دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

صادرات پوشاک ایرانی به اروپا و کشورهای همسایه

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک، گفت: پوشاک ایران به کشورهای اروپایی ازجمله آلمان و کشورهای همسایه ازجمله عراق، ترکیه، افغانستان و ارمنستان صادر می‌شود.
کد خبر : 613156
پوشاک



به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، ابوالقاسم شیرازی رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک اظهار کرد: تولیدکنندگان در حوزه پوشاک از مظلوم‌ترین تولیدکنندگان به شمار می‌روند زیرا فعالان این صنعت از هیچ‌گونه حمایتی برخوردار نیستند این در حالی است که تولید پوشاک در کشور از ارزش‌افزوده بالایی برخوردار است و در این صنعت نسبت به سایر صنایع می‌توان با هزینه کمتر اشتغال بیشتری ایجاد کرد.


وی با اشاره به صادرات پوشاک تولید ایران افزود: با توجه به تولید پوشاک ایرانی باکیفیت و قیمت مناسب تولیدات ما با تولیدات خارجی قابل‌رقابت است و تولیدات اکثر تولیدکنندگان پوشاک صادرات محور است لذا اگر رایزنان تجاری در کشورهای مختلف فعال شوند صادرات در این بخش نیز قابل‌گسترش است.


شیرازی بیان داشت: بخش از تولیدات پوشاک کشورمان به کشورهای اروپایی ازجمله آلمان صادر می‌شود و بخشی نیز به کشورهای همسایه ازجمله عراق، ترکیه، افغانستان و ارمنستان صادر می‌شود.


رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک گفت: با توجه به تولیدات باکیفیت کشور ترکیه یکی از خریداران شلوارهای جین تولیدی توسط تولیدکنندگان ایرانی است.




بیشتر بخوانید:


چرا حجم قاچاق پوشاک شفاف نیست؟




وی با اشاره به تعطیلات مکرر واحدهای صنفی طی دو سال اخیر به علت کرونا اظهار داشت: این در حالی است که طی دو سال اخیر تولیدکنندگان پوشاک هیچ‌گاه تعطیل نکردند و درزمانی که نیاز به ماسک در ابتدای ورود کرونا به کشور بسیار موردنیاز بود این تولیدکنندگان به تأمین نیاز جامعه پرداختند.


شیرازی افزود: در دو سال گذشته پدیده بسیار نامیمون دست‌فروشان و بساط گستری به علت تعطیلی مکرر واحدهای صنفی گسترش‌یافته است.


وی با اشاره به عملکرد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مبارزه باعرضه پوشاک قاچاق گفت: ۵ درصد از تولیدات پوشاک در کشور توسط بنگاه‌های بزرگ صنعتی و ۹۵ درصد نیز توسط بنگاه‌های کوچک و متوسط تأمین می‌شود.


رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک با اشاره به برگزاری نمایشگاه پوشاک در شهر آفتاب گفت: علیرغم اینکه یکی از نیازهای جدی تولیدکنندگان این بخش برگزاری نمایشگاه بوده است اما تاکنون به دلیل برخی کارشکنی‌ها موفق به برگزاری چنین نمایشگاهی در نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران نشدیم اما با رایزنی‌های انجام‌شده بالاخره موفق شدیم تا شرایط برگزاری این نمایشگاه را در شهر آفتاب فراهم کنیم.


وی افزود: بر اساس اقدامات انجام‌شده نمایشگاه پوشاک در شهر آفتاب از ۲۰ تا ۲۳ مهر با حضور ۱۰۰ تولیدکننده پوشاک برگزار می‌شود که حدود ۱۰ تولیدکننده شرکت‌کننده در این نمایشگاه جزو برندهای معروف و برتر هستند.


واردات سالانه ۲ میلیارد دلار پوشاک به‌صورت رسمی و غیررسمی


محمد رئوف قادری مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب نیز گفت: علیرغم ممنوعیت واردات پوشاک سالانه ۲ میلیارد دلار پوشاک به‌صورت رسمی و غیررسمی وارد کشور می‌شود.


وی بابیان اینکه صنعت پوشاک بازار بزرگی در سطح ایران و جهان دارد، گفت: سالانه ۲ میلیارد دلار پوشاک وارد کشور می‌شود این در حالی است که با توجه به کیفیت تولیدات داخلی اصلاً نیازمند واردات پوشاک نیستم.


مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب با اشاره به برگزاری نمایشگاه پوشاک در این نمایشگاه طی روزهای آتی افزود: کیفیت پوشاک ایرانی اگر بهتر از پوشاک خارجی نباشد هم‌سطح است اما برای توسعه این صنعت نیازمند برندینگ هستیم.


وی در مورد واردات پوشاک اظهار داشت: بخشی از پوشاک وارداتی به‌صورت قاچاق و بخشی نیز به‌صورت رسمی به کشور وارد می‌شود.


قادری بابیان اینکه بزرگ‌ترین بیماری اقتصاد کشور ما دولتی بودن اقتصاد است، گفت: یکی از مشکلات بخش نمایشگاهی کشور انحصار دولت است و به همین دلیل حوصله از بخش خصوصی برای رقابت گرفته‌ شده است.


وی افزود: با انحصار دولت در بخش‌های مختلف صنعت قدرت خلاقیت از بخش‌های مختلف گرفته می‌شود.


قادری اظهار داشت: باید اقتصاد کشور را به جایگاه واقعی خودش برگردانیم و برای دستیابی به این مهم دولت‌ها باید به‌جای تصدی‌گری، سیاست‌گذار باشد ما در همه بخش‌های مختلف جای پای دولت‌ها را می‌بینیم و متأسفانه دولت‌ها به‌جای سیاست‌گذاری، تصدی‌گری کرده‌اند.


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب