مهمترین نیاز دانشگاه حمایت صنعت از شرکتهای دانشبنیان است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از سیرجان، علی یعقوبیپور در دیدار محمدرضا خضریپور عضو هیئت مدیره و معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی شرکت سنگآهن گهر زمین، ارتباط میان صنعت و دانشگاه و حمایت صنعت از شرکتهای دانشبنیان را یکی از مهمترین نیازهای دانشگاه دانست و اظهار کرد: تولید درآمد از پژوهش، یکی از مهمترین نیازهای ماست. شرکتهای مستقر در سرای نوآوری دانشگاه این قابلیت را دارند که ایدههای نو و جدید را تجاریسازی کنند. دانشگاه برای پیشبرد این هدف نیازمند شتابدهندهای مانند شرکت سنگآهن گهر زمین است.
وی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان پیرو تفاهمنامههایی که با شرکت سنگآهن گهر زمین منعقد کرده است، توانسته تاکنون در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت موارد ذکرشده در تفاهمنامه را به نتیجه برساند. بعد از انعقاد تفاهمنامه، سعی بر آن داشتیم که همه توان و ظرفیت خود را در راستای بهبود کیفیت محصولات پیشنهادی داشته باشیم و پیرو این مأموریت واحد مهندسی معکوس دانشگاه را با خرید دستگاههای جدید و بهروز صنعتی، مجهزتر از قبل کردیم. اکنون توان و تجربه دانشگاه بیشتر از قبل بوده و برای انعقاد قرارداد ساخت و تولید قطعات مورد نیاز صنعت در کارگاه مهندسی معکوس آمادگی لازم را داریم.(بیشتر بخوانید)
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان درباره ظرفیت بسیار خوب استادان گروه ایمنی این واحد دانشگاهی مطرح کرد: مرکز آموزشهای تخصصی کوتاهمدت دانشگاه با تکیه بر بنیه علمی بسیار قوی استادان این رشته دانشگاهی این آمادگی را دارد که با برگزاری دورههای ایمنی و بهداشت حرفهای برای همکاران گهر زمین، تفاهمنامه آموزشی دیگری را با شرکت سنگآهن گهر زمین منعقد کند تا بتوانیم مدرک معتبر آموزشی درباره برگزاری دورههای ایمنی به همکاران شرکت اعطا کنیم.
برگزاری استارتآپ و شتابدهندههای طرحهای پژوهشی
عضو هیئت مدیره و معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی شرکت سنگآهن گهر زمین هم با برشمردن قابلیتهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: این واحد دانشگاهی اعتماد خود را در صنعت به دست آورده و با توجه به ظرفیتهایی که دارد میتواند در این حوزه حرفی برای گفتن داشته باشد.
محمدرضا خضریپور اضافه کرد: جلسات اولیه با حضور فرماندار شهرستان و رؤسای دانشگاهها درباره برگزاری استارتآپ و شتابدهندههای طرحهای پژوهشی صورت گرفته و برای عملیاتی شدن این طرح باید جلسات تخصصی بیشتری، حوزه صنعت با دانشگاه داشته باشد و سازوکارهای خاصی برای آن تعریف کنیم تا بتوانیم به نتیجه مطلوب برسیم.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/