دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در دومین رویداد «لینک» در واحد تهران غرب مطرح شد؛

لزوم تأمین نیازهای مالی و حقوقی شرکت‌های استارت‌آپی و دانش‌بنیان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بر لزوم تأمین نیازهای مالی و حقوقی شرکت‌های استارت‌آپی و دانش‌بنیان تأکید کرد.
کد خبر : 611161
تهران غرب



به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دومین رویداد «لینک» با محوریت آشنایی با خدمات و فرایندهای صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با حضور مسئولان ۱۵ شرکت مستقر در سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.


در این رویداد پروین داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب عسکری غلام‌زاده، رئیس صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، وحید حاجی پور رئیس سرای نوآوری و فناوری‌های آموزشی تهران غرب، سیدحسین پیشگر معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، پیمان بابایی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، لیلا زارع معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و مسئولان صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.


حاجی پور، رئیس سرای نوآوری و فناوری‌های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با تشکر از حضور مسئولان صندوق پژوهش و فناوری و شرکت‌های حاضر در این رویداد گفت: صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان نهادی مستقل اقدامات بسیار ارزشمندی را در حوزه پژوهش و فناوری در دستور کار خود قرار داده است.


استفاده شرکت‌ها از منابع صندوق پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی


وی افزود: تلاش می‌کنیم در کنار شرکت‌هایی که زیست‌بوم فناوری و نوآوری تهران غرب را تشکیل می‌دهند و تسهیلات و خدماتی که صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ارائه می‌دهد، ارتباطی را فراهم کنیم تا شرکت‌ها بتوانند از تسهیلات و خدمات صندوق برای توسعه کسب‌وکار خود استفاده کنند.


رئیس سرای نوآوری و فناوری‌های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب ادامه داد: به این منظور رویدادی به نام «لینک» را برای برقراری ارتباط مؤثر و شبکه‌سازی طراحی کردیم که برای نخستین بار با حضور ۲۴ شرکت مستقر در سرای نوآوری واحد تهران غرب برگزار شد، هم‌اکنون این رویداد برای دومین بار و برای برقراری ارتباط بین بازیگران اصلی زیست‌بوم نوآوری برای توسعه کسب‌وکار و جذب منابع مالی برگزار شد.


وی در بخش پایانی صحبت‌های خود با تأکید بر هدف اصلی رویداد لینک که شبکه‌سازی و برقراری ارتباط مؤثر بازیگران زیست‌بوم نوآوری و فناوری تهران غرب است خاطرنشان کرد: در این برنامه ۱۵ شرکت به نمایندگی از ۲۴ شرکت در این رویداد مشارکت داشتند.


در ادامه این مراسم داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در سخنانی ضمن اشاره به رسالت زیست‌بوم فناوری سرای نوآوری گفت: قرارگیری دانشگاه در کنار زیست‌بوم نوآوری و فناوری باعث شد واحد تهران غرب و دانشگاه آزاد اسلامی تجربه‌های موفقی را در کشور به اجرا درآورند.


وی ادامه داد: قرارگیری مجموعه دانشگاه در کنار سرای نوآوری و فضاهای نوآوری فضایی را ایجاد کرده تا شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها بتوانند از منابع مالی و منابع انسانی که دانشگاه در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد استفاده کنند.


داداندیش بیان کرد: یکی از فعالیت‌هایی که در دی‌ماه سال گذشته صورت گرفت ایجاد شبکه‌ای بین صندوق‌ها و مراکز تأمین منابع مالی استارت‌آپ‌ها و شرکت‌ها بود؛ در قدم اول تفاهم‌نامه همکاری بین سرای نوآوری تهران غرب و صندوق پژوهش و فناوری نوآفرین امضا شد که این صندوق نیازهای مالی و حقوقی شرکت‌ها و استارت‌آپ‌هایی که در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت دارند تأمین می‌کند؛ در قدم بعدی اقدام به امضای تفاهم‌نامه مشترک بین سرای نوآوری و فناوری‌های آموزشی تهران غرب با صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت تا فرصتی ایجاد شود، ایده‌هایی که با محوریت آموزش هستند در واحد تهران غرب اجرایی شوند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب افزود: آن چیزی که برای ما اهمیت دارد ایجاد امید به آینده در میان دانشجویان و جوانان است حضور دانشجویان در سرای نوآوری و فناوری‌های آموزشی تهران غرب می‌تواند این امکان را به دانشجویان بدهد تا با فعالیت‌های شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها بیشتر آشنا شوند امیدواریم صندوق حمایت خود را از شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها صورت دهد تا امیدوارانه‌تر به مسیر خود ادامه دهند.


جذب منابع مالی برای واحدهای فناور از طریق فراخوان صورت می‌گیرد


در ادامه غلام‌زاده رئیس صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در مورد خدمات و تسهیلاتی که این صندوق می‌توانند در اختیار شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها قرار دهد سخن گفت و خاطرنشان کرد: در شرایط حاضر جذب منابع مالی برای واحدهای فناور از طریق فراخوان صورت می‌گیرد که این فراخوان‌ها به‌صورت دوره‌ای منتشر می‌شود.


وی افزود: در اولین فراخوان صندوق که در مردادماه برگزار شد پس از ارزیابی صورت گرفته کمیته تخصصی سه واحد فناور انتخاب شدند که رتبه اول به شرکت دانش‌بنیان «کیمیا توسعه تاس» تعلق گرفت که در سرای نوآوری تهران غرب مستقر است.


در ادامه جلسه پرسش و پاسخی بین شرکت‌های حاضر در جلسه و مسئولین صندوق پژوهش و فناوری برگزار شد.


در انتهای این رویداد تفاهم‌نامه همکاری مشترکی بین سرای نوآوری و فناوری‌های آموزشی تهران غرب و صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی امضا شد.


گفتنی است در دومین رویداد «لینک» مسئولان ۱۵ شرکت به نمایندگی از ۲۴ شرکت مستقر در سرای نوآوری و مرکز رشد واحد تهران غرب شامل اسکولیپ، جمپا، رستا، آرسن، رادوین، کندل، آیشن، فنون آردا سبز، توسعه امید صنعت ایرانیان، سپهر میهن آریا، رسانه صبح امید، ری موج، چشم‌انداز عصر پویا، ارمغان تازه و سالم، تسهیلگران رشد و اعتلای کیهان حضور داشتند.


انتهای پیام/۴۰۴۰/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب