دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 مهر 1400 - 12:00
یوسف کرمی در گفت‌وگو با آنا:

ابقای سرمربی بانوان تکواندو تصمیم درستی بود/ عسکری اشتباه کرد برای ۶ ماه هدایت تیم ملی را قبول کرد

کارشناس تکواندو کشورمان گفت: به عقیده من فریبرز عسکری نباید قبول می‌کرد که برای ۶ ماه هدایت تیم ملی را برعهده بگیرد. این محدودیت زمانی توهین به جایگاه سرمربی تیم ملی است اما به هر حال هر کسی خودش مختار است.
کد خبر : 611973
فریبرز عسگری



به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، تکواندو ایران در بخش بانوان در میدان المپیک یک نماینده داشت و ناهید کیانی به همراه مهرو کمرانی سرمربی تیم ملی در این آوردگاه بزرگ حضور پیدا کردند. کیانی در این رقابت‌ها با قرعه کیمیا علیزاده از تیم پناهندگان روبه‌رو شد که در نهایت با شکست مقابل او از دور رقابت‌ها کنار رفت. روز گذشته در جلسه کمیته فنی مهرو کمرانی به‌عنوان سرمربی تیم ملی تکواندو در سمت خود ابقا و اعظم درستی هم به کادر فنی تیم ملی تکواندو بانوان اضافه شد.


ابقای سرمربی تکواندو بانوان کار درستی بود


یوسف کرمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا درباره تصمیمات کمیته فنی مبنی بر ابقای مربیان ناکام تکواندو گفت: من به این موضوع این نگاه را ندارم. ما ابتدا باید موفقیت را تعریف کنیم و براساس آن در مورد تصمیمات گرفته شده قضاوت کنیم. من معتقدم تکواندو بانوان نسبت به مردان موفق‌تر بوده‌اند.برای بانوان تکواندو در این سال‌ها چه کارهایی صورت گرفته است که حالا انتظار داریم که آن‌ها مدال جهانی یا المپیک کسب کنند. اکثر توجه‌ها به سمت تکواندو مردان بوده و آن‌ها در هر مسابقه و تورنمنت شرکت می‌کنند اما آیا دختران تکواندوکار این شرایط را داشته‌اند؟! قطعاً پاسخ این سوال خیر است. خیلی از دختران ما حتی مسابقات آسیایی برای آن‌ها اولین تجربه برون مرزی‌شان محسوب می‌شود و حتی قبل از آن یک مسابقه تدارکاتی برون مرزی را هم تجربه نکردند. با این شرایط من معتقدم کمرانی خوب عمل کرده است و ابقای او و اضافه شدن درستی به کادر فنی تصمیم به جایی بوده است.


کمترین توجه را به بانوان تکواندو اختصاص دادیم


وی تأکید کرد: اگر ما توقع داریم ناهید کیانی در المپیک مدال‌آور باشد، چقدر تلاش کرده‌ایم او به خودباوری برسد؟! در بخش تکواندو مردان یک مسابقه هم از قلم نیفتاده و در همه رقابت‌ها آن‌ها را اعزام کرده‌اند اما آیا این شرایط برای بانوان هم وجود داشت؟! من حتی معتقدم اگر یک سوم توجه آقایان را برای بانوان هزینه می‌کردند، با توجه به اراده و انگیزه‌ای که از آن‌ها سراغ دارم می‌توانستند به بهترین نتیجه برسند. ما باید به لحاظ روحی و روانی باور بانوان تکواندوکار را ارتقا دهیم و پس از آن انتظار نتیجه داشته باشیم. الان هم معتقدم سرمربی تیم ملی با توجه به این شرایط خوب نتیجه گرفته است و اگر این اعتماد دوباره صورت گرفته و او ابقا شد، تصمیم اشتباهی صورت نگرفته است. از روزی که المپیک ریو تمام شد تا سال ۲۰۲۱ که المپیک توکیو هم با یک سال به تعویق افتاد، پنج‌سال می‌گذرد. در این مدت زمان برای ناهید کیانی چه کارهایی انجام شده است که او بتواند به ‌عنوان تکواندوکاری که شانس کسب مدال در المپیک داشته به میدان برود؟! آیا برای او مسابقه و اردوی برون مرزی در نظر گرفته شده است؟! متأسفانه باید به جواب همه این سوال‌ها پاسخ منفی بدهم. اگر شرایط کاملاً برای بانوان فراهم شده بود و آنها عملکرد خوبی نداشتند، آن وقت می‌توانستیم بگوییم آن‌ها خوب کار کرده‌اند و باید کس دیگری روی کار بیاید. اما وقتی کادر فنی بانوان با همین بضاعتی که داشته خوب کار کرده است به نظرم فرصت‌سوزی تلقی می‌شد اگر در رأس کادر فنی تغییراتی ایجاد می‌کردند. بانوان ما انگیزه و اراده خیلی خوبی دارند و اگر به آن‌ها میدان داده شود قطعاً بهترین عملکرد را خواهند داشت.




بیشتر بخوانید؛


سرمربی تیم ملی تکواندو بانوان ابقا شد


هیچ مربی‌ای نمی‌تواند در کوتاه‌مدت نتیجه بگیرد/ ابقای عسکری تصمیم جمع بود


فدراسیون تکواندو تصمیمات بزرگ را با رفتار کوچک می‌گیرند/ اگر عسکری مقصر نتایج المپیک بود چرا دوباره انتخاب شد؟!




هدایت ۶ ماهه تیم ملی توهین به جایگاه سرمربی است


کارشناس تکواندو کشورمان با بیان اینکه تنها تغییر در رأس کادر فنی نمی‌تواند راه چاره باشد، اظهار کرد: تکواندو در همه دنیا با سرعت بسیار زیاد در حال پیشرفت است. من فکر می‌کنم تنها با تغییر کادر فنی نمی‌توان تغییری در بهبود وضعیت تکواندو ایجاد کرد. اگر موضوع پیش پا افتاده یا مسائل حاشیه‌ای در تیم به وجود آمده بود آن وقت می‌توانستیم با تغییر در بدنه کادر فنی شرایط را تغییر داد. اما وقتی مشکل تا به این اندازه حاد است و تکواندوی ایران در دو المپیک ضعیف کار کرده است، مشکل حادتر از این حرف‌هاست و باید برای آن‌ فکر دیگری انجام داد. به عقیده من فریبرز عسکری نباید قبول می‌کرد که برای ۶ ماه هدایت تیم ملی را برعهده بگیرد. این محدودیت زمانی توهین به جایگاه سرمربی تیم ملی است اما به هر حال هر کسی خودش مختار است. من فکر می‌کنم این تصمیم درست نیست. به هر حال ما نباید این واقعیت را پنهان کنیم که تکواندوی ایران خیلی ضعیف شده است و حتی ما در میدان المپیک به پای سکو هم نمی‌رسیم و اگر فکری به حال تکواندو نشود شرایط بدتر از این هم خواهد شد.


کرمی همچنین در ادامه به حضورش به‌عنوان مدیر فنی اشاره کرد و گفت: ما با تیم کرواسی قرارداد داشتم که آن را فسخ کرده‌ام.در حال حاضر به‌عنوان مدیر فنی تیم پالایش نفت آبادان مشغول به فعالیت هستم تا شرایط را برای حضور در لیگ برتر بررسی کنیم.


انتهای پیام/۴۰۵۷/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب