۲ پتنت دانشگاه آزاد اسلامی برای نخستین بار گرنت شدند
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از نجفآباد، دو پتنت انتشاریافته دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد با عنوانهای "Detecting and predicting an epileptic seizure" و "Extracting a mother wavelet function for detecting epileptic seizure" موفق به دریافت تأییدیه نهایی و شماره پتنت شدند.
بیشتر بخوانید:
ثبت اختراع دستگاه مرتبط با فناوری نانو برای افزایش راندمان مبدلهای حرارتی
آشنایی دانشگاهیان واحد نجفآباد با حقوق مالکیت فکری و قوانین ثبت اختراع
این دو پتنت بهعنوان نخستین پتنتهای گرنت شده با مالیکت دانشگاه آزاد اسلامی هستند که پس از پیگیریهای زیاد در سال ۲۰۱۹ انتشار پیدا کردند و سرانجام پس از گذراندن مراحل داوری در آگست و سپتامبر ۲۰۲۱ موفق به اخذ گرنت نهایی و دریافت شماره پتنت شدند.
مخترعان این دو پتنت حسین پورقاسم از اعضای هیئت علمی و مرتضی بهنام از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد هستند که در زمینه پردازش سیگنالهای مغزی بهمنظور تشخیص و پیشبینی تشنج صرعی در مجموع یک پایاننامه مقطع کارشناسی ارشد در رشته مهندسی برق– کنفرانسی و یک اختراع داخلی دارای تأییدیه علمی از سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران توسط این محققان انتشار یافته و موفق به کسب جوایز و افتخارات مختلفی در جشنوارههای فرهیختگان دانشگاه آزاد شدهاند.
مخترع این دو پتنت در گفتوگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: دو پتنت گرنت شده در حقیقت دو قسمت مرتبط به یکدیگر هستند که ایده آنها در پژوهش موجود در مقاله چاپشده در مجله Journal of Neuroscience Methods ارائه شده و در نهایت بهصورت دو پتنت در کشور آمریکا ثبت و گرنت شدند. در پتنت با عنوان «تشخیص و پیشبینی یک تشنج صرعی» یک سیستم کامپیوتری و محاسباتی هوشمند بر پایه ریاضیات و پردازش سیگنال بهمنظور تشخیص و پیشبینی الگوهای تشنج صرعی بهوسیله پردازش سیگنالهای مغزی با توانایی پردازش چند-کاناله سیگنالهای EEG ارائه شده که سیستم پس از پردازشهای لازم بهصورت خودکار تشخیص تشنج را انجام میدهد.
حسین پورقاسم افزود: در پتنت با عنوان «استخراج یک تابع موجک مادر برای تشخیص تشنج صرعی» هدف ارائه روش خودکار و سیستماتیک بهمنظور مدلسازی ریاضی سیگنالهای تشنج صرعی بهصورت طراحی و استخراج موجک ویژه تشنج (Seizlet) بوده که با پردازش سیگنالهای EEG و محاسبات ریاضی مربوطه اثبات میشود که کرنل به دست آمده کاندیدای مناسبی برای تابع مقیاس مورد نظر بوده و سرانجام تابع موجک مادر با کاربرد در تشخیص و پیشبینی الگوهای تشنج صرعی ارائه شده است.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/