رئیسی به دنبال کسب دیدگاههای مختلف از زبان جریانات منتقد است/ تقدیر از ابتکار رئیسی برای دیدار با رسانههای اصلاحطلب
گروه سیاست خبرگزاری آنا، حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور چهارشنبهشب (۱۲ آبانماه) در دفتر کار خود جلسهای با مدیران رسانهها و روزنامهنگاران اصلاحطلب برگزار کرد.
این نشست حدود ۳ ساعت به طول انجامید و محمود دعایی مدیرمسئول روزنامه اطلاعات، الیاس حضرتی صاحب امتیاز روزنامه اعتماد، مهدی رحمانیان مدیرمسئول روزنامه شرق، علیرضا بختیاری مدیرمسئول روزنامه دنیای اقتصاد، مصطفی کواکبیان مدیرمسئول روزنامه مردمسالاری، محمدعلی وکیلی مدیرمسئول روزنامه ابتکار، منصور مظفری مدیرمسئول روزنامه آفتاب یزد، حسین عبداللهی مدیرمسئول روزنامه آرمان ملی، محمدرضا سعدی مدیرمسئول روزنامه جهان صنعت، علی متقیان مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مسعود حیدری مدیرعامل خبرگزاری کار ایران (ایلنا)، مصطفی فقیهی مدیرمسئول پایگاه خبری - تحلیلی انتخاب، شهابالدین طباطبایی و احسان مازندرانی مهمانان این جلسه بودند.
این اقدام حجتالاسلام رئیسی در حالی است که تا پیش از این و در دوره ریاستجمهوری حسن روحانی، کمتر شاهد چنین اقدامات و دیدارهایی، بهخصوص با اصحاب رسانه بودیم؛ به همین دلیل کارشناسان معتقدند این اقدام رئیسجمهور با طیفی از منتقدان جریان رسانهای، تحولگرایانه بوده و میتواند ثمرات زیادی را به همراه داشته باشد.
بیشتر بخوانید:
آخرین گمانهزنیها از انتخاب سخنگوی دولت سیزدهم/ جایگاه سخنگویی دولت چه اهمیتی دارد؟
روحانی کشور را با اشرافیگری اداره میکرد / نهیب رئیسی به مسئولان در جلسات خصوصی
دیدار رسانههای اصلاحطلب با رئیسی در دورههای قبل بیسابقه بود
در همین رابطه، مهدی رحمانیان، مدیرمسئول روزنامه شرق در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا با بیان اینکه چنین دیداری میان اصحاب رسانه و رئیسجمهور، جدید و نو بود، گفت: من به خاطر ندارم که در چندین سال گذشته رؤسایجمهور جلسهای با این کیفیت با اصحاب رسانه برگزار کرده باشند. در گذشته هم جلسات جمعی با حضور چند صد نفر از اصحاب رسانه برای دیدار با رئیسجمهور برگزار میشد ولی جلسهای با این جمع محدود و فرصت کافی که رئیسجمهور در اختیار گذاشتند، سابقه ندارد و به همین دلیل این کار حجتالاسلام رئیسی خیلی مهم بود.
وی افزود: رئیسجمهور در این جلسه با دقت زیادی نکات حاضرین را شنید و نکات مهم مباحث مطرح شده را پاسخ داد. برگزاری چنین جلساتی بسیار مفید است و ضرورت دارد، زیرا اصحاب رسانه در معرض نظرات مردم قرار دارند و این جلسات فرصت مناسبی است تا دیدگاههای مردم را به مسئولان، بهویژه شخص رئیسجمهور منتقل کنند. از سوی دیگر به این دلیل که رسانهها میتوانند نظرات و سخنان مسئولان را به مردم منتقل کنند، اگر اقدامات انجام شده و موانع موجود را از زبان رئیسجمهور و سایر مسئولان بشنوند، بهتر میتوانند آن را به مردم منتقل کنند.
گفتوگوی مسئولان و اصحاب رسانه سود چندجانبهای را نصیب جامعه میکند
فعال رسانهای اصلاحطلب با تأکید بر اینکه فرصت گفتوگوی دو سویه بین اصحاب رسانه و مسئولان، سود چند جانبهای را نصیب جامعه میکند، اظهار کرد: کلیت این دست دیدارها بسیار مطلوب است، زیرا مسئولان و اصحاب رسانه از این جلسات بهره میبرند و میتوانند با استفاده از آن در کارهای خود به پیشرفت خوبی برسند و از سوی دیگر مردم بهصورت دقیقتری در جریان مسائل قرار میگیرند. یکی دیگر از نکات حائز اهمیت در این جلسه این بود که فقط اصحاب رسانه منتقد دولت در آن حضور داشتند؛ آقای رئیسی قبل از ریاستجمهوری جلسهای را با برخی از افراد حاضر در نشست چهارشنبهشب (۱۲ آبانماه) برگزار کرد و قول داده بود، اگر در انتخابات پیروز شود، این جلسات ادامه پیدا میکند؛ آقای رئیسی به این وعدهاش عمل کرد و اولین جلسه برگزار شد و امیدواریم فرصتی فراهم شود تا باز هم از این دست جلسات برگزار شود و یک خروجی مثبت برای جامعه داشته باشد.
مدیرمسئول روزنامه شرق در پاسخ به این پرسش که به نظر شما چرا این دیدار صرفاً با حضور رسانههای اصلاحطلب و منتقد دولت برگزار شد، تصریح کرد: به نظر من آقای رئیسی به دنبال این است که دیدگاههای مختلف را از زبان صاحبنظران و جریانات منتقد بشنود و در حد توانش هم به دنبال راهی برای حل کردن مشکلات است. این کار خیلی بهتر از آن است که رئیسجمهور بخواهد از طریق بریده جراید یا راههایی که بعضاً مسئولان دفتر رئیسجمهور معرفی میکنند، به نظر مخالفان دسترسی پیدا کند.
وی ادامه داد: معتقدم اگر این روند ادامه پیدا کند شاهد اتفاقات مثبتی در دولت هستیم، کما اینکه به نظر من آقای محسنیاژهای نیز در فرصت کوتاهی که رئیس قوه قضائیه شده، توانسته است عملکرد خوبی را از خودش نشان دهد و چهرهای که از وی در ۳ ماه اخیر در اذهان عمومی شکلگرفته، کاملاً متفاوت از آن چیزی است که از او برداشت میشد. یکی از دلایل رسیدن به این مهم، گفتوگو و شنیدن صدای مخالفان و عمل به برخی از ایدههای مطرح شده توسط آنها است. در حال حاضر اوضاع کشور ما بهگونهای است که نیازمند چنین گفتوگوهایی هستیم تا بتوانیم از شرایط فعلی گذر کنیم.
رحمانیان در پاسخ به این پرسش که آیا چنین اقدامات و جلساتی در زمان دولت حسن روحانی هم اتفاق میافتاد، تصریح کرد: من خیلی علاقه ندارم وقتی که کسی از مسئولیت میرود، سخن ناخوشایندی را درباره او بگویم، ولی از این نظر که این رویه مثبت میتواند ادامهدار باشد باید بگویم که شرایط در دولت روحانی به این شکل نبود و ما چنین جلساتی با وی نداشتیم؛ حتی وزرای دولت تدبیر و امید هم بعضاً اظهار کرده بودند که آقای روحانی با آنها هم به این شکل نشست برگزار نمیکرد، به هر حال این رویکرد آقای روحانی هم جدا از صحیح یا غلط بودنش یک شیوه مدیریتی است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/