توانمندی دانشگاه آزاد اسلامی برای تأسیس شعب در کشورهای اسلامی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از اصفهان، علاءالدین بروجردی در جمع اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان اظهار کرد: علاوه بر کشورهای سوریه، عراق، افغانستان و لبنان باید درصدد جذب دانشجو از کشورهای هند، پاکستان و سریلانکا باشیم و پس از آن توجه ما به قاره اروپا و در صدر آن کشور بوسنی و هرزگوین باشد.
بیشتر بخوانید:
افزایش ۵۰۰ درصدی جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی
وی با تأکید بر لزوم توجه به ظرافتهای فرهنگی در برخورد با دانشجویان کشورهای مختلف خاطرنشان کرد: دانشجویان خارجی که در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل میکنند، نقش بسیار مهمی در چگونگی نگاه ملتها به انقلاب اسلامی دارند، چراکه وقتی تفکر دانشجویان خارجی را در راستای اهداف انقلاب پرورش دهیم، آنگاه کشورهای منطقه و همسایه با ایران همسو خواهند شد.
معاون بینالملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: با توجه به اینکه دانشجویان خارجی عموماً در دورههای تحصیلات تکمیلی حضور دارند، نیاز است به گونهای با آنان رفتار شود تا پس از بازگشت به کشور مبدأ و قرار گرفتن در مناصب مهم مدیریتی و سیاسی، همسو و معرف اهداف و آرمانهای جمهوری اسلامی باشند.
جهتدهی پایاننامهها باید مسائل کشورهای دانشجویان را دربربگیرد
بروجردی عنوان کرد: جهتدهی پایاننامهها باید بهگونهای تنظیم شود که مسائل کشورهای دانشجویان را دربربگیرد تا با این کار، نهتنها مانع از خروج اطلاعات از کشور شویم، بلکه به مجموعهای عظیم از اطلاعات برونمرزی دست یابیم.
وی با اشاره به امکانات و زیرساختهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) تبیین کرد: این دانشگاه با برنامهریزی جامع در زمینه جذب دانشجویان بینالملل فعالیت کرده که طرح سفیر کارت دانشجو، نمونه بارز این فعالیت است.
معاون بینالملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: برای موفقیت در دستیابی به اهداف باید نگاه ویژهای به دو نظام رتبهبندی وبومتریک و شانگهای داشته باشیم، چراکه مبنای کشورهای منطقه این دو نظام رتبهبندی است و در صورتی که از جایگاهی قابل قبول در رتبهبندی برخوردار باشیم، در کانون توجه این کشورها قرار خواهیم داشت.
بروجردی تشریح کرد: با توجه به افت همهگیری و ابتلا به ویروس کرونا و حضوری شدن کلاسها، باید تدابیر لازم برای حضور دانشجویان خارجی در کنار ایرانی اندیشیده و پس از دانشآموختگی آنان نیر نباید ارتباط با این دانشجویان قطع شود، بلکه با تشکیل کانون فارغالتحصیلان دانشجویان غیرایرانی این ارتباط تقویت و توسعه یابد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/