تدبیر دانشگاه آزاد اسلامی اراک در راهاندازی رشته فرشبافی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از اراک، مهدی نویدادهم که بهمنظور شرکت در جلسه دانشگاه فرهنگیان به اراک سفر کرده بود از مراکز تحقیقاتی، سرای نوآوری سلامت کار، سرای بازیافت و پسماند، ستاد بازار فناوری و نوآوری شهید قاسم سلیمانی، سرای نوآوری تکنولوژی نساجی، مرکز خدمات پرستاری و دهکده فناوران سلامت (فروشگاه فرآوردههای لبنی دانشگاه) دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک بازدید کرد.
در این بازدید سه ساعته مرتضی قاسمی معاون علوم پزشکی، علی حسنی جوشقانی معاون پژوهش و فناوری، عباس کریمی معاون آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) و برخی از مدیران مراکز تحقیقاتی و سراهای فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی اراک، نویدادهم را همراهی کردند.
سرپرست دبیرخانه هیئتمؤسس دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه این بازدید به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: خوشبختانه حسن تدبیر حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک و همراهی وی در دانشگاه و فعالیتهای انجام شده در دانشگاه کاملاً مشهود است.
نویدادهم اظهار کرد: فعالیت بخشهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، نشان از مسئولیتپذیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی داشت که در دوران کرونایی توانست با راهاندازی شرکتهای دانشبنیان زمینه ارائه خدمات آموزشی و اقتصادی و فعالیتهای مختلف و متنوع را فراهم بیاورد.
وی بیان کرد: فعالیتهای دانشگاه مدیریت و برنامهریزی شده بوده و فعالیتهای جمعی شور و نشاطی را در دانشگاه ایجاد کرده که نشان میدهد تیمی که دانشگاه را مدیریت میکند به امور مدیریت تسلط دارد؛ البته دانشگاه با قدمتی که دارد میتواند با نقشپذیری اجتماعی بیشتری در اجتماع باشد و با بازنگری در برخی از رشتههای آمایش سرزمین و نیازهای منطقه خدمات بهتری را ارائه بدهند.
سرپرست دبیرخانه هیئتمؤسس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: متوجه شدم در دانشگاه آزاد اراک رشته فرشبافی وجود ندارد با توجه به اینکه شهر اراک و استان مرکزی در رشته فرشبافی شهره عالم است؛ اما این رشته در دانشگاه ما وجود ندارد که این بازنگریها مناسبی نیاز دارد تا دانشگاه بتواند خدمات بهتری را ارائه و ارزیابی کند.
نویدادهم در مورد امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد افزود: امکانات و زیرساختهای دانشگاه مطلوب و روحیه مشارکتپذیری در مدیریت به خوبی مشهود بود و به بخش غیردولتی میدان عمل داده شده است تا دانشجویان خلاق و توانمند به میدان بیایند و با تشکیل مؤسسه و شرکت، بازار کسب و کار را رونق بدهند و اینگونه بتوانند از ظرفیتها برای ارتقای کیفیت و مدیریت استفاده کنند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
دانلود فایل
انتهای پیام/