دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در همایش فعالان فضای مجازی مطرح شد؛

مطالبه مقام معظم رهبری از فعالان عرصه فضای مجازی چیست؟

تقویت روحیه مؤمن با یک جملهمسئولان در همایش فعالان فضای مجازی بسیج استان آذربایجان‌شرقی با برشمردن مطالبه مقام معظم رهبری از فعالان عرصه فضای مجازی به تقویت روحیه مؤمن در رسانه‌ها پرداختند.
کد خبر : 615793
همایش فعالان فضای مجازی



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از تبریز، همایش فعالان فضای مجازی بسیج استان آذربایجان‌شرقی با حضور حجت‌الاسلام سید محمدعلی آل‌هاشم نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان‌شرقی، بهزاد مهرکش معاون سازمان فضای مجازی بسیج کشور، غلامرضا سیفی مسئول قرارگاه فضای مجازی بسیج استان و فعالان فضای مجازی بسیج در سالن شهریار واحد تبریز برگزار شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در این همایش گفت: مقام معظم رهبری چند سال است که دغدغه‌های فرهنگی خود را مطرح کرده و غفلت از آسیب‌های فضای مجازی را متذکر شده‌اند و بر لزوم اقدام جامع و اثربخش در این حوزه تأکید می‌کنند.


عزیز جوان‌پور بر ضرورت فعالیت در فضای مجازی اشاره کرد و افزود: گاهی با یک کلام و جمله می‌توانیم روحیه طیف مؤمن و انقلابی فعال در فضای مجازی را تقویت کنیم، بنابراین جوان انقلابی دغدغه‌مند باید با کار فرهنگی، جهادی و فعالیت در فضای مجازی به کشور خود خدمت کند.


مطالبه مقام معظم رهبری از فعالان عرصه فضای مجازی چیست؟


وی از فعالان عرصه فضای مجازی به‌خصوص غلامرضا سیفی مسئول قرارگاه فضای مجازی بسیج استان آذربایجان‌شرقی قدردانی تقدیر کرد و بر ضرورت فعالیت مجدانه جوانان انقلابی به‌عنوان افسران جنگ نرم و سربازان فضای مجازی تأکید و حضور نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان‌شرقی را نشان از اهمیت و ضرورت فعالیت در فضای مجازی عنوان کرد.


ضرورت تقویت وحدت در فضای مجازی


نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان‌شرقی هم در این مراسم بر ضرورت تقویت وحدت در فضای مجازی تأکید کرد و افزود: افسران جنگ نرم به‌خصوص فعالان فضای مجازی برای راه‌اندازی پویش‌های وحدت و انتقال وحدت در فضای مجازی برای مخاطبان و جامعه باید همگان تلاش کنند.


آل‌هاشم تبیین کرد: توجه به جنگ شناختی و جنگ نرم در مقابله با دشمنان اولویت اصلی است و باید ابزارهای دشمن در عرصه نرم را شناخت و با آن مقابله کرد.


وی، اصلی‌ترین ابزار جنگ نرم و عملیات روانی را رسانه و فضای مجازی عنوان کرد و توضیح داد: امروز نقش رسانه‌ها در شبکه‌های اجتماعی اثرگذاری ویژه‌ای پیدا کرده و مستلزم اهمیت ویژه است.




بیشتر بخوانید:


فعالان فضای مجازی فرماندهان جنگ نرم هستند




نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان‌شرقی عنوان کرد: فضای مجازی باید سالم بوده و هیچ حبّ و بغض شخصی در آن نباشد.


آل‌هاشم، زبان امروز جوانان را فضای مجازی برشمرد و گفت: همچنین فضای مجازی و محتوای آن باید در قالب زبان نسل فعلی باشد و در این راه وظیفه افسران جنگ نرم و فضای مجازی بسیار مشکل است. این راه جنگ شناختی، شناخت عملیات روانی و عملیات در رسانه‌های تعاملی، فن بیان، شیوه تدریس، آشنایی با محتویات عکس نوشت و ... از جمله مواردی است که جزء مطالبات مقام معظم رهبری برای بیان اهداف و آرمان‌های نظام در فضای مجازی به نسل امروزی است.


وی تشریح کرد: امروز برای انتقال اخبار و رویدادها و در رأس آن آرمان‌های نظام و انقلاب به نسل جوان استفاده از فضای مجازی تأکید می‌شود و در این راستا این وظیفه مسئولان فضای مجازی است که باید با عناوین و محتویات به‌روز و جوان‌پسند این محتواها را انتقال دهند.


حضور جریان‌ساز و تأثیرگذار مثبت در فضای مجازی


مطالبه مقام معظم رهبری از فعالان عرصه فضای مجازی چیست؟


نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان‌شرقی بیان کرد: اهتمام به یافتن مخاطب واقعی در فضای مجازی، تقویت مبلّغان دینی و اسلامی، تولید و ترویج بازی‌های ایرانی، تقویت و توسعه مراکز دانش‌بنیان فناوری اطلاعات در دانشگاه می‌تواند به جذب مخاطبان واقعی و انقلابی کمک کند.


آل‌هاشم با تأکید بر مطالبات مهم مقام معظم رهبری برای تقویت و آموزش فضای مجازی توسط افسران جنگ نرم گفت: راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات در درجه نخست بسیار مهم است و با تأمین نیروهای انسانی و کسب و کار اشتغال در جامعه مهیا می‌شود.


وی به تقویت، قدرتمندسازی و اقتدار در فضای مجازی اشاره و تبیین کرد: باور و اجرای اقتصاد مجازی، داده، تحقیق و توسعه، دانش‌بنیان و توسعه زیرساخت‌های فضای مجازی از زیرمجموعه‌های این موضوع بوده و سومین مورد مدیریت صحیح، استقلال و وابستگی نداشتن به بیگانگان در فضای مجازی است.


امام جمعه تبریز، دیگر مطالبه مقام معظم رهبری را حضور جریان‌ساز و تأثیرگذار مثبت در فضای مجازی، تشکیل جبهه ضدآمریکایی و دشمن‌شناسی در فضای مجازی، تشکیل هیئت اندیشه‌ورز در فضای مجازی، تبلیغ و ترویج قرآن و اهل بیت علیهم‌السلام در فضای مجازی، مبارزه با نفاق و دودستگی، آسیب‌شناسی اجتماعی برای کودکان و نوجوانان در فضای مجازی، تولیدمحتوا برای امیدآفرینی در فضای مجازی، مقابله با صف‌آرایی دشمن در فضای مجازی، تعیین امنیت برای فضای مجازی، رصد و همفکری در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان و حضور فعال نه منفعل مقابل دشمنان دانست.


وی با بیان اینکه حضور بسیج، گردان‌های سایبری و نیروهای انقلاب در فضای مجازی نباید منفعل باشد، بلکه حضور فعال و کنشگرانه لازمه فعالیت در این فضاست، توضیح داد: به‌عنوان مثال در ماجرای اربعین، دشمن دنبال بایکوت کردن و محاصره رسانه‌ای این عظیم بود، اما حضور به‌هنگام جریان انقلاب و بالا آوردن هشتگ «حب_الحسین_یجمعنا» را ترند جهانی کرد و این حصار و عملیات روانی را شکست و توجهات جهانی را به سمت پیاده روی اربعین و ماجرای عاشورا جلب کرد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب