خنثی شدن برنامههای دشمن برای براندازی نظام جمهوری اسلامی / شهادت ۵ هزار نفر از کارکنان ناجا بعد از دوران دفاع مقدس
سردار محمد بهرامی در گفتوگو با خبرنگار حوزه انتظامی گروه جامعه خبرگزاری آنا درباره اقدامات فرهنگی و عقیدتی پلیس در سالهای اخیر و هفته دفاع مقدس اظهار کرد: علت ماندگاری انقلاب اسلامی ما دو ویژگی منحصربهفرد دارد؛ یکی الهی بودن و دیگری مردمی بودن آن است. انقلاب ما انقلابی بود که بر اساس ارزشهای الهی و انسانی شکل گرفت و بر پایه عدالتمحوری و استکبارستیزی بود و در پی آن هست که انسان و مردم به سعادت و کمال دنیا و آخرت برساند.
معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی ناجا افزود: دومین ویژگی انقلاب مردمی بودن آن بود، چراکه مردم این انقلاب را خواستند و در صحنه حضور پیدا کردند و در آن روزها از تمام هستی، جان و مالشان مایه گذاشتند تا هم انقلاب شکل بگیرد و هم پایدار و ماندگار بماند. اما دشمنان ما از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاب و توان دیدن پیشرفت ملت ایران را نداشتند.
وی ادامه داد: دشمن به هر نحوی نمیخواست انقلابی شکل گیرد که بر پایه عدالت و ارزشهای الهی و انسانی است، لذا از اول پیروزی انقلاب، بسیاری از کشورها توطئهها و برنامههایشان را برای ساقط کردن، براندازی و حداقل کند کردن پیشرفت انقلاب انجام دادند.
بهرامی با بیان اینکه از همان ماهها و سالهای اول انقلاب که گروههای خرابکار و منافق مانند: کومله، دموکرات، فرقان، منافقین و ... را راه انداختند، تعداد زیادی از یاران امام(ره) و فرزندان این ملت را در همان اوایل انقلاب ترور کردند تا بتوانند انقلاب را ساقط کنند. بعد از آنکه اسکتبار جهانی به سرکردگی آمریکا، انگلیس و کشورهای اروپایی همه دست به دست هم شدند، رژیم بعث صدام را به عنوان ابزار و پیشرو جلو انداختند و یک جنگ تمام عیار را در سال ۱۳۵۹ علیه ملت ایران فقط با یک هدف، آنهم ساقط کردن نظام اسلامی به راه انداختند.
برنامههای دشمن در روزهای ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی
معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی ناجا افزود: در یک دنیای سکوت که هیچکس جرئت و توان حرف زدن را نداشت، آمریکا و چند کشور اروپایی خودشان را صاحب دنیا میدانستند و میخواستند هیچکس بالای سر نباشد و کشورهای دیگر هم در اختیار آنها باشد و بتوانند منابع و ذخایر کشورها را به یغما و چپاول ببرند، اما در این بین یک کشور جهان سوم آمد و انقلاب کرد و آنها میخواستند به هر طریقی این انقلاب را ساقط کنند.
وی با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس به ظاهر جلوی ما رژیم بعث عراق بود، اما در واقع کل دنیا در کنار صدام بودند و از لحاظ تسلیحاتی، تجهیزاتی و تبلیغاتی صدام را پشتیبانی میکردند گفت: حتی در دوران دفاع مقدس سلاح شیمیایی را هم در اختیار صدام گذاشتند. آنها به خیال اینکه انقلاب نوپا است و ما نیروهای مسلح و ارتش منسجمی نداریم، اما از ماهیت و هویت ملت ایران خبر نداشتند، ملت ایران ملتی مسلمان و با هویت است و با تمام وجود از میهن و ارزشها دفاع میکرد.
چه کسانی در دوران دفاع مقدس کارشکنی میکردند؟
بهرامی بیان کرد: در ابتدای جنگ یکسری کارشکنیهایی هم از سوی مسئولان خودمان داشتیم، حتی رئیس جمهور و وزرا آنطور که باید و شاید کمک و همراهی نمیکردند و در مواقعی کارشکنی میشد و آن سلاح و تجهیزات و مهماتی را هم که باید در اختیار میگذاشتند، انجام نمیدادند. تمام تصمیمات و تدابیر مسئولان آن زمان در جهت کمک به منافع آمریکا و رژیم بعث عراق بود و به خاطر همین کارشکنیها در همان ماههای اول جنگ، توانستند بیش از یک هزار کیلومتر مربع از سرزمین ما را اشغال کنند.
معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی ناجا با اشاره به اینکه نهادهای بینالمللی هم یا سکوت میکردند یا بیانیههایی که صادر میکردند ناعادلانه و بیشتر به نفع رژیم صدام بود گفت: تا آخر جنگ وضعیت همینجوری بود و سازمانهای بینالمللی و شورای امنیت هیچ موقع نیامدند رژیم بعث عراق را به عنوان متجاوز معرفی کنند. حتی یک سال بعد از جنگ شورای امنیت بیانیهای صادر کرد و گفت آتشبس کنید و دو کشور را دعوت به خویشتنداری کرد، اما این در حالی بود که مساحت زیادی از سرزمین ما در اختیار رژیم بعث بود و باید مقصر جنگ و تجاوزگر معرفی میشد که اینها لحاظ نشده بود.
بیشتر بخوانید:
تلاش شبانهروزی کادر درمان بیمارستان ولیعصر ناجا در روزهای کرونایی
وی گفت: ملت و نیروهای انقلاب توانست با همه وجود از کشور و انقلاب دفاع و حراست کند و دشمنان دست خالی و خوار و ذلیل از کشور ما عقبنشینی کردند.
بهرامی با اشاره به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسلها گفت: در حال حاضر کشور ما نیاز به احیا و زنده شدن فرهنگ دفاع مقدس دارد و همه دستگاهها و کشور ما نیاز به این دارد که همان فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت و فرهنگ غنی هشت سال دفاع مقدس در کشور ما احیا شود.
معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی ناجا افزود: بعد از دفاع مقدس، نیروی انتظامی از جمله سازمانهایی بود که باب شهادت در آن بسته نشد و ما بعد از جنگ حدود ۵ هزار شهید را تقدیم انقلاب و نظام در برقراری امنیت و آرامش مردم خود کردهایم. این نشاندهنده این است که دشمنیهای دشمنان و توطئههای آنها ادامه دارد و ما در حالت عادی چه لزومی دارد که بخواهیم شهید بدهیم، اما میبینیم که دشمنان پیوسته در حال بر هم زدن نظم و امنیت در کشور ما هستند؛ چه در مرزها و چه در درون شهرها.
وی گفت: نیروی انتظامی یک نیروی مسلح اجتماعی است و با هرگونه ناامنی که باعث اختلال در آرامش مردم عزیز ما شود، مقابله میکند و در مقابل آن ایستادگی دارد.
توزیع بیش از ۲۰۰ هزار بسته معیشتی به نیازمندان
بهرامی بیان کرد: بعد از حادث شدن شرایط کرونا در کشور ما و فرمانی که مقام معظم رهبری مبنی بر برگزاری رزمایش همدلی مؤمنانه دادند، ما از ابتدا تا به امروز نزدیک به ۶ مرحله رزمایش همدلی مؤمنانه در سراسر کشور برگزار کردهایم، با مشارکت کارکنان خدوم نیروی انتظامی و بیش از ۲۰۰ هزار بسته معیشتی که ارزش هر بسته به طور تقریبی حدود ۵۰۰ هزار تومان است را آماده و تقدیم نیازمندان جامعه کردهایم. در حال حاضر نیروی انتظامی دارای کارکنانی خدوم، زحمتکش، مکتبی و انقلابی است و در پی این است که شعارها و ارزشهای انقلابی و اسلامی در درون نیروی انتظامی زنده بماند.
معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی ناجا با بیان اینکه در نیروی انتظامی به فرهنگ دفاع مقدس نیاز داریم و یکی از برنامههای اصلی ما همین ترویج فرهنگ دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت در درون کارکنان ناجا است و در همین راستا کارهای خوبی در طول سال انجام میشود.
برنامههای ناجا برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین جوانان
وی گفت: یکی از برنامههای مهم ما در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، بحث فضاسازی معنوی و محیطی اماکن انتظامی ماست که با بهرهگیری از آیات، روایات یا فرمایشات امامین انقلاب اسلامی حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری در خصوص دفاع مقدس، اهمیت جهاد و مجاهدت و روحیه ایثار و شهادتطلبی این موضوع را در دستور کار قرار دادهایم.
معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی ناجا افزود: ما یک مجموعهای را حدود یک سال قبل به عنوان «مجموعه فداییان امنیت» شروع کردهایم که در آن سیره زندگی شهدای ناجا را به تصویر کشیدیم و به صورت یک مستند تصویری آماده میکنیم. یک مجموعه خاطرات رزمندگان، ایثارگران و خانواده معظم شهدا را گردآوری کردهایم و در هفته ناجا یک کتاب سه جلدی یک هزار صفحهای رونمایی خواهد شد.
بهرامی گفت: بخشی از خاطرات نیروی انتظامی مربوط به زمان دفاع مقدس است که در آن دوران که آن موقع نیروی انتظامی در قالب ژاندارمری، کمیته و شهربانی فعالیت میکرد، بیش از ۸ هزار شهید را تقدیم نظام و انقلاب اسلامی کردیم و بعد از آن هم چیزی حدود ۵ هزار شهید تقدیم نظام و انقلاب شده است. این خاطرات را جمعآوری کردیم و همچنان ادامه دارد و انجام میشود.
معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی ناجا افزود: یکی دیگر از برنامههای ما تجلیل از خانواده معظم شهداست که در مناسبتهای مختلف سعی کردهایم برنامهریزی کنیم که هر سال یکی از فرماندهان ما یا روسای عقیدتی سیاسی و مسئولان ناجا به محضر خانواده معظم شهدا شرفیاب شوند و از آنها دلجویی کنند. حضور ما در خانواده شهدا برای خود ما است که از آنها روحیه بگیریم و به خانواده معظم شهدا اعلام کنیم که ما ادامه دهنده راه شهدا هستیم.
وی بیان کرد: از خبرگزاری آنا که یک خبرگزاری وزین و انقلابی هست و در جهت انعکاس فعالیتهای فرهنگی و انقلابی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تلاش داشته، تشکر میکنیم. خبرگذاری آنا با تولید محتوی مناسب به موقع عمل میکند و آرزوی توفیق برای آنها داریم که در سنگر جنگ نرم تلاش میکنند.
انتهای پیام/۴۱۷۲/
انتهای پیام/