فراگیری تخصص توسط دانشجویان در دورههای کاربردی و عملی
زهرا خلج در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا اظهار کرد: آبان ۱۴۰۰ سلسله کارگاههای آموزشی عملی عصارهگیری از گیاهان دارویی به همت انجمن علمی مهندسی ژنتیک و تولید گیاهان دارویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس برگزار شد.
وی افزود: کارگاه عصارهگیری گیاهان دارویی زیر نظر عبدالله قاسمی پیربلوطی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس و بهزاد حامدی کارشناس مسئول مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، طرحریزی شده و از ماه گذشته تاکنون در حال برگزاری است.
بیشتر بخوانید:
برگزاری وبینار نرمافزارهای کاربردی در مهندسی پزشکی
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس مطرح کرد: این کارگاهها با حضور اعضای انجمن علمی و دانشجویی ژنتیک و تولید گیاهان دارویی در دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس با موضوع آشنایی با خواص و کاربرد گیاهان دارویی و دستگاههای عصارهگیری و نحوه انجام کار با آن برگزار شد.
خلج اظهار کرد: در این کارگاه، انواع مختلف روشهای عصارهگیری گیاهان دارویی، عصارهگیری به روش ماسراسیون برای مطالعات بیولوژیکی، عصارهگیری به روش پرکولاسیون، عصارهگیری به روش سوکسله و اسانسگیری با استفاده از دستگاه کلونجر آموزش داده شد.
وی گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تمرکز باشگاه پژوهشگران جوان بر برگزاری دورههای کاربردیتر و عملی برای آماده سازی دانشجویان در راستای فراگیری تخصص در حوزه مورد نظر بوده است، دورههای ویژه علوم مهندسی، کشاورزی، علوم پایه و پزشکی معمولا به دو صورت تئوری و عملی با حفظ پروتکلهای بهداشتی برگزار میشود و مسلماً هرچقدر به سمت آموزش علوم به شیوه کارگاهی و آزمایشگاهی پیش رویم، کیفیت آموزهها بهتر و اثربخشی آن بیشتر است.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس افزود: با توجه به استقبال بالای دانشجویان بهمنظور مشارکت در کارگاهها، مسابقات، استارتآپ و سایر رویدادهای این باشگاه، امید است در سالهای آتی فارغالتحصیلان این دانشگاه آمادگی و دانش صنعتی و کاربردی بسیار بالاتری برای ورود به بازار کار داشته باشند.
ارتقای علمی با آشنایی به گیاهان دارویی
بهزاد حامدی کارشناس مسئول مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد درباره اهمیت برگزاری این کارگاه برای دانشجویان رشتههای مختلف و میانرشتهای بودن روند مطالعه روی گیاهان دارویی عنوان کرد: آشنایی دانشجویان گروه ژنتیک و صنایع غذایی و میکروبیولوژی و دامپزشکی و دامپروری با گیاهان دارویی میتواند نقش بسزایی در ارتقای علمی این گروه از دانشجویان در زمینه فعالیتهای علمی داشته باشد.
حامدی ادامه داد: دانشجویان میتوانند از گیاهان دارویی در زمینههای مختلف علمی و پژوهشی و تولید محصولات با کاربرد گیاهان دارویی در استارتآپ استفاده کنند.
به گفته کیانا محمدی سرپرست انجمن علمی و دانشجویی ژنتیک و تولید گیاهان دارویی، این کارگاه با هدف آشنایی با فرآیند عصارهگیری با روشهای مختلف و تقویت مهارت اعضای انجمن ژنتیک و تولید گیاهان دارویی درباره کار با دستگاههای تخصصی عصارهگیری برگزار شده است و یکی از مهمترین فعالیتهای این انجمن به شمار میرود.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/