آموزش وحدت باید از مهدکودکها آغاز شود
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، محسن سلطانی، پژوهشگر فرهنگ و دین ضمن تاکید بر درک صحیح از رسالت پیامبر (ص) گفت: وحدت در بین همه آیینها وجود دارد و معتقدیم یک دین وجود دارد و رسالت تمام پیامبران در راستای آن دین بوده است.
سلطانی افزود: ادیان آسمانی و مکاتب ساخته شده به دست بشر به نوعی کپی ادیان آسمانی هستند؛ رسالت پیامبر (ص) همهی بشر است نه تنها شیعه و سنی و لذا اگر در هفته وحدت، این موضوع را محدود به شیعه و سنی کنیم آن را فروکاست دادهایم.
این پژوهشگر عرصه فرهنگ و دین و گفتمان وحدت اسلامی خاطرنشان کرد: رهبری احتمال قوی دادند که یک نسخه تورات غیر تحریفی در اسرائیل باشد و اگر این تورات را پیدا کنیم تمام اختلافات حل خواهد شد.
وی تجسم ایمان در میان انبیاء را حضرت موسی (ع) دانست و اضافه کرد: تمام هم و غم حضرت موسی(ع) و حضرت عیسی (ع) بشارت به وجود یک نقطه نورانی و وجود عظیم الشان پیامبر اسلام (ص) بود و لذا پیامبر(ص) محور وحدت بشریت است.
عضو هیئت علمی دانشگاه اظهار کرد: جریانی که در زمان حیات پیامبر (ص) همواره با ایشان در نزاع و درگیری بوده پس از رحلت ایشان وارد پوشش نفاق شد و در گذر زمان به چیزی مانند داعش تبدیل شده است و دقیقا به دنبال قیچی کردن اهداف و آرمانهای پیامبر (ص) هستند.
سلطانی تصریح کرد: دشمن به این نتیجه رسیده که تنها راه به انزوا کشاندن اسلام، آموزش غلط است که امروز با جنگ نرم شناخته میشود و تنها راه مقابله در ادبیات شیعی، بصیرت و در ادبیات اجتماعی، آموزش است و تنها راهی که میتوان به جامعه بشری نسخههای غیر واقعی اسلام را معرفی کرد، آموزش از مهدکودکها و ابتدایی هاست.
وی در ادامه با اذعان به اینکه مذهبیها به دلیل فرورفتن در احکام و فرعیات در وحدت کم آوردهاند اظهار کرد: مدارس، دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در حوزه وحدت باید به کمک مردم بیایند.
این پژوهشگر عرصه فرهنگ و دین ایران راام القرا و نقطه عزیمت دانست و خاطرنشان کرد: زندگی مسالمت آمیز زیر پرچم وحدت هزاران سال است که در کشور تجربه میشود اما از زمانی که پای سیستمهای جاسوسی به کشور باز میشود و در فروعات غرق میشویم شکافها بسیار عمیق میشوند.
عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان اینکه نباید تحت تاثیر کفار قرار گیریم گفت: به شدت نیاز داریم از مهدکودکها وحدت را ممارست کنیم.
سلطانی در خاتمه بیان کرد: وحدت به معنی تکیه و تاکید بر مشترکات است، همان چیزی که در روش حضرت امیر (ع) است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/