شهیدی که رسیدگی به افراد مسن و ناتوان در اولویت کارش بود
لیلا بیرامی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در بندرانزلی با گرامیداشت و یادبود برادر شهیدش شهید فرخ بیرامی اظهار کرد: در خانوادهای متدین، مذهبی و پرجمعیت زندگی میکردیم. برادرم فرخ سال ۱۳۴۲ چشم به جهان گشود. پدر به شغل بنایی مشغول بود و با وجود داشتن شش فرزند، امرار معاش خانواده برایش دشوار بود. از همین رو فرخ با مشاهده رنج و سختیهای پدر، پس از پایان سال نهم ترک تحصیل کرد و در مغازه آلومینیومسازی مشغول به کار شد.
وی با اشاره به محبوبیت فرخ در خانواده و اجتماع عنوان کرد: فرخ چهره محبوب و مردمی داشت و بسیار شوخطبع و بذلهگو بود. او علاوهبر اینکه با حضورش در خانه موجب شادی، شور و نشاط اعضای خانواده میشد با دوستان و اطرافیان نیز رفتار عجیبی داشت. برایم بسیار جالب بود که فرخ بهراحتی میتوانست با هر قشر و سن و سالی ارتباط برقرار کرده و با آنها گرم و صمیمی برخورد کند.
کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی درباره حس نوعدوستیِ برادرِ شهیدش بیان کرد: فرخ بسیار دلسوز بود و زمانی هم که از محل کار به خانه بازمیگشت، مشغول رسیدگی به امور افراد مسن و ناتوانِ محل میشد. در آن سالها در محل نفت و کپسول گاز توزیع میشد و برادرم به این افراد برای تأمین نفت، گاز، کپسول و دیگر مایحتاجشان کمک میکرد.
خواهرِ شهید فرخ بیرامی عنوان کرد: برادرم در دوره نوجوانی که با شروع جنگ تحمیلی مصادف شده بود، به بسیج ملحق شد و در عملیات آزادسازی خرمشهر نیز حضور داشت. وی پس از مدتی به عضویت سپاه پاسداران بندرانزلی درآمد و در عملیات مختلف ازجمله عملیات کربلای ۵ شرکت داشت. فرخ حتی در ایامی هم که در انزلی به سر میبرد، در پستِ مسئول آموزش نظامی به امر آموزش کارکنان ادارات میپرداخت.
بیرامی درباره سالهای جوانیِ برادر شهیدش تأکید کرد: فرخ سال ۶۷ ازدواج کرد و فقط یک ماه پس از آغاز زندگی مشترکشان دوباره عازم جبهه و سال ۶۹ نیز صاحب یک فرزند پسر شد.
کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی در ارتباط با فعالیتهای مذهبیِ شهید فرخ بیرامی به بیان خاطرهای از وی پرداخت و عنوان کرد: فرخ ارادت خاصی به امام حسین(ع) و اهل بیت داشت و محرم هر سال که از راه میرسید، در مسجد محل حاضر شده و به سیاهپوش کردن مسجد و کار و فعالیت در مسجد مشغول میشد.
خواهر شهید بیرامی درباره نحوه شهادت برادرش متذکر شد: فرخ در ایام محرم سال ۷۰، درحالی که یک هفته از تولد یکسالگی فرزندش میگذشت برای رسیدگی به امور خانواده در مرخصی به سر میبرد؛ اما در پی تماس از سوی سپاه به مأموریت فراخوانده شد و در همان مأموریت آبی خاکی در حین امدادرسانی به همکار جانبازش به درجه رفیع شهادت نائل شد.
به گزارش آنا، میدان تیر سپاه ناحیه بندرانزلی به نام شهید فرخ بیرامی نامگذاری و یکی از کوچههای شهر بندرانزلی نیز به نام این شهید بزرگوار متبرک و مزین شده است.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی با حدود ۲ هزار و ۱۰۰ دانشجو و ۸۱ عضو هیئت علمی در محدوده منطقه آزاد انزلی واقع شده است.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/