«شهروندانه» اولین سریالی است که برای فضای مجازی ساخته شده/ با قصه خوب و پول خوب میتوان یک کار ماندگار ساخت
به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، فربد شکرایی، یکی از چهرههای جوان تلویزیون است که این روزها او را در قاب برنامه تلویزیونی «سلام تهران» میبینیم. کسی که در رشته نمایش فارغالتحصیل شده و پیش از آن که وارد عرصه اجرا شود، در زمینه فیلمسازی، برنامهسازی و بازیگری حضور پررنگتری داشت.
جدیدترین حضور او در زمینه بازیگری به سریال «شهروندانه» مربوط میشود، اثری به تهیهکنندگی و کارگردانی هومن حسیننژاد که به بهانه آن با این هنرمند گفتوگو کردیم.
فربد شکرایی در رابطه با مجموعه نمایشی «شهروندانه» و نقش خود در این اثر گفت: این مجموعه به صورت اپیزودیک کار میشود و داستان هر قسمت آن مربوط به مباحث شهری است که در پایتخت اتفاق میافتد، مواردی همچون حمل و نقل عمومی، محیط زیست، فرهنگ آپارتمان نشینی، مدیریت بحران و مسائلی از این دست.
وی افزود: دیگر بازیگران اصلی این کار هم هومن حسیننژاد، ساناز سماواتی، برسا کلایی، رونیکا و رکسانا جمشیدی هستند که در هر اپیزود، بنا بر نوع قصه هر کدام از بازیگران در تیپهای مختلف بازی میکنند.
«شهروندانه» اولین سریال فضای مجازی
شکرایی در رابطه با ساختار جدید این سریال نیز اظهار کرد: «شهروندانه» اولین سریالی است که صرفا برای فضای مجازی تولید میشود و فعلا برنامهای برای پخش تلویزیونی ندارد. شاید در آینده از شبکههای سیما هم پخش شود، ولی تمرکز اصلی سازندگان آن در حال حاضر پخش از فضای مجازی، شبکههای اجتماعی و سایتهایی مثل آپارات و یوتیوب است.
وی اضافه کرد: با وجود اینکه این روزها خیلی از آثار از طریق پلتفرمها و رسانههای آنلاین پخش میشوند، این سریال فعلا برنامهای برای حضور در پلتفرمها هم ندارد، اگرچه به طور قطعی نمیتوان گفت که در آینده چه اتفاقی برای پخش آن رخ میدهد. به نظرم این نشاندهنده زیرکی و باهوشی هومن حسیننژاد است که این سبک را برای پخش کار جدیدش برگزیده چون این روزها به دلیل ریزش مخاطب رسانههای قدیمی مثل تلویزیون، مردم بیشتر در فضای مجازی سرگرم هستند و حتی کارهای نمایشی را هم از آنجا دنبال میکنند.
این مجری تلویزیون درخصوص تجربه حضور در برنامه «سلام تهران» شبکه پنج نیز عنوان کرد: «سلام تهران» برنامهای است که پخش آن از فروردین ۱۴۰۰ آغاز شد و از هشتم شهریور نیز سری جدیدش با تهیهکنندگی علی شعبانی و روحالله رحیمی به روی آنتن رفت. در این سری دوم ساختار برنامه تغییراتی اساسی پیدا کرد، تعدادی از مجریان مثل خانم قدسیه صالحی، علی مرادخانی و محمد شعبانپور که از قبل در برنامه حضور داشتند، ماندند و من و مصطفی امامی هم به این تیم اضافه شدیم.
وی ادامه داد: مصطفی امامی در نقش مجری اصلی برنامه حضور دارد و من در میز فرهنگ و هنر با اهالی این حوزه که اکثرا از دوستانم هستند، گفتوگو میکنم. در این مدت هم تعدادی از بازیگران، کارگردانها و دیگر عوامل سریالهای تلویزیونی شبکه پنج یا دیگر شبکههای سیما را به برنامه دعوت کردیم.
سوسن پرور جواب خوبی به منتقدان چهرهاش داد
شکرایی در خصوص حواشی به وجود آمده حول برنامه «سلام تهران» و منتشر شدن بخشهایی از صحبتهای مهمانهای این برنامه مثل «بیوک میرزایی» و «سوسن پرور» در فضای مجازی هم گفت: ماجرای آقای بیوک میرزایی که اصلا آن چیزی که در فضای مجازی پخش شد نبود، ایشان با مهران رجبی شوخی میکرد که همزمانی برخی از اتفاقات در برنامه که به صورت زنده پخش میشد، باعث به وجود آمدن برداشتهای اشتباهی شد که فردای آن برنامه هم ایشان در تماس تلفنی با برنامه از حاشیه به وجود آمده عذرخواهی کرد.
این مجری در مورد گفتوگوی پربازدید خود با سوسن پرور هم گفت: آن قسمت از برنامه که با حضور سوسن پرور روی آنتن رفت هم به دلیل صحبتهایمان در رابطه با مباحثی مثل چهره ایشان، در فضای مجازی زیاد دست به دست شد. خانم پرور از همکلاسیهای قدیمی من هستند و لطف کردند و به کسانی که فضای مجازی در مورد چهره ایشان نظرات نامناسب مینویسند، پاسخ خوبی دادند و گفتند که اتفاقاً این نظرات باعث بالا رفتن فالوورهای من میشود.
شکرایی با اشاره با سابقهاش در زمینه فیلمسازی هم گفت: من از سال ۸۹ وارد حوزه فیلمسازی شدم و سه تله فیلم ساختم. «که به تردید میگذرد» و «آوا» برای شبکه یک و «سوگند» برای شبکه چهار. اما بعد از آن دیگر شرایط برای حضور در این عرصه شکل نگرفت. درحقیقت چون فعالیتهای دیگری هم میکردم و کسب درآمدم به صورت حرفهای از این حوزه نبود، ترجیح دادم تا زمانی که قصه خوبی به دستم نرسد و تهیهکننده مناسبی کنارم نباشد تا بتوانم با خیال راحت بازیگران مورد نظرم را انتخاب کنم، کار نکنم. ولی به احتمال ۹۹درصد، امسال قصد دارم یک کار سینمایی را آغاز کنم.
وی ادامه داد: این کار فیلمنامه سبکی دارد و قصه آن مربوط به زوجی است که بر اثر اتفاقی در آستانه جدایی قرار میگیرند. مشکلات مختلفی بر سر راه این زوج قرار میگیرد و همه اتفاقات آن در یک شبانه روز رخ میدهد. در حال حاضر مشغول کار بر روی فیلمنامه آن هستیم و اگر خدا بخواهد امسال آن را جلوی دوربین میبریم.
بیشتر بخوانید:
هنرمند نباید نسبت به اتفاقات جامعه بیتفاوت باشد
دو سال کار نکردن برای یک هنرمند سخت و غمانگیز است
قصه خوب و پول خوب کجاست؟!
فربد شکرایی با اشاره به اینکه از بین تمام رشتههای هنری که در آنها کار کرده، فیلمسازی را بهعنوان دغدغه و اولویت اصلیاش انتخاب میکند، اظهار کرد: لذتی که من در کارگردانی و خلق اثر میبرم، به هیچ عنوان قابل مقایسه با کارهای هنری دیگری که انجام میدهم، نیست. من در این سالها به جز اجرا و بازیگری برنامهسازی هم کردم که آن هم برایم جوابگو نبود، در حقیقت آرام گرفتن روحیه من در فیلمسازی اتفاق میافتد.
وی در انتهای صحبتهایش در مورد کمکاری در حوزه مورد علاقهاش یعنی فیلمسازی هم گفت: من ترجیح میدهم حتی اگر قرار باشد هر ۱۰ سال یک بار فیلمی بسازم، کارم طوری باشد که در ذهن مخاطب بماند. خدا را شکر هر سه فیلم تلویزیونی که ساختم، به خصوص فیلم «سوگند» این ویژگی را داشتند. شاهرخ استخری بازیگر اصلی این در اکثر گفتوگوهایش «سوگند» را یکی از بهترین فیلمهای خود خوانده و گفته که در این اثر فضای متفاوتی را تجربه کرده. در فیلم «که به تردید میگذرد» هم مرحوم محسن قاضیمرادی را که در آن سالها بیشتر در حوزه طنز فعالیت میکرد، وارد فضایی کاملا جدی و اجتماعی کردم که خیلی خوب جواب داد. به همین دلیل من اعتقاد دارم با قصه خوب و پول خوب میتوان یک کار ماندگار ساخت.
انتهای پیام/۴۱۷۳/پ
انتهای پیام/