تحول در صنعت کفش و چرم با راهاندازی مدرسه عالی مهارتی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از تبریز، عزیز جوانپور در جلسه شورای سیاستگذاری سمای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی که با حضور سیدمحمد بطحایی معاون دانشگاه و رئیس سازمان سمای دانشگاه آزاد اسلامی در سالن پروین اعتصامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد با تبریک سالروز آغاز به کار این واحد دانشگاهی گفت: این دانشگاه به عنوان نخستین واحد دانشگاه آزاد در کشور در سال ۱۳۶۱ با ۱۵۰ دانشجو کار خود را آغاز کرد و آزمون دانشجویان در مصلای شهر تبریز برگزار شد.
بیشتر بخوانید:
چشمبسته وارد صنعت چرم و کفش نشدهایم
وی افزود: اکنون این دانشگاه دارای ۲۱ هزار دانشجوی غیرپزشکی است و یک واحد مستقل پزشکی با ۲ هزار دانشجو در رشتههای پزشکی دندانپزشکی و دامپزشکی فعالیت میکند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی و واحد تبریز با تشکر از همکاران دانشگاهی و زنده نگه داشتن یاد و خاطره دانشگاهیانی که نیستند، گفت: این دانشگاه بالندگی خود را مدیون تلاشهای همه دانشگاهیان است. با سیاست گذاریهای دانشگاه آزاد و برنامههای دکتر محمدمهدی طهرانچی در برنامه توسعه و تعالی گنجانده شده، دانشگاه به سمت آموزشهای عمومی و مهارتی در حال حرکت بوده و آینده از آن همین آموزشهاست.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد افزود: آغاز به کار دانشکدههای مهارتی کار بسیار هوشمندانهای بود که از تمام ظرفیتهای دانشگاه در آن استفاده شده است.
جوانپور به نخستین مدرسه مهارتی که در کشور راهاندازی شد، اشاره کرد و گفت: مدرسه عالی مهارتی روباتیک نخستین مدرسه عالی مهارتی کشور است که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گشایش یافت و امیدواریم با تأسیس مدرسه عالی مهارتی کفش و چرم، مراکز تحقیقاتی و رشد مرتبط با این صنعت و همکاریهای دانشگاه سهند و دانشگاه هنر بتوانیم تحولی عظیم در صنعت کفش و چرم تبریز ایجاد کنیم تا گامی مؤثر در صادرات این محصول، نوآوری و فناوری و مهارت و آموزش برداریم.
وی با تشکر از حضور «دکتر بطحایی» ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی بتواند در حوزه آموزشهای مهارتی و عمومی پیشرو همه دانشگاهها باشد.
راهاندازی مدارس آموزشهای مهارتی در ۷ واحد دانشگاهی
اصغر عابدزاده دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای استان آذربایجانشرقی نیز گفت: برای راهاندازی مدارس آموزشهای عمومی و مهارتی در سال جاری جلسات استانی توجیهی برای رؤسای استان برگزار کردیم که تاکنون در هفت واحد دانشگاهی استان از جمله تبریز، مرند، شبستر، مراغه، بناب، سراب و ممقان این مدارس تاسیس شدهاند.
وی به تشکیل به موقع جلسات شورای گسترش اشاره کرد و افزود: در پنج واحد دانشگاهی تبریز، مراغه، مرند، بناب و شبستر مرکز مدیریت مهارتآموزی و شغلی ،TMC راهاندازی کردهایم که شورای راهبردی آن مشخص شده و با همکاری صمیمانه سازمان فنی و حرفه ای استان در حال فعالیت است.
دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای استان آذربایجانشرقی در ادامه به طرحهای اجرا شده توسط واحدهای دانشگاهی استان اشاره کرد و گفت: طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، طرح قدس (مسابقه سراسری قرآن) واحدمرند، طرح فلسفه کودک به عنوان طرح فدک و طرح بینش مطهر از جمله طرحهای اجرا شده در استان آذربایجانشرقی است.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/