امکان پردازش، رصد اطلاعات و روششناسی نشریات دانشگاه آزاد اسلامی فراهم میشود
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شیراز، محمدجواد دهقانی در نشست مشترک با معاون بینالملل دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: اکنون ۳ هزار و ۷۵۰ نشریه از تمام کشورهای جهان اسلام در این مرکز نمایه و فعالیت این نشریات به شیوه دینامیک رصد میشود.
بیشتر بخوانید:
افزایش ۵ برابری تعداد دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی در مقایسه با سال گذشته
وی ردهبندی نمایهشدن نشریات را در سه مرحله برشمرد و عنوان کرد: مرحله نخست، لیست اولیه است که ویژه نشریات جدید پیوسته به پایگاه استنادی جهان اسلام است، مرحله دوم لیست انتظار است که برای نشریات دارای وضعیت مطلوب پیشبینی شده و مرحله سوم هسته پایگاه است که نشریات با محتوای عالی علمی را شامل میشود.
رئیس مؤسسه استنادی علوم (ISC) و پایش علم و فناوری ابراز امیدواری کرد که با مجوز جدید ارائهشده از سوی شورای راهبری مرکز، مبنیبر نمایهشدن تمام نشریات منتشرشده در کشورهای اسلامی، تعداد این نشریات به بیش از ۶ هزار نشریه برسد.
دهقانی با اعلام بهرهبرداری از پایگاههای جدید داده در این مرکز اظهار کرد: در سامانه جدید تکتک واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به شکل جداگانه قابل رصد هستند و انتظار داریم که این دانشگاه تمام نشریات خود را موظف به استفاده از کدهای سامانه DOR (کد شناساگر دیجیتال) کند.
وی ویژگی این سامانه و اخذ کد شناساگر را قابل شناسایی و پردازشبودن مقالات پذیرششده در نشریات دانست و بیان کرد: این سامانه ابتدا در آمریکا ایجاد شده بود که با تحقیق همکاران مؤسسه استنادی علوم و پایش، در بهمن ماه سال گذشته سامانه ایرانی فعلی ایجاد و رونمایی شد تا به این شیوه تمام پژوهشهای کشور شناسنامهدار شوند.
به گزارش آنا، در این نشست که با حضور علاءالدین بروجردی معاون بینالملل دانشگاه آزاد اسلامی و محمدرضا قائدی رئیس دانشگاه آزاد شیراز و جمعی از مدیران کشوری و استانی حوزه بینالملل و حوزه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، علاءالدین بروجردی با تأکید بر نقش ویژه معاونت بینالملل این دانشگاه در ارتقای توان علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحدهای برونمرزی دانشگاه آزاد اسلامی را پایگاه مهم و قابلتوجهی برای انتقال فرهنگ اسلامی ایرانی به کشورهای دیگر برشمرد.
انتهای پیام/۴۱۰۳/
انتهای پیام/