معرفی کامل ارز دیجیتال تِتِر+ قیمت
به گزارش خبرنگار اقتصاد کلان و بودجه خبرگزاری آنا،تِتِر با نماد اختصاری USDT یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که قیمت آن ثابت و برابر یک دلار است.
شروع کار تِتِر به سال ۲۰۱۰ میرسد؛ زمانی که متخصصان تکنولوژی عقیده داشتند بلاک چین بیت کوین ظرفیت این را دارد که ارزهای دیجیتال مختلف بر روی پلتفرم آن کار کنند.
دو گروه در هنگکنگ شروع به کار بر روی این ایده کردند که بلاک چین بیت کوین به عنوان بستری برای ارزهای فیات (مثل دلار، یورو و ین) نیز به کار رود.
ارائه کنندگان و بنیان گذاران تِتِردر ابتدا بیان کردند که تتر به صورت ۱۰۰ درصد توسط بانک مرکزی آمریکا پشتیبانی میشود. اما پس از گذشت مدت زمان اندکی که نوع فعالیت این ارز دیجیتالی مشخص شد، تحلیلگران متوجه شدند که این ارز هیچ گونه ارتباطی با دلار و یورو ندارد. ارزش آن مطابق با نوسانات دلار و یورو تغییر میکند.
با توجه به تاریخچه تِتِر و بروزرسانیهایی که در سال ۲۰۱۹ توسط بنیاد تِتِر در وب سایت رسمی آنان درج شد، مشخص شد که تِتِر هیچ گونه ارتباطی با دلار آمریکا ندارد و این مورد خود جنجال زیادی بین طرفداران آن به وجود آورد.
تِتِر با ارزش بازار نزدیک به ۷۲.۵۷ میلیارد دلار، در رتبه ۴ بازار قرار داشته و سهم ۲.۶۰ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد. هر واحد از تِتِر با قیمت ۱.۰۰ دلار، با احتساب نرخ تِتِر ۲۹,۴۲۰ تومان معادل ۲۹,۴۲۶ تومان معامله می شود و حجم مبادلات روزانه آن ۹۴.۶۹ میلیارد دلار است. قیمت در ۲۴ ساعت اخیر ۰.۰۵% افزایش یافته است. بالاترین قیمت تِتِر در تاریخ ۰۴ اسفند ۱۳۹۳معادل ۱.۲۱ دلار بوده است تعداد واحدهای در گردش تِتِر ۷۲.۵۵ میلیارد و تعداد کل واحدهای آن ۷۶.۳۵ میلیارد خواهد بود. در حال حاضر فعال ترین صرافی که در آن تِتِر معامله میشود، صرافی Binance با سهم %۵.۹۳ از حجم معاملات روزانه است.
بیشتر بخوانید:
آخرین قیمت ارزهای دیجیتال جمعه ۲۸ آبان ۱۴۰۰
چرا همواره قیمت تتر ثابت است؟
به ازای هر واحد تِتِری که تولید میشود یک دلار آمریکا در ذخایر بانکی نگهداری شده است که به عنوان پشتوانه این ارز دیجیتال عمل میکند. یعنی اگر ۴,۰۰۰,۰۰۰ واحد USDT به بازار عرضه شده باشد، باید ۴,۰۰۰,۰۰۰ دلار در خزانه بانک نگهداری شود تا قیمت آن همواره برابر یک دلار بماند. البته بر سر این موضوع در بین جامعه ارزهای دیجیتال شک و تردید وجود دارد و برخی این ارز دیجیتال را به عدم داشتن پشتوانه کافی متهم میکنند. بنابراین بر خلاف بیشتر ارزهای دیجیتال، عرضه تِتِر محدود نیست، بلکه نسبت به تقاضای بازار، واحدهای USDT جدید تولید و عرضه میشود.
اتهاماتی همچون پولشویی و استفاده از این سیستم مالی در دستکاری بازار رمزارزها موجب شده اقدامات گستردهای توسط قانونگذاران در کشورهای مختلف علیه دلار تِتِر انجام پذیرد. به همین دلیل ریسک سرمایهگذاری در این رمز ارز بسیار بالا است و میتواند خطرات بالایی برای سرمایهگذاران داشته باشد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/