استفاده از نرمافزارهای رسیدساز جعلی توسط کلاهبرداران / توصیه پلیس به هموطنان در زمینه خرید و فروشهای اینترنتی
سرهنگ حمیدرضا سلطانآبادی در گفتوگو با خبرنگار حوزه انتظامی گروه جامعه خبرگزاری آنا درباره استفاده از نرمافزارهای رسیدساز جعلی در خرید و فروشهای اینترنتی اظهار کرد: ما به وفور در این زمینه شکایت داشتهایم. در همین راستا فردی خودروی ۲۰۶ خود را به فروش رسانده بود و در دفترخانه زمانی که قرار بود مابهالتفاوت مبلغ خود را دریافت کند، خریدار از نرمافزار رسیدساز جعلی استفاده کرده بود و بعد از نقل و انتقال خودرو، فروشنده متوجه واریز نشدن مبلغ به حساب بانکی خود شده بود.
رئیس پلیس فتا شرق استان تهران با بیان اینکه هموطنان باید حتماً حسابهای بانکی خود را هنگام خرید و فروش اجناس کنترل کنند افزود: باید سرویس پیامک بانک را نیز فعال کنیم تا بعد از هرگونه برداشت یا واریزی به حساب، موجودی، پیامک ارسال شود.
وی با اشاره به شگرد برخی کلاهبرداران در این زمینه گفت: درصورتیکه فردی مدعی شد پیامک ارسال نمیشود و اختلالاتی در سامانه وجود دارد، نباید اجازه دهیم سرمان کلاه بگذارند، بلکه اعتماد در فضای مجازی نیز میتواند تبعات بدی به همراه داشته باشد.
بیشتر بخوانید:
تأمین امنیت کشور با همکاری پلیس و دستگاه قضائی
کلاهبرداری با ترفند خرید شارژ و دریافت هدیه
رئیس پلیس فتا شرق استان تهران با بیان اینکه توصیه میشود هموطنان حتماً موجودی حسابهای خود را پیش از هرگونه تراکنشی چک کنند، گفت: هموطنان باید بعد از اطمینان از واریز مبلغ به حساب بانکی، مابقی فرآیند خرید و فروش را طی کنند.
سرهنگ حمیدرضا سلطانآبادی درباره عنوان این جرم گفت: افرادی که اقدام به استفاده از نرمافزارهای رسیدساز جعلی کنند، مرتکب کلاهبرداری رایانهای خواهند شد.
انتهای پیام/۴۱۷۲/پ
انتهای پیام/