همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد
به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری آنا از یاسوج، تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد و صندوق کارآفرینی امید استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور مدیر واحد تحقیق و توسعه و امور بینالملل و مدیر منطقهای صندوق در داﻧﺸـﮕﺎه آزاد اﺳـﻼﻣﯽ واحد یاسوج در راﺳﺘﺎی ﺗﺤﻘﻖ ﺳﯿﺎﺳﺖﻫﺎی ﮐﻠﯽ ﻧﻈﺎم ﻣﻘﺪس ﺟﻤﻬﻮری اﺳﻼﻣﯽ اﯾﺮان و در راستای ﺑﻬﺮهﻣﻨﺪی ﻧﻈﺎمﻣﻨﺪ از ﺧﺮد ﺟﻤﻌﯽ به امضا رسید.
بیشتر بخوانید:
افتتاح طرحهای هفته دولت صندوق کارآفرینی امید در ۱۰ استان کشور
از آﻧﺠﺎ ﮐﻪ ﻫﻤﮑﺎری و ارﺗﺒﺎط مشترک داﻧﺸﮕﺎهﻫﺎ و ﻣؤﺳﺴﺎت ﻋﻠﻤﯽ، آﻣﻮزﺷﯽ و حمایتی ﻣﯽﺗﻮاﻧﺪ ﺑﻪ ارﺗﻘﺎی ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ اﻫﺪاف و ﺑﺮﻧﺎﻣـﻪﻫﺎی ﻣﺸﺘﺮک ﯾﺎری رﺳﺎﻧﺪ، این ﺗﻔﺎﻫﻢﻧﺎﻣﻪ ﻫﻤﮑﺎری در ﻣﺤـﻞ دفتر ریاست داﻧﺸـﮕﺎه آزاد اﺳـﻼﻣﯽ واحد یاسوج ﺑﯿﻦ این داﻧﺸـﮕﺎه و ادارهکل صندوق کارآفرینی امید استان کهگیلویه و بویراحمد ﻣﻨﻌﻘﺪ شد.
در این جلسه رحیم اکرامی رئیس دانشگاه آزاد استان کهگیلویه و بویراحمد از هدف بزرگ دانشگاه برای رسیدن به دانشگاههای کارآفرین (دانشگاههای نسل ۳ و ۴) در سطح کشور گفت.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد استان کهگیلویه و بویراحمد با تشکر از دستور پیگیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره راهاندازی هرچه سریعتر مرکز ملی فرهنگی، مهارتی و کارآفرینی در محل پردیس واحد یاسوج اظهار کرد: نگاه دکتر طهرانچی و تیم مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی رسیدن به دانشگاهی بدون وابستگی به شهریه و درآمدزا و در همین راستا پرورشدهنده فارغالتحصیلان دارای مهارت و دانش مبتنی بر فناوریهای روز دنیا بوده و بهدنبال توسعه فناوری و نوآوری در این دانشگاه هستند تا بتوانیم شاهد تحقق منویات رهبری معظم انقلاب در رفع موانع تولید و پشتیبانی از کسب و کارهای خرد و کوچک و حتی کلان باشیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: سه واحد فناور در ساختمان مرکز رشد دانشگاه در پردیس واحد یاسوج مستقر شدهاند و با دراختیارگذاشتن فضای مورد نیاز به این شرکتها در حال تولید نمونه محصولات خود در بخش کشاورزی هستند و امیدواریم که با حمایت صندوق بتوانیم شاهد شکوفایی هرچه بیشتر این شرکتهای فناور و نمونههایی از این واحدهای فناور در سطح دانشگاههای آزاد اسلامی استان و کشور باشیم.
مهران کهوائی مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج و رئیس مراکز رشد منطقه ۹ کشور هم با تشکر از قبول دعوت مدیران صندوق به تشکیل این جلسه، به ارائه گزارش از مراکز رشد و واحدهای فناور استان و منطقه پرداخت.
مدیر واحد تحقیق و توسعه و امور بینالملل صندوق کارآفرینی امید نیز به بیان مطالبی درباره استفاده صحیح از دادههای بهدست آمده در مراکز علمی پرداخت و بیان کرد: جمعآوری دیتا بهتنهایی کمکی به ایجاد کسب و کار نمیکند و اگر این دادههای جمعآوری شده به اطلات جامع و پایه تبدیل شود، موجب توانمندسازی و کارآفرینی در مراکز علمی خواهد شد.
فریبا میراج ادامه داد: بهطور مثال در بحث گیاهان دارویی موجود در پایتخت طبیعت ایران (یاسوج) دیتای مناسبی جمع شده و گیاهان شناسایی و در حال تکثیر و پرورش هستند؛ اما شاهد خامفروشی این گیاهان در بازار هستیم؛ حمایت صندوق از مراکز علمی و فناوری فقط به مباحث مالی ختم نمیشود؛ بلکه ظرفیت صندوق در مسیر خلق ارزش و همفکری و هماندیشی در راستای خلق ارزش و توسعه فناوری و کارآفرینی است.
حمایت صندوق از راهاندازی کسب و کارها
مهدی امرایی مدیر منطقهای صندوق هم با قدردانی از نگاه علمی رحیم اکرامی رئیس واحد یاسوج به دانش و فناوری نوین از حمایت صندوق از راهاندازی کسب و کارها خبر داد و تأکید کرد: صندوق کارآفرینی در دوران کرونا به کمک فناوران توانست به کسب و کارهای خرد در سطح منطقه یاری رساند.
کاظم حاجیپور مدیرکل صندوق استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست از وجود ظرفیتهای خاص استان گفت و برنامه کاری خود را برای رفع محرومیت و ایجاد اشتغال پایدار و رسیدن به نقطه روستاها و شهرهای بدون بیکار اعلام کرد و توضیح داد: در شروع فعالیت در سمت مدیر استانی صندوق، بهدنبال شناسایی و برنامهریزی برای ایجاد روستای بدون بیکار و کارآفرین و در نتیجه شهر و استان بدون بیکار هستیم.
این مدیر جوان از راهاندازی نخستین رویداد استارتآپی در استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه محیط زیست برای پیداکردن چالشها و ارائه راهکارهای مناسب در سطح منطقه خبر داد و اضافه کرد: در حال راهاندازی برنامهای در قالب نجات زاگرس هستیم و کانونهای کارآفرینی زنان کارآفرین در سطح مناطق محروم استان و تشکیل کارگروه و پیوست اجتماعی و فرهنگی کسب و کارها در استان را نیز شاهد خواهیم بود و دست دانشگاه را برای تحقق این مأموریتها میفشاریم.
در ادامه این جلسه محمدجواد کیانی معاون پژوهش و فناوری واحد یاسوج با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در کشور پیشرو در حرکت به سمت دانشگاه نسل ۳ و ۴ است، متذکر شد: به همین دلیل با انعقاد این تفاهمنامه و ارتباط بیشتر با صنعت و کارآفرینان و تلاش حول محور فناوری میتوان این مهم را عملی کرد.
به گزارش آنا، این جلسه با امضای تفاهمنامهای در ۱۰ ماده توسط رحیم اکرامی دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان و کاظم حاجیپور مدیرکل صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد پایان یافت.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/