دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 آذر 1400 - 10:20
رضایی به آنا خبر داد؛

چاپ ۱۴ کتاب توسط اعضای باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی مازندران

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری گفت: ۱۴ عنوان کتاب توسط اعضای این باشگاه در یک سال گذشته چاپ شده است.
کد خبر : 624124
عباس رضایی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد ساری



عباس رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در ساری در تشریح عملکرد باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد ساری اظهار کرد: در یک‌سال گذشته هشت مقاله ISI ازجمله مقاله «تقویت و بهبود خصوصیات کامپوزیت‌های سیمانی» در یک پژوهش گروهی با مشارکت دانشمندان ایرانی و خارجی و ۱۰ مقاله علمی پژوهشی و ۱۲ مقاله در کنفرانس‌های خارجی به چاپ رسید.




بیشتر بخوانید:





وی افزود: در راستای توسعه امر پژوهش، پژوهشگران جوان این دانشگاه در هشت دوره مسابقات خارجی و داخلی شرکت کرده‌اند که مهم‌ترین آنها کسب مدال طلای مسابقات جهانی سوئیس با عنوان اختراع ضدفیشینگ درگاه پرداخت اینترنتی بوده است. در این راستا سه اختراع نیز توسط اعضای این باشگاه به ثبت رسیده است.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد ساری یادآور شد: در یک‌سال گذشته ۱۴ عنوان کتاب نیز توسط اعضای باشگاه پژوهشگران جوان واحد ساری به چاپ رسیده است. ازجمله عناوین این کتاب‌ها می‌توان «فناوری آنزیم‌ها در صنایع غذایی»، با موضوع مواد غذایی صنعت و تجارت، «غذا در آیات و روایات» با موضوع مواد غذایی جنبه‌های مذهبی - اسلام، «اوتانازی (قتل از روی ترحم) از منظر فقه و حقوق» با موضوع مرگ آسان - جنبه‌های اخلاقی - جنبه‌های مذهبی و کتاب «مدیریت گروه ارزیابی حسی» با موضوع استخدام، آموزش و عملکرد گروه ارزیابی حسی و ... را نام برد.


رضایی تأکید کرد: در راستای افزایش توانمندی و مهارت‌های اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد ساری تاکنون وبینارهای ملی مهارت‌های تجاری‌سازی، یافته‌های علوم انسانی، کاربرد ریاضی در داده‌کاوی، گرایش مشتریان به بازار آینده پروتئین و کارگاه‌های آموزشی مانند مهارت تاب‌آوری و مثبت‌نگری، حفاظت در برابر اشعه در مراکز پزشکی، تهیه طرح‌های توجیهی و ارزیابی اقتصادی پروژه‌های صنعتی و درآمدزایی از کسب و کار در سال ۱۴۰۰ برگزار شده است.


راه‌اندازی ۳ انجمن جدید


وی از راه‌اندازی سه انجمن معماری، پزشکی و پرستاری در سال جاری خبر داد و عنوان کرد: انجمن‌ها در دانشگاه آزاد ساری به سه دسته اصلی تقسیم می‌شوند؛ شاخه نشر علم که شامل نشریه علمی دانشجویی، تولید محتوای چندرسانه‌ای و ایجاد صفحات مجازی یا تولید اثر هنری است.


این مقام مسئول ادامه داد: شاخه فعالیت‌های علمی اجتماعی یکی دیگر از فعالیت‌هاست که نمونه‌اش همایش‌های ترویجی است و در رشته‌های تحصیلی برگزار می‌شود، فعالیت‌های خیریه‌ای یا جهادی و تخصصی و البته اردوهایی که برای دانشجویان جدید برگزار می‌شود، در این شاخه تعریف می‌شوند.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد ساری اضافه کرد: فعالیت دیگر عبارت است از توانمندسازی دانشجویان که شامل بازدیدهای علمی، تور علمی، کارگاه‌های علمی و کرسی‌های ترویجی و اندیشه‌ورزی است و انجمن‌ها می‌توانند در آن فعالیت کنند.


رضایی متذکر شد: در کنار اینها، فعالیت‌های دیگری وجود دارند که آنها نیز امتیاز داشته و می‌توانند به ارتقای کار انجمن‌ها کمک کنند، ازجمله آنها می‌توان ارتباطات و تعاملات علمی که با انجمن‌ها و اتحادیه‌های علمی خارج و داخل دانشگاه، ارتباطاتی که با دانش‌آموختگان برقرار می‌کنند و مشارکت در رویدادهای علمی را ذکر کرد.


وی توضیح داد: میزان مشارکت انجمن‌ها در برگزاری مسابقات، همایش‌ها یا جشنواره‌ها و فعالیت اعضای انجمن‌ها به‌صورت تیمی در مسابقات و رویدادها هم ملاک عمل قرار می‌گیرد. فعالیت‌های پژوهشی مانند اجرای طرح‌های پژوهشی نیز مدنظر قرار می‌گیرند که تمام‌شان فعالیت‌های فرعی انجمن‌ها هستند.


به گزارش آنا، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد ساری سال ۱۳۹۹ بر اساس ارزیابی عملکرد سراسری که توسط ستاد مرکزی باشگاه انجام شد، حائز رتبه برتر در کشور شد.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب