دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 آبان 1400 - 11:00
در استان لرستان بررسی شد؛

چگونگی راه‌اندازی دانشکده‌های مهارت و مراکز مشاوره

چگونگی راه‌اندازی دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی، مدارس عالی مهارت و مراکز مشاوره شغلی TMC در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان مورد بررسی قرار گرفت.
کد خبر : 618664
لرستان



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از خرم‌آباد، چگونگی راه‌اندازی دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی، مدارس عالی مهارت و مراکز مشاوره شغلی TMC در استان لرستان در جلسه‌ای با حضور سیدحاتم مهدوی‌نور رئیس مرکز امور توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارت‌های کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی، مورد بررسی قرار گرفت.




بیشتر بخوانید:


نخستین دانشجوی دکتری عمران دانشگاه آزاد خرم‌آباد فارغ‌التحصیل شد


دانشگاه در کنار آموزش به مهارت‌آموزی نیاز دارد




سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در این جلسه که رؤسای واحدهای دانشگاهی استان نیز حضور داشتند، بیان کرد: منظور از برگزاری این نشست پاسخ به ابهامات و پرسش‌هایی است که درباره راه‌اندازی دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی و مدارس عالی مهارت وجود دارد.


بهاروند افزود: از تغییر رویه در سازمان مرکزی استقبال می‌کنیم؛ زیرا این یک واقعیت است که جوانان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با وجود داشتن مدرک تحصیلی به دلیل نداشتن مهارت شغلی نمی‌توانند وارد بازار کار شوند و این مسئله فقط مختص به فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی نیست؛ بلکه همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های دولتی و سایر زیرنظام‌های آموزش عالی نیز با این مشکل مواجه هستند.


مهدوی‌نور رئیس مرکز امور توسعه آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و مهارت‌های کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی هم با اشاره به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری گفت: اولویت اصلی دانشگاه آزاد اسلامی گسترش مهارت‌آموزی است؛ زیرا این ویژگی زمینه اشتغال جوانان و حل مشکلات جامعه را ایجاد می‌کند.


وی بیان کرد: سال ۱۳۹۰ مقام معظم رهبری در سیاست‌های کلی اشتغال اظهار کردند که نیروهای متخصصی که آموزش می‌دهیم باید کارآیی داشته باشند و متناسب با نیازهای روز آموزش ببینند و بر اساس این فرموده این امر امکان‌پذیر نیست، مگر اینکه آموزش‌ها را توأم با مهارت‌آموزی کنیم.


رئیس مرکز امور توسعه آموزش‌های فنی‌ و حرفه‌ای و مهارت‌های کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به اهمیت مهارت‌آموزی به طراحی یک زیست‌بوم اقدام کرده که بستر اجرای آن دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی است و بر این اساس دیگر هویتی به نام آموزشکده‌های سما وجود نخواهد داشت و این آموزشکده‌ها در دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی که یکی از زیرسیستم‌های واحدهای دانشگاهی هستند، ادغام می‌شوند و به عنوان مجری بخشی از آموزش‌هایی که در واحدها ارائه می‌شوند، عمل می‌کنند.


رئیس مرکز امور توسعه آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و مهارت‌های کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه به راه‌اندازی مراکز مدیریت مهارت‌های آموزشی و مشاوره شغلی TMC اشاره کرد و گفت: این مراکز چنان باید در سطح جامعه جا بیفتند که افرادی که نیاز به شغل یا توسعه شغلی دارند به این مراکز مراجعه کنند و بر اساس شرایط مراجعان برنامه‌هایی تعیین و دوره‌هایی متناسب با نیاز جامعه و بازار ارائه کنند.


مهدوی‌نور مهم‌ترین کار مراکز TMC را استعدادسنجی مراجعان و هدایت آنان بر اساس استعداد و توانایی‌ها عنوان کرد و گفت: به همین دلیل باید افراد توانمند و باانگیزه‌ای در این مراکز مشغول به کار شوند تا بتوانند مراجعان و داوطلبان را جذب کنند.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب