دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 آبان 1400 - 10:03
معاون اول قوه قضائیه:

در برخورد با فساد ملاحظه احدی را نخواهیم کرد

معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه در برخورد با فساد ملاحظه احدی و مقامی را نخواهیم کرد، گفت: دستگاه قضائی به‌صورت جدی پیگیر پرونده‌های فساد است.
کد خبر : 618634
مصدق



به گزارش خبرنگار حوزه قضائی گروه جامعه خبرگزاری آنا، آیین تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید سازمان بازرسی کل کشور با حضور محمد مصدق معاون اول قوه قضائیه برگزار شد.


حجت‌الاسلام درویشیان با اشاره به گزارش عملکرد خود گفت: سازمان بازرسی کل کشور در این دوره اقدامات خوب و تأثیرگذاری در امر بازگشتن وجوه به بیت‌المال انجام داده است، به‌طوری که ۴۲ هزار میلیارد تومان اثربخشی ریالی صورت گرفت و همچنین بیش از ۲ میلیارد دلار و یورو ظرف دو سال به بیت‌المال بازگشت که این اقدامات حاصل تلاش همکاران بنده در سازمان بازرسی بوده است. از طرفی ۱۹۰ هزار مترمربع اراضی نیز یا رفع تصرف شده یا از تصرف پیشگیری صورت گرفت.


وی ادامه داد: در امر حمایت از تولید اقدامات خوبی صورت گرفت و نتیجه صدها بازدید از واحدها، جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها و راه‌اندازی واحدهای تولیدی حتی در شرایط کرونا بود.


رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور اظهار کرد: این سازمان از مهمترین سازمان‌های تخصصی و نظارتی است و در این مدت تلاش شد تا در حد توان مشکلات معیشتی مردم و کارکنان برطرف شود و همچنین باید نیروهای متخصص و کارآمد جذب این سازمان شوند و از طرفی نسبت به نگهداشت نیروهای متخصص، انقلابی، جهادی و کارآمد نیز اقدام شود.


قوه قضائیه به‌صورت جدی به‌دنبال کشف فساد است


در ادامه این مراسم محمد مصدق معاون اول دستگاه قضا با بیان اینکه در نظام‌های دنیا، بااقتدارترین حاکمیت، حکومتی است که نهاد نظارتی قوی دارد، اظهار کرد: وظیفه اصلی سازمان بازرسی نظارت بر حسن جریان امور و اجرای درست قوانین از سوی نهادها و کارگزاران است و اگر این اقدام به خوبی صورت گیرد، جامعه سالم خواهد بود.


وی ادامه داد: حضرت علی(ع) درخصوص اشرافی‌گری حساس بودند و در زمان ایشان یکی از کارگزاران اقدام خلاف قانون را انجام داد و حضرت علی(ع) اعلام کردند که متخلف را به سزای اعمالش برسانید تا هم درس عبرتی برای دیگران شود و هم جلوی بروز فساد گرفته شود. اگر مجازات و جرم رخ داده با هم تناسب داشته باشند و اگر برای مثال چند مورد از مجازات‌ها اجرا شود، در این صورت هیچ فردی جرأت دست‌اندازی به بیت‌المال را نخواهد داشت.


معاون اول قوه قضائیه گفت: امروز مردم خواستار برخورد جدی با خائنین هستند و قوای سه گانه نیز مصمم بر برخورد با مفسدان هستند و انتظار مردم استرداد اموال به یغما رفته به بیت‌المال است. دستگاه قضا در امر مبارزه با فساد هیچ خط قرمزی ندارد و در این راه نسبت به هیچ مقامی و احدی تفاوت قائل نخواهد شد و از طرفی از مردم هم که گزارشات فساد را به قوه قضائیه ارسال می‌کنند تشکر می‌کنیم.


مصدق با بیان اینکه قوه قضائیه به‌صورت جدی به‌دنبال کشف فساد است، اظهار کرد: وقتی منشأ فسادها را مشاهده می‌کنیم به این موضوع پی می‌بریم که اگر مسئول مربوطه در دولت به وظیفه خود به خوبی عمل می‌کرد اصلاً پرونده‌ای تشکیل نمی‌شد اما قوه قضائیه پیگیر تمام پرونده‌ها خواهد بود.


وی با اشاره به انتصاب ذبیح‌الله خدائیان به سمت ریاست سازمان بازرسی کل کشور گفت: حسن بابایی معاون رییس کل دادگستری استان تهران به سمت ریاست سازمان ثبت اسناد و املاک کشور منصوب شد.


معاون اول قوه قضائیه به انتصاب حجت‌الاسلام‌والمسلمین درویشیان به عنوان رئیس دفتر بازرسی ویژه نهاد ریاست جمهوری اشاره کرد و از خداییان رئیس جدید سازمان بازرسی به عنوان فردی یاد کرد که در همه مسئولیت‌ها خوش درخشیده است.


مصدق با بیان اینکه رئیس سابق سازمان ثبت اسناد و املاک کشور موضوع کاداستر را به نحو احسن انجام دادند، تصریح کرد: وقتی به دنبال جایگزین ایشان بودیم ریاست قوه قضاییه تاکید داشت که فرد مورد نظر باید کسی باشد که بتواند کار دکتر خداییان در موضوع کاداستر را ادامه دهد و مسلط به فناوری نوین و مدیریت آن باشد.


حجت الاسلام والمسلمین مصدق به بیان انتطارات خود از رئیس جدید سازمان بازرسی کل کشور پرداخت و بر تحقق موارد ششگانه مقرر در حکم انتصاب ریاست قوه قضاییه از سوی رهبر معظم انقلاب تاکید کرد.

وی برخی از انتظارت را توجه به سند تحول قضایی و برنامه ریزی در تکالیف مقرر در خصوص سازمان بازرسی کل کشور، توجه به پیشگیری به جای مچ‌گیری در حین مبارزه با فساد، خودداری از هرگونه اقدامات دارای شائبه سیاسی و جناحی در تعیین خط مشی سازمان بازرسی و مدیریت آن عنوان کرد. سازمان بازرسی باید اثبات کند که تابع یک جناح خاصی نیست و به دنبال انجام وظیفه است و در انجام وظیفه نباید کوتاهی کند همچنان که تاکنون اینگونه بوده است.


معاون اول قوه قضائیه همکاری مستمر و قوی با دیوان عدالت اداری را مورد توجه قرار داد و گفت: دیوان عدالت یک جایگاه بسیار بالایی است به شرطی که نهادهای نظارتی همکاری کنند و کارگروه‌های مشترک بین دیوان عدالت و سازمان بازرسی تشکیل شود تا آیین نامه، دستورالعمل و بخشنامه‌ای در وزارتخانه‌ها بر خلاف قانون صادر نشود.


انتهای پیام/۴۱۷۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب