دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
خادم:

فناوری نانو راهنمای آینده تحصیلی و شغلی است

مدیر ترویج دانش‌آموزی ستاد توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری گفت: نانو فناوری یک حوزه فرا درسی و راهنمای آینده تحصیلی و شغلی است.
کد خبر : 622648
فناوری نانو



به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مهیار خادم در برنامه روزنه رادیو گفت‌وگو گفت: ایران ازنظر رتبه‌بندی، تولید علم تعداد مقالات چاپ‌شده درزمینهٔ فناوری نانو در دنیا رتبه چهارم رادار است و در سطح ترویج دانش‌آموزی در کنار کشورهای مدعی در جهان هستیم.


وی افزود: بسیاری از برنامه‌هایی که در کشورهای پیشرفته مثل روسیه و آمریکا اجرا نمی‌شود همانند المپیاد نانو و جشنواره‌های نانو فناوری را ما در ایران اجرا می‌کنیم. ترویج فناوری نانو مربوط به مقاطع تحصیلی خاصی نیست و از ابتدایی تا متوسطه برنامه‌هایی را برای دانش‌آموزان با هر سطح علمی داریم.


مدیر ترویج دانش‌آموزی ستاد توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری، اظهار کرد: دانش‌آموزان می‌توانند هم سواد خود را در فناوری نانو افزایش دهند و هم با سایر دانش‌آموزان رقابت تا در یک محیط جذاب و رقابتی بتوانند مهارت‌های خود را در عرصه فناوری نانو و محک بزند.


خادم ادامه داد: المپیاد نانو برای دانش‌آموزان متوسطه دوم، مسابقه فناوری نانو از مقاطع ابتدایی تا متوسطه دوم با محوریت‌های مختلف مقاله، داستان‌نویسی، کتاب مصور و گزارش‌نویسی متناسب با توانمندی‌ها برای دانش‌آموزان برگزار می‌گردد و البته پیش‌زمینه این رویدادها شرکت در یک سری کارگاه‌های آموزشی و سمینارهای ترویجی است.


وی عنوان کرد: دانش‌آموزان علاقه‌مند می‌توانند با عضویت در کانال پژوهش سرای شاد و باشگاه فناوری نانو دانش خود را افزایش دهند و برای شرکت در المپیاد نانو هیچ شرایط خاصی وجود ندارد و از امسال هم‌زمان با ثبت‌نام سایر المپیادهای علمی دانش‌آموزان پایه دهم تا دوازدهم قادر به شرکت هستند.


مدیر ترویج دانش‌آموزی ستاد توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری گفت: منابع المپیاد نانو فناوری مشخص و منبع اصلی کتاب‌های درسی پایه دهم تا دوازدهم فیزیک، شیمی و زیست است چراکه این دروس بیشتر با مباحث مولکولی سلولی ارتباط دارد. امسال محمد سینا قادری از کردستان موفق به کسب مدال طلای المپیاد گردید و پس از کردستان هرمزگان و آذربایجان شرقی و تهران موفق در این حوزه‌ها بودند.


خادم با بیان این مطلب که فناوری نانو یک حوزه فرا درسی است و تفاوت آن با سایر حوزه‌های علمی علاقه‌مندی دانش‌آموز است گفت: دانش‌آموزان مستعد و علاقه‌مند می‌توانند با شرکت در رویدادهای علمی نانو فناوری مسیر شغلی و تحصیلی خود را انتخاب نمایند.


انتهای پیام/۴۱۶۷/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب