توجه ویژه به ادبیات فارسی برای آموزش نسل جوان
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از اراک، کمیسیون تخصصی حکمت اسلامی و تعالی ادبیات و زبانشناسی همایش ملی علوم انسانی و حکمت اسلامی با حضور حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، حجتالاسلام مهدی ایمانی مقدم مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان مرکزی، حجتالاسلام مهدی همتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، فاطمه عزیزمحمدی دبیر کمیسیون تخصصی همایش، اعضای هیئت رئیسه واحد اراک و برخی از استادان بهصورت حضوری و مجازی در سالن جلسات حضرت امام خمینی (ره) دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.
حجتالاسلام مهدی همتی در این همایش گفت: قلم، تاریخی به بلندای تفکر بشر است از آنجایی که دوران بشر را به دوران قبل و بعد از تاریخ تقسیم میکنند، این نشانگر اهمیت زبان، تفکر و نگارش است.
بیشتر بخوانید:
کمیسیون تخصصی حکمت اسلامی و تعالی ادبیات و زبانشناسی
پیوند عمیق حکمت، شهرسازی و هنر/ معماری زاییده نمادهای فرهنگی است
دریافت ۱۱۴ مقاله در همایش «حکمت اسلامی و تعالی معماری و شهرسازی»
برتری شهرنشینی بر روستانشینی/ بنای ایرانی اسلامی بهطور انبوه وجود ندارد
وی افزود: زبان قاعدهمندترین علم در علوم انسانی است و میتوان آن را با علم ریاضی سنجید؛ زبان در عرصه فرهنگی، اجتماعی، دینی، علمی وسیلهای برای تعالی اندیشه و اندیشیدن است.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقاممعظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی بیان کرد: زبان و ادبیات، ابزار اندیشیدن و خردورزی بوده و توانایی رساندن انسان به خدا را دارد؛ تعالی در ادبیات و در سایر رشتهها فقط با کنار گذاشتن نظر یکسویه به آن رشته و نگاه جامع امکانپذیر است.
همتی گفت: استفاده از ادبیات در متنهای خلاقانه و کاربردهای عمیق و وسیع و مطالعه آثار اندیشمندان این حوزه شایسته شأن و مقام این حوزه بوده و لازم است دانشجویان فقط برای نمره گرفتن در درس ادبیات و همینطور برای سرگرمی به آن نگاه نکنند و مطالعه عمیقی در آثار بزرگان ادب فارسی داشته باشند.
وی افزود: کلیلهودمنه، بوستان و گلستان سعدی، مثنوی معنوی از جمله آثار غنی فرهنگ و ادبیات بهشمار میرود.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقاممعظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی اظهار کرد: نسل امروز با سردرگمی عمیقی مواجه است و در نحوه آموزش و پرورش نسل جوان باید به ادبیات فارسی توجه ویژهای کرد و از بسترهای آن کمک گرفت، نسل کودک و نوجوان را باید با نسخههای بازآفرینی ادبیات کهن همراه کنیم تا با پیدا کردن هویتشان در مقابل بازی و فرهنگ غربی بتوانند به هویت خود افتخار کنند.
همتی بیان کرد: نسل جدید و جوان ما نیاز ویژهای به توجه و اهمیت دارند تا به شکوفایی و سازندگی برسند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/