دروغ بزرگی که موجب فتنه شد؟!
به گزارش خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا، دولت دوازدهم در نیمهشب ۲۴ آبان ماه سال ۱۳۹۸ بدون اطلاعرسانی قبلی قیمت بنزین را افزایش داد. در نتیجه این افزایش قیمت، بخشی از مردم در نقاط مختلف کشور با تشکیل اجتماعاتی به این تصمیم اعتراض کردند. معترضین معتقد بودند با وجود شرایط سخت معیشتی و اقتصادی و به دلیل تأثیرگذاری قیمت حاملهای انرژی بر سایر کالاهای کشور، این اقدام میتواند مشکلات معیشتی مردم را بیشتر کند، به طور طبیعی چنین تصمیمی میتواند اسباب نگرانی خانوادهها و اقشار ضعیف و کمدرآمد جامعه را فراهم میکند، اما در این میان دولتمردان و تصمیمگیران نقش اساسی در کاهش نگرانی مردم ایفا میکنند، به طوری که با اطلاعرسانی به موقع و شکافتن ابعاد ماجرا برای آنها، میتوان تا حد زیادی از تبعات احتمالی چنین تصمیمی کاست، اما با مروی بر وقایع آبان سال ۹۸، میبینیم که دولت دوازدهم در مسیر خطرناکی قرار گرفت، به طوری که نه تنها تلاشی برای همدلی با مردمِ نگران از این تصمیم بنزینی نکرد، بلکه رئیس این دولت، یعنی شخصِ حسن روحانی نیز با بیان جملاتی نمک بر زخمها پاشید و با ابراز بیاطلاعی از تصمیم سران قوا جهت افزایش قمیت بنزین، موجب شد تا آتش زیر خاکستر اعتراضات که تا حدودی، به حق نیز بود، شعلهور شود؛ او در جلسه هیئت دولت به دروغ عنوان میکند که خودش نیز صبح جمعه از افزایش قمیت بنزین مطلع شده است، در صورتی که حسن روحانی در جلسه سران قوا برای تصمیمگیری درباره افزایش قیمت بنزین حضور داشته و مصوبه آن را که تصویر آن در ادامه گزارش خواهد آمد را، امضا کرده است.
اظهار بیاطلاعی حسن روحانی از افزایش قیمت بنزین در آبان سال ۹۸ موجب برافروختن شعله خشم معترضین شد، به طوری که آنها با اینگونه اظهارات خودشان را برای اعتراضات محقّ میدانستند، زیرا در شرایطی که رئیسجمهور از تصمیمی اظهار بیاطلاعی کند، نشاندهنده این است که آن تصمیم پشتوانه قانونی و علمی ندارد، بنابراین معترضان نیز با چنین رویکردی به این تصمیم، حقشان را پایمال شده تلقی کرده و بر ادامه اعتراضات در کف خیابان پافشاری کردند.
**چرا دروغ حسن روحانی موجب بروز فتنه شد؟
اظهارات دروغ حسن روحانی در بیاطلاعیاش از تصمیم برای افزایش قیمت بنزین در آبان سال ۹۸ نه تنها موجب برافروخته شدن آتش خشم معترضاتن شد، بلکه ضد انقلاب و گروهکهای معاند نیز که همواره از اینگونه حوداث در کشور سوءاستفاده و به نفع خود بهرهبرداری میکنند، بر موج اعتراضات مردمی سوار شده و بر شدت آن افزودند که در نهایت منجر به تخریب اموال عمومی، کشته شدن افراد و همین طور سلب آرامش از مردم و کسبه شد، در صورتی که اگر رئیسجمهور اظهاراتی توأم با آرامش را در فضای تنشآلود آبان ۹۸ بیان میکرد، چه بسا خونی ریخته و اموالی نیز تخریب نمیشد، از همین روی میتوان نتیجه گرفت که اظهارات حسن روحانی درباره بی اطلاعی از افزایش قیمت بنزین، دروغ بزرگی بوده که به فتنهای منجر شده است.
بیشتر بخوانید:
زندگینامه و سوابق یوسف نوری، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش + تصاویر
از طرف دیگر، افزایش قیمت بنزین که پیشتر در جلسه اقتصادی سران قوا و با اطلاع حسن روحانی تصویب شده بود، قبل از اجرا به اطلاع رهبر انقلاب هم رسیده بود. ایشان به دلیل نظرات متفاوت کارشناسان در خصوص اصلاح قیمت حاملهای انرژی، تصمیمگیری در این خصوص را به نظر سران سه قوه واگذار کردند.
رهبر معظم انقلاب در پاسخ به گزارش مکتوب جلسه سران سه قوه در این خصوص مرقوم فرمودند:
«بسمه تعالی
بند «الف» و «ب» از سرفصل اصلاح قیمت حاملهای انرژی، مربوط به خود مسئولان محترم سه قوه است و اینجانب به خاطر نظرات گوناگون در آن مورد نظری ندارم. تصمیمگیری در مورد بند ج را به اتفاق نظر سران محترم سه قوه موکول میکنم. مسئله اصلاح ساختاری بودجه تحتالشعاع قرار نگیرد و بقیه بندهای آن جدا دنبال شود.
والسلام علیکم و رحمةالله
سید علی خامنهای
۱۳۹۸٫۰۷٫۱۶»
**چرا اعتراض تبدیل به اغتشاش شد؟
اعتراضات به افزایش قیمت بنزین از فردای اعمال این تصمیم یعنی ۲۵ آبان ماه آغاز شد و این اعتراضات از ساعتی بعد و از شامگاه این روز، با دخالت عناصر ضدانقلاب و معاند به سمت آشوب و اغتشاش منحرف شد. همواره در چنین شرایطی جریانات ضدانقلاب و گروههای تروریستی (مانند گروهک منافقین و گروهکهای تروریستی تجزیهطلب در استان خوزستان) که با حمایتهای مستقیم رژیم صهیونیستی و برخی از کشورهای غربی فعالیت میکنند، سعی دارند با سوءاستفاده از شرایط به وجود آمده، مقاصد پلیدشان را در راستای به آشوبکشاندن کشور اجرا کنند.
در جریان اتفاقات آبانماه سال ۱۳۹۸ نیز اغتشاشگران با تخریب اموال عمومی مانند به آتش کشیدن بانکها و پمپ بنزینها، موجب آسیب رساندن و تخریب اموال عمومی شدند؛ قطعاً چنین اقداماتی از مردمی که صاحب این اموال هستند بروز نمیکند و جریانات ضدانقلاب و وابسته به رژیم صهیونیستی که از مدتها قبل با شبکهسازی و سازماندهی نیروهایشان در ایران برای چنین روزهایی خود را آماده میکردند، عامل اصلی به آشوبکشیدن کشور در آبانماه سال ۹۸ بودند.
رهبر انقلاب که همواره در چنین مواقعی، حفظ امنیت و آسایش مردم را مهمترین اصل میدانند، در آبانماه سال ۹۸ نیز ضمن حمایت از تصمیم سران سه قوه و جداکردن صف مردم از اغتشاشگران، به مسئولان تأکید کردند که افزایش قیمت بنزین نباید موجب افزایش قیمت سایر کالاهای اساسی شود.
رهبر معظم انقلاب اسلامی ۲۶ آبان ماه سال ۱۳۹۸ در ابتدای درس خارج فقه در این خصوص فرمودند: «قبل از اینکه بحث را شروع بکنیم، من عرض بکنم که در این یکی دو روز خب یک حوادثی به دنبال مصوبه سران کشور، سران قوا اتفاق افتاد؛ دیروز، دیشب، پریشب، در برخی از شهرهای کشور، و متأسفانه مشکلاتی هم درست شد، تعدادی جان باختند و مراکزی تخریب شد، از این کارها هم شد در این یکی دو روزه.»
ایشان ادامه دادند: «چند نکته را باید توجه داشت؛ اولاً وقتی یک چیزی مصوبه سران کشور هست، آدم باید با چشم خوشبینی به او نگاه کند، بنده در این قضیه سررشته ندارم یعنی تخصص این کار را ندارم، به آقایان هم گفتم؛ چون نظرات کارشناسها هم در این قضیه بنزین مختلف است، بعضیها آن را لازم و واجب میدانند، بعضیها مضر میدانند، بنابراین من هم که صاحبنظر نیستم در این قضایا؛ گفتم من صاحبنظر نیستم، لکن اگر سران سه قوه تصمیم بگیرند من حمایت میکنم. من این را گفتم، حمایت هم میکنم. سران قوایند، نشستند با پشتوانه کارشناسی یک تصمیمی برای کشور گرفتند، باید عمل بشود به آن تصمیم؛ این یک نکته.»
در نهایت اینکه از ابتدای انقلاب اسلامی یکی از روشهای دشمنان برای تضعیف کشور و انقلاب، ایجاد اغتشاش و ناآرامی در موقعیتهای مختلف بوده است و در این راستا همواره اعضای گروهکهای تروریستی و عناصر ضد انقلاب وابسته به کشورهای غربی و رژیم صهیونسیتی، با حضور در اجتماعات سعی میکردند اعتراض مردم را به سمت اغتشاش و ناآرامی سوق دهند؛ اتفاقی که در آبان ماه ۹۸ رخ داد ولی با هوشیاری مردم ختم به خیر شد، اما نکته حائز اهمیت این است که مسئولان نیز باید به نقش خود در آرامسازی فضا واقف بوده و با بیان جملاتی، بر آتش ناآرامیها ندمند که چنین رفتاری، خسارتی بس جبرانناپذیر برای کشور و ملت دارد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/