رشد بدون توقف شاخص بورس/ استقبال از انتصاب رئیس جدید برج میرداماد
به گزارش خبرنگار حوزه بورس، بانک و بیمه گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، بورس هفته گذشته را در حالی به پایان برد که تقریبا روزهای خوبی را پشت سر گذاشت هر چند رشد بازار در این هفته آن گونه که سهامداران انتظار داشتند نبود.
بازار سرمایه درنخستین روز هفته با رشد خوبی همراه بود، به گونهای که در پایان معاملات شاخص با افزایش ۳۶ هزار و ۳۴۸ واحد به رقم یک میلیون و ۴۷۳ هزار واحد رسید. ارزش بازار در این روز به بیش از ۵ میلیون و ۹۲۱ هزار میلیارد تومان رسید.
روز یکشنبه شاخص کل بورس در ابتدای آغاز به کار با رشد خوبی مواجه شد، اما هر چه از زمان بازار گذشت شاخص به تدریج روند ریزشی به خود گرفت اما در نهایت کار خود را با رشد ۳۲۱۳ واحد به پایان برد و شاخص در پله یکمیلیون و ۴۷۶ هزار واحد ایستاد. ارزش بازار در این روز به بیش از ۵ میلیون و ۹۳۴ هزار تومان رسید.
شاخص بورس در روز دوشنبه همزمان با سومین روز کاری به روند رو به رشد خود ادامه داد و شاخص کل در پایان معاملات با افزایش ۸۰۳۶ واحد به رقم یک میلیون و ۴۸۴ هزار و ۷۱۴ واحد رسید. ارزش بازار نیز به بیش از ۵ میلیون و ۹۶۶ هزار میلیارد تومان رسید.
اما روز سه شنبه بهواسطه وفات رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) بازار تعطیل بود معامله ای صورت نگرفت.
اما در روز چهارشنبه شاخص کل پس از یک روز استراحت مجددا روند رو به رشد خود را پی گرفت هر چند رشد آن چنان که باب میل سهامداران نبود و رشد ناچیز بود اما همین که روند صعودی شاخص تداوم داشت برای سهامداران جای امیدواری بود در این روز، شاخص کل با افزایش ۳۶۴۰ واحد به رقم یک میلیون و ۴۸۸ هزار و ۲۹۲ واحد رسید و ارزش بازار در بورس اوراق بهادار تهران به بیش از ۵ میلیون و ۹۸۰ هزار میلیارد تومان رسید.
بیشتر بخوانید:
شاخص بورس با رشد مثبت به تعطیلات رفت
شاخص کل در تمام روزهای هفتهای گذشت افزایشی بود، طی دو هفته اخیر در تمام روزها، شاخص کل با رشد مواجه بوده است .
در مجموع شاخص کل در این هفته نیز همانند هفته گذشته بیش از سه درصد رشد داشته است.عمده این افزایش مربوط به روز آغازین هفته است و سایر روزها رشد شاخص کل کمتر از یک درصد بود.
به نظر می رسد که روندی مثبت در بورس تهران شکل گرفته است و اگر این روند همچنان ادامه پیدا کند می توان انتظار افزایش مبادلات به صورت تدریجی را داشت.
امیدواری اهالی بازار سرمایه به رئیس کل جدید
از طرفی با انتخاب علی صالح آبادی به عنوان رئیس کل بانک مرکزی موجی از خوش بینی بین سهامداران به واسطه سابق بورسی وی شکل گرفته است.
وی حدود ۱۷ سال در بازارسرمایه و پول فعالیت داشته و عنوان نخستین رئیس سازمان بورس را در کارنامه خود دارد.
عظیم ثابت کارشناس بازار سرمایه درباره انتخاب صالحآبادی معتقد است« وی تجربه گرانقدری در بازار سرمایه دارد ضمن اینکه به واسطه حضور در راس یک بانک تخصصی صادرات و واردات، تجربه مثبت و بزرگی هم برای ایجاد همگرایی، وصال و انسجام بین بازار سرمایه و بازار پول کسب کرده و تجربه وی می تواند به کارایی بیشتر بازار پول و بازار سرمایه کمک کند».
مهدی رضایتی، کارشناس بازار سرمایه نیز درباره تاثیر انتصاب صالحآبادی بر بورس میگوید« در یک دهه گذشته سیاستهای پولی به بازار سرمایه توجهی نداشتند و این انتصاب از این بابت میتواند مثبت باشد که توجه به بازار سرمایه قبل از اعمال سیاستهای پولی بیشتر میشود».
وی معتقد است« نرخ بهره و نرخ ارز بر روند بازار سهام تاثیر زیادی دارند که اگر این دو مورد مد نظر قرار گیرد کمک زیادی به بازار سرمایه میشوئد. فعالان این انتظار را دارند که سیاستهای پولی به نفع بازار سرمایه باشد و این میتواند سیگنال مثبتی برای بازار باشد. اما باید محدودیتهای بودجه را مد نظر قرار دارد و به نظرم با توجه به شرایط اقتصادی دست صالحآبادی زیاد باز نیست. البته این انتصاب از نظر روانی برای بازار خوب است و اعتماد به سرمایهگذاری را بیشتر میکند».
باقر خادمی دیگر کارشناس بازار سرمایه نیز می گوید« انتصاب صالحآبادی در مجموع سیگنالی مثبت برای بازار سرمایه دارد وبا توجه به سابقه مدیریتی وی در سازمان بورس از این به بعد در تصمیمات بانک مرکزی، بورس هم مد نظر قرار میگیرد».
انتهای پیام/
انتهای پیام/