مشوقهای مالی پژوهشگران جوان و نخبگان تقویت شود
فاروق یزدانستا در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در تشریح فعالیتها و مأموریتهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز اظهار کرد: این باشگاه در دهه ۸۰ راهاندازی و فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون با همت مسئولان امور باشگاه مدیریت شده است و امیدواریم بتوانیم ادامهدهنده تلاش گذشتگان باشیم.
وی ادامه داد: از فعالیتهای شاخص باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز میتوان همکاری در اجرای دورههای آموزشی گوناگون، راهاندازی انجمنهای علمی دانشگاه، عقد تفاهمنامههای پژوهشی در حال اجرا، دریافت مجوز نشریه علمی دانشجویی، ارائه چند اثر علمی و همکاری در برگزاری همایشها و بازدیدهای علمی را نام برد.
بیشتر بخوانید:
چاپ ۳۰۰ مقاله ISI و علمی پژوهشی توسط پژوهشگران جوان
اشتغال دانشجویان در تعامل با شهرکهای صنعتی
جذب دانشجویان در بازار کار با ارتقای برنامههای مهارتی
مشکلگشایی پایاننامههای دانشجویی در صنعت
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز گفت: این واحد دانشگاهی به دنبال ارتقای وضعیت است و امیدواریم که در آینده با توجه به ملاکهای تعیین شده برای باشگاهها بتوانیم سطح کلی فعالیتها را بهبود بخشیم و به سطح ۱۰ باشگاه برتر کشور دست یابیم. این فعالیتها شامل راهاندازی نشریه، فعالیتهای فرهنگی و رسانهای، دعوت از چهرههای علمی و فرهنگی، برگزاری کارگاههای آموزشی کوتاهمدت و ... است.
یزدانستا با بیان اینکه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز تاکنون چند مقاله علمی پژوهشی و ISI داشته که امیدواریم در آینده بتوانیم سطح تولیدات علمی خود را افزایش دهیم با ارائه پیشنهادها و خواستههای خود برای ارتقا و توانمندسازی باشگاه اظهار کرد: هیچ کاری بدون عزم و اراده جمعی موفق نخواهد بود؛ بنابراین از همکاران درخواست داریم که تا حد امکان در راستای تحقق اهداف باشگاه مساعدت کنند و برای عضویت دانشجویان مشوقهای بیشتری در نظر گرفته شود.
وی با اعلام اینکه کمبود مشوقهای مالی در فعالیتهای باشگاه مانع مهمی است، بیان کرد: بهعنوان نمونه باید با توجه به ملاکهای عملکرد باشگاه، تدارک برنامههای بین استانی و حتی بینالمللی میتواند انگیزه بیشتری برای دانشجویان و حتی غیر دانشجویان فراهم آورد.
فعالیت ۹ انجمن علمی فعال در واحد سقز
یزدانستا با تشریح اقدامات باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در زمینه مبارزه با کرونا مطرح کرد: در دوران همهگیری کرونا این باشگاه به برگزاری دورههای آموزشی برای مقابله با بحران کووید - ۱۹ اقدام کرد. با توجه به نبود رشتههای پزشکی در این واحد دانشگاهی تاکنون اقدامی در این زمینه صورت نگرفته؛ اما لازم به یادآوری بوده که دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز و باشگاه با وجود نداشتن ظرفیت رشتههای پزشکی نهایت همکاری را با کادر درمان شهرستان داشته و با ارائه سوله باشگاه ورزشی دانشگاه برای انجام واکسیناسیون کووید - ۱۹ اقدام کرده است.
وی درباره برنامهها و دستور کارهای جدید باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز تشریح کرد: در راستای برنامههای ابلاغی بر تنوعبخشی به فعالیتهای باشگاه تأکید داریم که از این طریق بتوان دانشجویان و علاقهمندان با استعدادها و تواناییهای متفاوت را جذب کرد. اکنون ۹ انجمن علمی دانشجویی در این واحد دانشگاهی فعال هستند. این انجمنها شامل انجمن رشتههای برق، علوم تربیتی (آموزش ابتدایی)، حسابداری، عمران، کامپیوتر، زبان انگلیسی، تربیتبدنی، روباتیک و مکانیک میشوند.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز یادآور شد: متقاضیان بهراحتی نمیتوانند در سایت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ثبتنام کنند و حتی این مشکل در بخش مسابقات باشگاه برای ثبت مسابقات این واحد دانشگاهی پیش آمد. این سایت از لحاظ ظاهری دارای رنگبندی مناسبی است؛ اما پیچیدگیهای موجود در آن کار را برای کاربران سخت میکند.
بیشتر بخوانید:
اجرای ۱۰ برنامه علمی برای پژوهشگران جوان
۱۷ راهکار برای تحول و پیشرفت انجمنهای علمی
جذب دانشجویان در بازار کار با ارتقای برنامههای مهارتی | ۳ انجمن علمی دانشجویی فعال شد
به گزارش آنا، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای سیاستهای جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری در زمینه برنامهریزی برای جذب نخبگان و پرورش و هدایت دانشجویان و دانشآموزان مستعد بهعنوان نخستین مرکز شناسایی، جذب، پرورش، هدایت و حمایت پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاهی سال ۱۳۷۷ راهاندازی شد.
اکنون دفاتر باشگاه در بیش از ۳۰۰ واحد دانشگاهی و ۱۰۰ آموزشکده سما در سراسر کشور در حال انجام مأموریت شناسایی، هدایت و فعالسازی فعالیتهای خودجوش دانشآموزی و دانشجویی و ایجاد روحیه مسئولیتپذیری پژوهشی و پرورش دانشجویان و دانشآموزان مستعد دانشگاه آزاد اسلامی هستند.
پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی از سال ۱۳۷۷ تاکنون با جذب بیش از ۹۵ هزار عضو از میان دانشآموزان و دانشجویان که ۲۳ هزار و ۸۸۳ نفر آنان فعال هستند از اعضای خود حمایتهای معنوی و مادی انجام داده و در برنامه جدید باشگاه، رویکرد فعالیتمحوری جایگزین تسهیلاتمحوری شده است.
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قصد دارد با ایجاد رقابت علمی و سایر فعالیتهای پژوهشی، زمینه رشد و پرورش بهتر اعضای مستعد خود را ایجاد کند.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/