دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 مهر 1400 - 10:49
در نشست مسئولان دانشگاه‌ها با مدیران مجتمع گل‌گهر مطرح شد؛

از بهینه‌سازی سیستم «دیسپچینگ» تا نقش دانشگاه در حوزه مهندسی معکوس

مسئولان در بازدید رؤسای چند واحد دانشگاهی از شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر با اشاره به بهینه‌سازی سیستم دیسپچینگ به نقش مؤثر دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مهندسی معکوس تأکید کردند.
کد خبر : 612556
بازدید مسئولان دانشگاهی از شرکت گل‌گهر سیرجان



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از سیرجان، رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان، کرمان، خراسان‌ رضوی، جنوبی و شمالی با همراهی مدیران شرکت معدنی و صنعتی شرکت گل‌گهر سیرجان از واحدهای مختلف این شرکت بازدید کردند.


در این راستا از واحدهای مختلف معدن گل‌گهر سیرجان ازجمله واحدهای دیسپچینگ، خردایش و فرآوری کنسانتره منطقه گل‌گهر سیرجان بازدید و نحوه عملکرد واحدها تشریح شد.


دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در حوزه بومی‌سازی پیشرو و خط‌شکن است


سرپرست تولید و راهبری عملیات معدن (دیسپچینگ) گل‌گهر سیرجان به بیان اقدامات انجام شده دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در حوزه صنعت پرداخت و گفت: سال‌های اخیر ارتباط قوی بین صنعت و دانشگاه ایجاد شده است.


فرزانه ذوالعلی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان با استفاده از دانش و تجربه در حوزه بومی‌سازی و مهندسی معکوس، پیشرو و خط‌شکن است.


سرپرست تولید و راهبری عملیات معدن (دیسپچینگ) گل‌گهر سیرجان بیان کرد: در واحد دیسپچینگ، کنترل و ارتباط برخط و مبتنی بر موقعیت مکانی بوده که با تلاش نیروهای بومی در حال فعالیت است و اکنون پیگیر بهینه‌سازی سیستم دیسپچینگ هستیم و امیدواریم به صورت آنلاین این سیستم را ارتقا دهیم و در حوزه به‌روزرسانی تجهیزات سخت‌افزاری برنامه‌های توسعه‌ای داریم.


دانشگاه‌ها می‌توانند حلال مشکلات صنعت شوند


در ادامه این بازدید، نشست هم‌اندیشی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان، کرمان، خراسان‌ رضوی، شمالی و جنوبی به میزبانی حجت نجمی‌نیا، مدیر مجتمع گل‌گهر و جمعی از مدیران شرکت معدنی و صنعتی برگزار شد.


مدیر مجتمع گل‌گهر سیرجان در این نشست با اشاره به رتبه نخست شرکت‌های منطقه گل‌گهر در تولید کنسانتره و گندله، بیان کرد: مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر نگاه ویژه‌ای برای استفاده از فرهیختگان دانشگاهی و علمی در حوزه صنعتی شرکت دارد و این دیدگاه خاص موجب رشد مضاعف شده است.


از بهینه‌سازی سیستم «دیسپچینگ» تا نقش دانشگاه در حوزه مهندسی معکوس


حجت نجمی‌نیا با بیان اینکه ارتباط بین دانشگاه و صنعت، ارتباط حسنه و تنگاتگ و مبتنی بر یک آموزش دوطرفه است با اشاره به سرعت روزافزون پیشرفت علمی اضافه کرد: بخش صنعت باید با پیشرفت‌های علمی همگام شود؛ چراکه مدیران ما بر اهمیت و کاربرد تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین در راستای بهینه‌تر کردن صنعت تأکید دارند.


وی افزود: چند پروژه صنعتی موفق با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان داشته‌ایم و دست یاری به سمت فرهیختگان علمی برای همکاری دراز می‌کنیم.


مدیر مجتمع گل‌گهر سیرجان با تأکید بر نقش ویژه دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مهندسی معکوس بیان کرد: دانشگاه‌ها می‌توانند حلّال مشکلات صنعت شوند.


ارتباط صنعت و معدن با دانشگاه قوی‌تر شود


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان هم با تشریح تفاهم‌نامه مشترک شرکت صنعتی و معدنی گل‌گهر سیرجان و دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه در راستای عملیاتی‌شدن تفاهم‌نامه، اقدامات مؤثر و راهبردی انجام داده است و در این راستا در زمینه خدمات فناوری‌های نوین و مهندسی معکوس و نیازهای صنعت توانسته‌ایم با شرکت‌های منطقه گل‌گهر قرارداد همکاری منعقد کنیم.


علی یعقوبی‌پور مطرح کرد: امیدواریم که این نشست در آینده فتح‌ بابی در حوزه ارتباط صنعت و معدن با دانشگاه باشد.


وی تأکید کرد: اراده مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر در حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه، حائز اهمیت و قدردانی است و نشان از نگاه پیشرو مدیریت شرکت در مبحث صنعتی شدن شهرستان سیرجان دارد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب