جزئیات برگزاری کارگاه «حفاظت در برابر اشعه»
یاشار رحمانی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در ساری با تشریح جزئیات برگزاری کارگاه «حفاظت در برابر اشعه» که به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری گفت: در این کارگاه سعی کردیم ضمن آشنایی شرکتکنندگان با روشها و دستگاههای مختلف پرتودرمانی و پرتوتشخیصی به تشریح راهکارهای تقلیل دُز دریافتی توسط بیماران و کادر درمانی در خلال فرآیندهای تشخیص و درمان بپردازیم.
بیشتر بخوانید:
17 راهکار برای تحول و پیشرفت انجمنهای علمی | فعالیتهای باشگاه پژوهشگران جوان زیربنایی شود
وی اظهار کرد: در راستای اجرای برنامه جامع توانمندسازی ۱۴۰۰ ویژهبرنامه کارگاه توانمندسازی (یادواره سردار دلها) با عنوان «حفاظت در برابر اشعه در مراکز پزشکی» توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در چهار جلسه برگزار شد..
عضو هیئت علمی گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران اضافه کرد: در این کارگاه علاوه بر آشنایی شرکتکنندگان با روشها و دستگاههای مختلف پرتودرمانی و پرتوتشخیصی به تشریح راهکارهای تقلیل دُز دریافتی توسط بیماران و کادردرمانی در خلال فرآیندهای تشخیص و درمان پرداخته شد.
دکتری مهندسی انرژی هستهای عنوان کرد: در جریان چهار جلسه دوساعته به تشریح مباحثی از جمله فیزیک پرتوهای یونساز و اثرات بیولوژیکی آنها، کمیتها و یکاهای مورد کاربرد در حفاظت در برابر اشعه، شناخت عوامل مختلف پرتوزایی طبیعی، روشهای مختلف آشکارسازی پرتوها و دزیمتری فردی، معرفی روشهای مختلف پرتودرمانی، پرتوتشخیصی و بررسی مکانیزم کاری دستگاههای مرتبط پرداختیم.
رحمانی مطرح کرد: پس از تکمیل این بخش از آموزش راهکارهایی درباره حفاظت در برابر اشعه در مراکز سی تی اسکن، فلوروسکوپی، رادیولوژی، پت اسکنها و بخشهای براکیتراپی ارائه شد.
وی، هدف از برگزاری کارگاه آموزشی «حفاظت در برابر اشعه» را تلاش برای تبلور ایدههای نوآورانه در شرکتکنندگانی عنوان کرد که بیش از رشتههای مهندسی پزشکی، پزشکی و فیزیک در آن حضور داشتند.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/