دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه خراسان شمالی چه نقشی داشته است؟
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بجنورد، غلامرضا کاظمی در نشست با اعضای ستاد توسعه استان خراسان شمالی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی دارای امکانات و تجهیزات بسیار خوب و پیشرفتهای است که میتواند در صنعت، پژوهش و ... استان مورد استفاده بهینه قرار گیرد.
بیشتر بخوانید:
هماندیشی مدیران سما با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی
رئیس دانشگاه آزاد بجنورد افزود: واحدهای دانشگاهی استان بیش از ۴۰۰ عضو هیئت علمی و کارمند دارد و حدود ۸ هزار دانشجو مشغول تحصیل هستند، اگر بخواهیم دانشگاهها با قدرت و قوت همیشگی پذیرای دانشجو باشند، برای توسعه هرچه بیشتر، قطعاً کمک و یاری بزرگان شهر و استان را میطلبد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی بیان کرد: فعالیت واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بین مردم امید، شور و توسعه علمی، فرهنگی، اقتصادی و ... را شعلهور کرد و بهحق در این سالها، تحولات مثبتی نیز ایجاد کرده است؛ این دانشگاه که بزرگترین دانشگاه حضوری جهان بهشمار میآید، در مسیر تربیت نیروی انسانی بسیار خوب وارد عمل شده و اقتصاد شهر و استان را بهدلیل حضور دانشجویان اعم از بومی و غیربومی متحول کرده است.
وی افزود: واحدهای دانشگاهی این استان دانشآموخته بسیار زیادی داشتهاند که تعداد قابل ملاحظهای از این افراد در پستها، مسئولیتها و جایگاههای ویژه مشغول خدمت هستند.
کاظمی با اشاره به چشمانداز سند تحول و تعالی دانشگاه که بهتازگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از آن رونمایی و عملیاتی کرده است(اینجا بخوانید و ببینید)، بیان کرد: با اشاره به چشمانداز سند تحول دانشگاه آزاد اسلامی، دانشآموختههای ما در کنار مدرک تحصیلی باید مهارتی را متناسب با رشته تحصیلی خود برای ورود به بازار کار بیاموزند و این زمانی محقق میشود که بستر فعالیت و توسعه مهارتآموزی با حضور بزرگان شهر و روستا در شاخههای مختلف اقتصادی فراهم آید.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی با اشاره به جذب دانشجوی غیرایرانی در واحد بجنورد عنوان کرد: با توجه به پیگیریهای انجامشده و اقدامات صورتگرفته این واحد دانشگاهی به جذب دانشجوی غیرایرانی اقدام کرده که با افزایش تعداد دانشجویای غیرایرانی در این استان قطعاً تأثیرات مثبتی از لحاظ اقتصادی در استان شاهد خواهیم بود.
دانشگاه آزاد اسلامی موجب تغییرات چشمگیری در شهرها و استانها شد
رئیس ستاد توسعه استان خراسان شمالی نیز یادآور شد: باید پذیرفت که اگر در دهه ۶۰ و ۷۰ دانشگاه آزاد اسلامی شکل نمیگرفت، علم و دانش نیز شکل نمیگرفت و همت مردم و بنیان خوب این دانشگاه سبب شد تغییرات چشمگیری از لحاظ فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی و ... در شهرها و استانها بهوجود آید.
حسین انصاریمود اضافه کرد: در همان دههها خانوادههای زیادی مشتاق به ادامه تحصیل فرزندانشان بودند؛ اما بُعد مسافت و دوری راه این اجازه را برای ادامه تحصیل نمیداد؛ اما با شکلگیری دانشگاه آزاد اسلامی در شهرهای گوناگون مشکلات ادامه تحصیل برطرف شد و مشتاقان زیادی در این دانشگاه به تحصیل پرداختند.
وی با اشاره به فعالیت گسترده دامپروری و کشاوری در خراسان شمالی تأکید کرد: توسعه رشتههای تحصیلی برحسب نیاز استان باید مورد توجه و بازبینی قرار گیرد، حدود ۶۳ درصد مردم این استان در دامپروری و کشاورزی مشغول به فعالیت هستند؛ بنابراین لازم است تمهیدات لازم برای گسترش رشتههای مرتبط و موردنیاز با دامپروری و کشاورزی بهوجود آید و بهعبارتی کسب دانش با عمل همراه و همگام شود.
رئیس ستاد توسعه استان خراسان شمالی ادامه داد: در این استان حدود ۵ میلیون رأس دام وجود دارد؛ بنابراین لازم است این ظرفیت خوب دامپروری بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
انصاریمود متذکر شد: دانشگاه آزاد بجنورد در زمان راهاندازی، کانون وحدت، همبستگی و تعامل بود که تقارب اندیشهها در این کانون بهخوبی دیده میشد و اعضای آن در راستای توسعه استان بدون هیچگونه چشمداشتی در مسیر راه با یکدیگر همگام و همراه بودند.
رئیس ستاد توسعه استان خراسان شمالی گفت: هریک از اعضای ستاد توسعه این استان بازوی مهمی برای توسعه منطقهای بهشمار میآیند که برای پیشبرد اهداف و برنامههای استان به حضور این افراد نیاز داریم.
به گزارش آنا، در ادامه این نشست هریک از اعضای ستاد استان خراسان شمالی با توجه به تخصص کاری خود برای پیشبرد فعالیتهای دانشگاه و تعامل هرچه بهتر با مسئولان استانی مواردی را بیان و پیشنهاداتی ارائه دادند.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/