دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 آبان 1400 - 16:08
کرمی عنوان کرد؛

چشم‌انداز تولید یک‌هزار رساله و پایان‌نامه طی ۵ سال در حوزه مهدویت

دبیر دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: طی چهار تا پنج سال آینده باید نزدیک یک‌هزار رساله و پایان‌نامه تولید شود که به عنوان خوراک برای سایر حوزه‌های مهدویت مصرف خواهد شد.
کد خبر : 619844
جلسه شورای مهدویت



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کرمانشاه، نخستین جلسه شورای مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با معرفی اعضا برگزار و همزمان دبیرخانه مهدویت استان کرمانشاه با اهدای احکام رئیس و دبیر این دبیرخانه آغاز به کار کرد.




بیشتر بخوانید:


تدوین ۴۰۰ موضوع پایان‌نامه ارشد و دکتری با موضوع نهج‌البلاغه




دبیر دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در این نشست بیان کرد: اعضای هیئت علمی این دانشگاه باید در قالب طرح «الف» در این شوراها مشارکت داشته و فعال و اثرگذار باشند و استادان در بحث‌های دو یا چند نفره حجاب و عفاف را به این شوراها تسری دهند تا اعتقادات بدون هیچ جبری در مسیر اسلام ناب اصلاح شود.


محسن کرمی با تأکید بر اهمیت ایجاد دبیرخانه مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه تشریح کرد: این دبیرخانه یکی از تأسیسات خوب دانشگاه آزاد و از علائق خاص دکتر طهرانچی است و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در کنار تقریب مذاهب دنبال راه‌اندازی دبیرخانه مهدویت و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی هستند و هرکدام از دو موضوع (دبیرخانه مهدویت و دفتر تقریب مذاهب) در پوشش دادن مطالبات نظام و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مقام معظم رهبری دخیل هستند.


چشم‌انداز تولید یک‌هزار رساله و پایان‌نامه طی ۵ سال در حوزه مهدویت


وی یادآور شد: شورای مهدویت برکات زیادی در دانشگاه دارد و اعضای آن با فکر مدنی و توسعه‌یافته دامنه همکاری و مدیریت را در دانشگاه توسعه داده‌اند و این شوراها مودت، هم‌افزایی و همدلی می‌آورد.


تعریف کارویژه دبیرخانه مهدویت برای استان‌های کرمانشاه، اصفهان، شیراز و قزوین


دبیر دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه بیان کرد: در راستای موضوع مهدویت برای چند استان ازجمله استان‌های کرمانشاه، اصفهان، شیراز و قزوین کارویژه دبیرخانه مهدویت تعریف شده است.


کرمی با بیان اینکه دکتر طهرانچی و دکتر داوری روی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها حساب ویژه‌ای باز کرده‌اند، متذکر شد: طی چهار تا پنج سال آینده باید نزدیک یک‌هزار رساله و پایان‌نامه تولید شود و اینها به عنوان خوراک برای سایر حوزه‌های مهدویت مصرف خواهد شد.


وی تبیین کرد: یک‌هزار و ۵۰۰ همایش در این بازه برگزار و یک‌هزار مقاله نیز با موضوع مهدویت نوشته می‌شود که استان مازندران متولی مقالات شده و بخشی از کارها را نیز نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و بسیج اساتید متقبل شده‌اند و برنامه گسترده و مفصلی برای این مسئله طراحی شده است.


دبیر دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه یادآور شد: موضوع مهدویت از دیدگاه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی از اهمیت بالایی برخوردار است و دکتر طهرانچی معتقد است هر کاری که ما در دانشگاه‌ها انجام می‌دهیم در نهایت به امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف ختم می‌شود و باید در راستای توسعه معارف اسلامی و معرفی اهل بیت علیهم‌السلام اهتمام کنیم و تعریف دین و معارف مهدوی از سطح عوام به سطح نخبگان، دغدغه فلاسفه، دانشمندان و حوزه‌های فنی انتقال پیدا کند.


چشم‌انداز تولید یک‌هزار رساله و پایان‌نامه طی ۵ سال در حوزه مهدویت


فرهاد گل‌محمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه هم در این نشست گفت: این دانشگاه از ظرفیت بالایی در زمینه امور دینی و معنوی برخوردار است، به همین دلیل شاهد راه‌اندازی دفتر تقریب مذاهب در واحد کرمانشاه بودیم و با وجود امکانات مناسب و نیروهای خلّاق و پیگیرهای صورت گرفته موفق شدیم دبیرخانه مهدویت را پس از تأیید سازمان مرکزی راه‌اندازی و شورای مهدویت را با معرفی اعضا برگزار کنیم.


در این مراسم از سوی حجت‌الاسلام امین معظمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه احکام فرهاد گل‌محمدی به‌عنوان رئیس دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه و محسن کرمی به‌عنوان دبیر این دبیرخانه به آنان اهدا و احکام ۱۸ نفر از اعضای شورای مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه نیز به صورت جمعی به آنان تقدیم شد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب