دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 آبان 1400 - 16:30
بوچانی تشریح کرد؛

چشم‌انداز فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه/ «مقاله من» دردی از جامعه دوا نمی‌کند

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با بیان اینکه نگاه دانشگاه آزاد اسلامی به‌سمت فناوری است، گفت: برای ایجاد دفتر ارتباط با صنعت، سرای نوآوری و مرکز رشد اقدام کرده‌ایم.
کد خبر : 620403
همایش آشنایی با خدمات صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کرمانشاه، همایش آشنایی با خدمات صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با حضور عسکری غلام‌زاده مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در دو جلسه مجزای تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برگزار شد.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در این همایش اظهار کرد: در دهه‌های ۶۰ و ۷۰ هدف از تحصیلات دانشگاهی دریافت مدرک و استفاده از آن برای استخدام بود، بعد از دهه ۸۰ و ۹۰ با توجه به سنگین شدن رقابت‌ها، دانشگاه آزاد اسلامی از آموزش‌محوری به سمت پژوهش‌محوری تغییر ماهیت داد و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به سمت ارائه مقاله، ارائه طرح‌های پژوهشی و نوشتن کتاب گرایش پیدا کردند.




بیشتر بخوانید:


حمایت صندوق پژوهش و فناوری از محصولات دانش‌بنیان




آرش بوچانی اضافه کرد: در سطح جامعه و صنعت عملاً مقاله ISI یا مقاله علمی پژوهشی به تنهایی شرط لازم است؛ اما کافی نیست و اعضای هیئت علمی باید ذهن زبده‌ای داشته باشند که بتوانند مسائل و مشکلات پیرامونی و جامعه را رفع کنند.


چشم‌انداز فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه/ «مقاله من» دردی از جامعه دوا نمی‌کند


وی توضیح داد: امروز ما به جایی رسیده‌ایم که اگر استادی مقاله‌ای چاپ می‌کند، خوب درس می‌دهد یا در همایشی شرکت می‌کند، این وظیفه کوچک اوست و ۲۰ سال درس خوانده، بنابراین تلاش کرده‌ایم دانش خود را درست به دانشجو منتقل کنیم.


برای راه‌اندازی دفاتر کانون ارتباط با صنعت اقدام کرده‌ایم


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه تشریح کرد: به عبارتی «مقاله من» برای آموزش بوده، اما جامعه به این جمع‌بندی می‌رسد که «مقاله من» دردی از جامعه دوا نمی‌کند و تکنولوژی موضوعی که روی آن کار می‌کنم شاید ۳۰۰ سال دیگر به کرمانشاه برسد، در حالی که کرمانشاه امروز نیاز به اسانس، گلاب و مایحتاج زندگی و شغلی دارد.


بوچانی با بیان اینکه نگاه دانشگاه آزاد اسلامی به‌سمت فناوری بوده و بخشنامه‌ «الف» و «ب» گویای این مسئله است، تأکید کرد: در واحد کرمانشاه برای ایجاد دفتر ارتباط با صنعت، سرای نوآوری و مرکز رشد اقدام کرده‌ایم و سال‌های گذشته این دفاتر مقبول‌ترین دفاتر ما در حوزه پژوهش بودند؛ اما بالاترین امتیازی که به پژوهش در سازمان مرکزی می‌دهند، کانون ارتباط با صنعت است.


وی افزود: امروز دانشگاه آزاد اسلامی از نظر مالی مانند دهه ۹۰ نیست، به همین دلیل برای جبران کمبودهای مالی ابتکار عملی به خرج داده شد تا با ایجاد صندوق فناوری و نوآوری، علاوه بر درآمدزایی از طریق شهریه با هدف عملی‌سازی ایده‌های دانش‌بنیان و به تولید رساندن محصولات دانش‌بنیان، دانشگاه در مسیر درآمدزایی فعال شود.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه توضیح داد: مقرر شده همراه با تیم ارتباط با صنعت واحد کرمانشاه هر هفته میهمان یک یا دو گروه آموزشی و در ادامه واحدها و مراکز سطح استان باشیم و شرایطی را ایجاد کنیم که اگر یک درصد از ۱۷ هزار دانشجوی واحد کرمانشاه بتوانند شرکتی راه‌اندازی کنند و موفق به تولید محصول شوند به درآمد بالا برسند و امتیازات پژوهشی لازم را کسب کنند.


بوچانی تبیین کرد: تفاوت بزرگ دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه دولتی آن است که دانشجو در دانشگاه آزاد می‌تواند در کارگاه یا آزمایشگاه مستقر شده و درآمدزایی کند؛ اما این اجازه را به دانشجو در دانشگاه دولتی داده نمی‌شود و هدف از این همایش آن است که دانشجویان و استادان از نزدیک با اطلاعات تخصصی و مالی مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آشنا شوند.


در پایان این نشست تخصصی عسکری غلام‌زاده با فرهاد گل‌محمدی رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان کرمانشاه تفاهم‌نامه امضا کرد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب