لزوم شناسایی راهکارهای مراقبت از نوجوانان در برابر آسیبهای اجتماعی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بوشهر، نخستین جلسه آسیبهای فضای مجازی با حضور دانشآموزان، معلمان و کارکنان در مجتمع دخترانه سمای عالیشهر برگزار شد.
مشاور انتظامی استان بوشهر در این نشست اظهار کرد: آموزش و پرورش وظیفه انتقال دانش، ارزش و توانایی انسانها را برعهده دارد تا از این راه بتوانند بر سرنوشت خود و جامعه مؤثر باشد.
ببشتر بخوانید:
والدین نقش جایگزینی مدرسه را برای دانشآموزان دارند
سیده لیلا مرتضوی با بیان اینکه نهاد مدرسه بهدلیل کارکردهای مهم آموزشی، تربیتی و جایگاهی بین دانشآموزان نقش مهمی در زمینه ارتقای توانمندی و مراقبت از آنان در برابر آسیبهای اجتماعی برعهده دارد، اضافه کرد: شناخت ویژگیهای رشدی دانشآموزان و تغییرات جسمی، روانی و اجتماعی آنها، آشنایی با خطراتی که دانشآموزان را تهدید میکند، عواملی که موجب بروز خطر میشوند و شناخت راهکارهای مراقبت از نوجوانان در برابر آسیبهای اجتماعی میتواند به مدرسه و کارکنان آن کمک کند تا نقش مؤثری در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در بین دانشآموزان ایفا کنند.
وی با اشاره به نقاط قوت استفاده از فضای مجازی تبیین کرد: گسترش آموزشهای مجازی یکی از این نقاط قوت است، استفاده از آموزش مجازی مزایای فراوانی از جمله وابستگی نداشتن به زمان و مکان خاص، نیاز نداشتن به حضور فیزیکی معلم، کاهش هزینهها با حذف هزینه رفت و آمد، افزایش سرعت یادگیری و آموزش بهدلیل چندرسانهای بودن و سهولت دسترسی به منابع آموزشی دارد.
مشاور انتظامی استان بوشهر یادآور شد: فضای مجازی به مثابه رسانهای برای یادگیری و تدریس بوده که از طریق آن معلمان میتوانند تدریس کرده و دانشآموزان یاد بگیرند.
مرتضوی با بیان اینکه میتوانیم از ظرفیتها و قابلیتهای موجود در این فضا به نفع خود استفاده کنیم، توضیح داد: دشمن اکنون بیشترین هزینه را برای آسیب رساندن به نسل جوان به کار گرفته و با تأسیس شبکههای نابهنجار و مبتذل درصدد به فساد کشاندن نسل نوجوان و جوان است.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/