منظور از آراستگی در گفتار چیست؟
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از سنندج، کارگاه آموزشی تخصصی شیوههای اجرایی آییننامه آراستگی و شئون فرهنگی و اجتماعی به همت حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج و با حضور معاونان، رؤسای دانشکدهها و مدیران این دانشگاه برگزار شد.(بیشتر بخوانید)
حجتالاسلام مجید طاهری رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان با اشاره به آیه «قـُلْ مـَنْ حـَرَّمَ زیـنـَةَ اللّهِ الَّتـی اَخـْرَجَ لِعـِبـادِهِ وَ الطَّیِّبـاتِ مـِنَ الرِّزْقِ قـُلْ هـِیَ لِلَّذیـنـَ امَنُوا... (ای رسـول) بـگـو چـه کـسـی زیـنـت خـدا را کـه بـرای بـنـدگان خود بیرون آورده و نیز روزیهای پاکیزه را حرام کرده است؟ بگو: این برای کسانی است که ایمان آوردهاند»، اظهار کرد: آراستگی رفتار، گفتار و ... از مهمترین رفتارهای همه ماست.
جهانشیر امینی دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان نیز با اشاره به اهمیت شئون فرهنگی و اجتماعی به فرازی از رفتار مولا امیرالمؤمنین(ع) اشاره کرد و توضیح داد: ایشان خود در غایت زهد و سادهزیستی بود، هرگز سهلانگاری در آراستگی و آراسته بودن را روا نمیدانست؛ بنابراین ما نیز به تأسی از همه بزرگان دینی به این امر مهم باید اهمیت قائل شویم.
عضو هیئت علمی و مدیرگروه معارف دانشگاه آزاد سنندج هم با اشاره به رفتار پیامبر در آراستگی عنوان کرد: رسول خدا به آراستگی ظاهری و رفتاری بسیار اهمیت میداد.
حجتالاسلام اکبر هوشیاری به مهمترین آراستگیها اشاره و اضافه کرد: آراستگی رفتار یکی از مهمترین آراستگیهاست، منظور از آراستگی در رفتار، انصاف، وفا و بردباری، سخاوت و ... است. آراستگی گفتار هم اهمیت فراوانی دارد، در این خصوص بحث فراوانی وجود دارد؛ منظور از آراستگی در گفتار، دروغنگفتن، ناسزانگفتن، دشنامندادن، غیبتنکردن، تهمتنزدن، آبرونریختن و ... است.
در پایان این جلسه قربان باقرینیا مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان نیز درباره نحوه اجرا و نهادینهکردن آراستگی در دانشگاه توسط استادان، کارکنان و دانشجویان و نیز پراهمیت بودن آن با تأکید بر اینکه پیشوایان دینی ما اهمیت آراستگی را مهم دانسته و خود بیش از هرکسی آن را به کار میبستند بر اجراییشدن آن تأکید کرد.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/