جنگ قدرت در رأس دو نهاد ورزشی/ انتخابات ۱۱ فدراسیون پیشِ روی وزارت ورزش و جوانان
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا،اواخر دیماه سال ۹۶ سیدرضا صالحیامیری برای مدت چهار سال بهعنوان رئیس کمیته ملی المپیک انتخاب شد. حالا طبق اعلام کمیته ملی المپیک، قرار است انتخابات این نهاد، اول بهمنماه سال جاری برگزار شود، در فاصله ۴ ماه مانده تا برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک، ریاست برخی فدراسیونهای ورزشی هم به پایان میرسد و وزارت ورزش و جوانان باید برای برگزاری انتخابات در زمان مقرر اقدام کند تا انتخابات کمیته ملی المپیک هم در زمان مشخصه شده برگزار شود.
تأکید وزیر ورزش به برگزاری انتخابات در زمان مقرر
بدون شک اصلیترین هدف وزارت ورزش و جوانان در این چهار ماه پیش رو برگزاری انتخابات در زمان مقرر است تا انتخابات کمیته ملی المپیک هم بدون مشکل برگزار شود. البته شنیده میشود برخی مسئولان بهدنبال تعویق انتخابات کمیته ملی المپیک هستند و شاید به همین خاطر است که وزیر ورزش و جوانان هم تأکید کرد اگر انتخاباتی پیشرو است باید کمک کنیم آن انتخابات در موعد مقرر برگزار شود، چه فدراسیونها، چه کمیته ملی المپیک و چه پارالمپیک! تأکید وزیر ورزش و جوانان به برگزاری انتخابات در زمان مقرر نشان میدهد وزارت ورزش و جوانان هم این موضوع را در اولویت کاری خود قرار داده است. البته اگر قرار باشد انتخابات کمیته ملی المپیک در زمان مقرر خود برگزار شود دوره ریاست برخی روسای فدراسیونهای ورزشی پیش از زمان انتخابات کمیته به پایان میرسد و باید برگزاری مجامع برنامهریزی کنند. البته با توجه به اساسنامه جدید فدراسیونهای ورزشی و آییننامهای که باید به تأیید هیئترئیسه برسد زمان برگزاری انتخابات این فدراسیونها هم مشخص نیست.
بلاتکلیفی ۴ فدراسیون ورزشی
در حال حاضر انتخابات سه فدراسیون تیراندازی، اسکیت و ژیمناستیک مشخص نیست. البته بلاتکلیفی فدراسیون دوچرخهسواری را هم باید به این لیست اضافه کرد، محمود رشیدی رئیس مستعفی فدراسیون دوچرخهسواری به دلیل اینکه اتحادیه جهانی ریاست او بر این فدراسیون را به رسمیت نشناخت و خطر تعلیق بیخ گوش این فدراسیون قرار گرفت، از سمت خود استعفا کرد و طبق قانون هم وزارت ورزش و جوانان یک سرپرست تعیین کرد. علاوه بر این چهار فدراسیون، با اعلام دیوان عدالت اداری انتخابات دو فدراسیون زورخانهای و پرورش اندام هم ابطال شدهاند؛ البته این موضوع از سوی وزارت ورزش و جوانان رد شده است. دوره ریاست علی دادگر در فدراسیون تیراندازی ۲۰ تیرماه سال جاری به پایان رسید. زهرا اینچهدرگاهی هم دوره ریاستش ۱۹ تیرماه به پایان رسید و بهمن محمدرضایی هم ۱۲ تیرماه مهلت چهارساله ریاستش در فدراسیون اسکیت به اتمام رسید.
بیشتر بخوانید؛
ورزش ایران؛ جولانگاهی برای سیاسیون و مدیران سفارش شده/ عقبگرد در دوره وزیر ورزشی!
وزیر ورزش باید دستور برگزاری مجامع را بدهد/ ثبتنام مجدد از نامزدهای سه فدراسیون انجام میشود
ایمیلهای سیاه در راه فدراسیون ژیمناستیک
البته طبق اعلام وزارت ورزش و جوانان انتخابات فدراسیون تیراندازی از روز یکشنبه آغاز و به مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت. نکته جالب توجه اینکه با وجود اینکه دوره چهار ساله رئیس فدراسیون ژیمناستیک یک روز جلوتر از فدراسیون تیراندازی تمام شده است اما در مورد زمان نامنویسی نامزدهای این فدراسیون پرحاشیه اطلاعرسانی هنوز صورت نگرفته است و مشخص نیست وزارت ورزش و جوانان چه زمانی را برای ثبتنام از نامزدها و برگزاری مجمع این فدراسیون پرحاشیه انتخاب خواهد کرد. البته قطعاً این نگرانی وجود دارد و با توجه به حواشی که برای فدراسیون دوچرخهسواری به وجود آمد و برخی از داخل به اتحادیه جهانی ایمیل زدهاند و در نهایت باعث شد تا اتحادیه جهانی ریاست رشیدی را نپذیرد، حالا این گمانهزنیها در خصوص برخی فدراسیونها از جمله ژیمناستیک هم بهوجود آمده است.
مجمع انتخابات ۷ فدراسیون ورزشی در راه است
علاوه بر این چهار فدراسیون که دوره ریاست آنها به هر دلیلی به پایان رسیده است و با سرپرست اداره میشوند؛ تا زمان برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک، دوره ریاست هفت فدراسیون هم به پایان میرسد و وزیر ورزش و جوانان هم برای اینکه انتخابات کمیته ملی المپیک در زمان مقرر برگزار شود باید انتخابات این هفت فدراسیون هم در زمان تعیین شده برگزار کنند. در حال حاضر دوره ریاست فدراسیونهای کوهنوردی ۲۰ آذر، دانشآموزی ۲۲ آذر، کبدی ۲۵ آذر، تکواندو ۲ دی، بوکس ۵ دی، شنا ۹ دی و بسکتبال ۲۳ دی به پایان میرسد. در حال حاضر ثبتنام از نامزدهای فدراسیون بوکس از شنبه هفته جاری آغاز شده است و ثبتنام از فدراسیون شنا و شیرجه و واترپلو هم از هفتم مهرماه آغاز میشود. اما در مورد برخی فدراسیونهای ورزشی مشخص نیست چرا تکلیف ثبتنامها مشخص نیست. البته با توجه به تغییر و تحولاتی که در رأس بدنه وزارت ورزش و جوانان بهوجود آمده است، به نظر میرسید جنگ قدرت بین دو نهاد ورزش ایران مطرح است و باید دید در نهایت چه استراتژی در رأس ورزش شکل میگیرد.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/