بهثمر نشستن گیاه لوفا در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی اوز
حمید عابدی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در شهرستان اوز، از بهثمر نشستن این گیاه بومی آمریکای جنوبی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز خبر داد.
وی با بیان اهتمام دانشگاه آزاد برای به نتیجه رسیدن طرحهای زراعی عنوان کرد: گیاه لوفا بومی آمریکای جنوبی و آسیای جنوب شرقی است و همخانواده خیار و کدو است.
بیشتر بخوانید:
آغاز برداشت لوفا از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی جیرفت
مجری طرح کشت گیاههای مختلف در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز افزود: این گیاه از ۶ ماه پیش در زمینی به مساحت هزار مترمربع و با استفاده از داربست در زمین مسجد سیدنا حمزه(رض) خیریه عبدالرزاق صالحی دانشگاه بهصورت آزمایشی کشت شد و خوشبختانه با محصولدهی به بار نشسته است.
عابدی با بیان خواص این گیاه در صنایع غذایی، بهداشتی، آرایشی و دارویی خاطرنشان کرد: دمکرده لوفا برای درمان یرقان، ورمهای سرطانی، آبله، دنداندرد و تب مخملک مفید است.
وی با برشماری مصارف دیگر این گیاه به ویژگیهای آن در صنایع دیگر ازجمله تولید لیف طبیعی برای ماساژ پوست و درمان چین و چروک اشاره کرد.
مجری طرح کشت گیاههای مختلف در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز با توجه به نتیجه مثبت حاصل از این کشت، از ادامه برنامهریزی برای اختصاص زمینی به مساحت ۲۰ هزار مترمربع در دانشگاه آزاد خبر داد و ابراز امیدواری کرد بتوان با توجه به تلاشهای چندساله مرکز اوز در فعالیتهای تحقیقاتی زراعی، امکان درآمدزایی را نیز بهوجود آورد.
عابدی از مسئولان شهرستان اوز خواست دانشگاه را برای فعالیتهای اقتصادی تحقیقاتی، اقتصادی و تجاری ازجمله حفر چاه در راستای افزایش آب کشاورزی، بهبود خاک و اعطای تسهیلات کمبهره یاری دهند.
انتهای پیام/۴۱۰۳/
انتهای پیام/