدن است این شیوه فروش باعث خواهد شد بازار آرامش را به خود ببیند».
شرط حضور پلتفرمها در توزیع اینترنتی کالاهای اساسی
عربشاهی، معاون تعاون روستایی وزارت جهادکشاورزی نیز با بیان اینکه با خرید اینترنتی کالاها کمتر از ۲۴ ساعت به دست مصرفکننده میرسد بیان میکند« اقلام اساسی بهصورت تدریجی به این چرخه اضافه میشوند، پلتفرمها برای شرکت در این طرح باید کالا را با نرخ مصوب، طبق زمانبندی و رایگان به مشتری تحویل دهند».
همچنین محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور ارائه برخی اقلام ضروری مردم به صورت اینترنتی را اقدامی بسیار مناسب و ارزنده برای تنظیم بازار و اطمینان خاطر مصرفکنندگان ارزیابی کرد و میگوید« باید ارائه کالاهای اساسی مردم با قیمت مصوب به صورت اینترنتی ادامه یابد و در صورت امکان فروش و توزیع برخی کالاهای دیگر نیز به این سامانه اضافه شود».
انتهای پیام/
انتهای پیام/