تکیه بر توان ملی، لازمه دستیابی به پیشرفتهای وسیع
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از لنجان، سیدمسعود داودی در نشست مشترک مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با مرتضی شیرینپرور مدیر تحقیق و توسعه ذوبآهن اصفهان با تشریح فعالیتهای انجامشده دانشگاه در ذوبآهن اصفهان اظهار کرد: علم و دانش بهروز استادان دانشگاه و تجربه مدیران و کارشناسان شرکت ذوبآهن منجر به حصول نتایج قطعی خواهد شد.
وی با تأکید بر بومیسازی در صنعت کشور عنوان کرد: با توجه به شرایط تحریم ظالمانهای که از سوی استکبار جهانی بر کشور ما وارد شده، یکی از مهمترین اقدامات برای شکست تأثیرات مخرب این تحریم، بومیسازی نیازهای کشور به ویژه در صنعت است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی لنجان ادامه داد: باتوجه به تحریمهای ظالمانهای که بر کشور ما حاکم است، امکان مراودات اقتصادی و صنعتی با کشورهای توسعهیافته بسیار سخت است؛ از اینرو لازم است بهمنظور برونرفت از این شرایط در راستای پیشرفتهای صنعتی گامهای اساسی برداشته شود که یکی از این سیاستها، همکاری صنعت با آموزش عالی در پروژهها و تفاهمنامههای همکاری موفق و کارآمد است.
داودی با بیان اینکه تفاهمنامههای همکاری دانشگاه با صنعت و مدیریت شهری، عامل مهم اعتمادسازی و خودباوری در راستای خودکفایی است، بیان کرد: تیم علمی دانشگاه آزاد اسلامی لنجان موفق به رفع معضلات کشتارگاه زرینشهر و ارائه طرحهایی در راستای جمعآوری و هدایت آبهای سطحی و ... در شهرهای مختلف شهرستان شده که مورد استقبال عالی شهرداران و تأیید مسئولان شهرستان قرار گرفته است.
مرتضی شیرینپرور مدیر تحقیق و توسعه ذوبآهن اصفهان نیز با قدردانی از دانشگاه در ارتباط با طرحهای اجراشده بیان کرد: واحد لنجان با توان علمی خود میتواند با ارائه طرحهای نوین علمی صحهگزاری شده، مانند طرح کاشت گیاهان مقاوم به کمآبی، با گونههای درخت و گیاهی مورد نظر، در مساحت حدود ۲ هزار هکتار فضای سبز فعلی با آبیاری غرقابی را با وضعیت فضای سبز موجود، جایگزین کرده و تحولی شگرف در فضای سبز صنعت ایجاد کند.
رسول قربعلی نجفآبادی سرپرست تحقیق و توسعه گروه انرژی و محیط زیست ذوبآهن اصفهان هم با تأکید بر گسترش و حفاظت از فضای سبز بهعنوان یکی از راهکارهای بهبود شرایط زیست محیطی توضیح داد: نگهداری از فضای سبز مستلزم هزینه زیادی است و شرکت سهامی ذوبآهن اصفهان با دارابودن بیش از ۱۶ هزار هکتار فضای سبز و جنگل مصنوعی دارای بزرگترین جنگل مصنوعی در میان صنایع است؛ بنابراین برای گسترش این مجموعه میتوان از دانش آموزش عالی استفاده کرد.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/