یک بار هم به خواسته هوادار استقلال اعتماد کنید/ خودیها از این مدیران بدتر عمل میکنند؟
به گزارش گروه ورزش خبرگزاری آنا - حامد فرضعلی بیک، روزهای بلاتکلیفی باشگاه استقلال همچنان ادامه دارد و حتی با حضور وزیر جدید در وزارت ورزش هم اخبار ضد و نقیضی در مورد آینده مدیریت آن به گوش میرسد. در واقع سرنوشت آبیها در هر زمینهای طی چند سال اخیر با واژههایی همچون «روزهای آتی»، «هفته بعد» و... گره خورده و مقطعی از زمان را به یاد نمیآوریم که در رابطه با تعیین مدیرعامل و هیئت مدیره، سرمربی، بازیکن جدید، بدهیهای ارزی، پروندههای باز داخلی و ... با قطعیت صحبتی به گوش رسیده باشد.
طی همین چند هفته اخیر که دولت و وزرای جدید روی کار آمدهاند، چندین و چند اظهارنظر متفاوت از سوی سید حمید سجادی به گوش رسیده و با وجود استعفای اجباری مددی، هنوز مشخص نیست چه افرادی برای حضور در هیئت مدیره استقلال معرفی خواهند شد. یک روز نام فتحاللهزاده به میان میآید و روز بعد عدهای کار آجرلو را برای مدیرعاملی تمام شده میدانند. فردایش خبر از بازنشسته بودن آنها و منع به کارگیریشان منتشر میشود اما باز برخی خبرگزاریها ادعا میکنند رایزنی مقامات میتواند این مشکل را حل کند.
موازی با اینها، نامهای دیگری همچون آذری، نامداری، توفیقی، علی خطیر و نیز دیگرانی که حتی شایستگی نامزد شدن برای این سمت را هم ندارند، مطرح میشود اما هیچکس به این سؤال پاسخ نمیدهد که علت این همه کلنجار و مقاومت چیست؟ دلیلش چیست که این همه میگردند و وقت تلف میکنند اما دنبال اهلش نمیروند؟ امثال ملکیان که امروز نامزد تصاحب صندلی مدیرعاملی باشگاه استقلال است، چه گلی بر سر آن زدهاند که آقایان همچنان دکمه «سِرچ» را می فشارند و در میان افراد سیاسی، دنبال منجی میگردند؟
صورت مسئله ساده است. بعد از سالها سیاسی کاری و سپردن عرصه به غریبههای ناکارآمد، باید کار را به خودیهای دلسوز و در یک کلام اهل فن واگذار کرد. آیا پیشکسوتانی از استقلال که مدیریت کردن را بلدند و میتوانند با تعصب و دلسوزی خاصی امورات مربوط به تیم محبوبشان را پیگیری کنند، بیلان کاریشان ضعیفتر از امثال مددی، فتحی، افشارزاده، افتخاری و... خواهد بود؟ چگونه است که از اعطای مأموریت به مددیهای ناشناخته ابایی ندارند اما پای پیشکسوتان استقلال که به میان میآید، شک و تردید وجودشان را میگیرد که مبادا از پس کار برنیایند؟ فوتبالیهایی که دلشان به حال استقلال و هوادارش میسوزد، در مدیریت باشگاه هر نقص و ضعفی نیز داشته باشند، به خاطر وجدان و تعصبشان هم که شده، مشاوران قوی و کاربلد را کنارشان مینشانند، اسپانسرهای قوی جذب میکنند، از رسانهایهای نام آشنا بهره میبرند و هر طور که هست، کار را در میآورند.
همانطور که یک ورزشی و «خودی» به نام سید حمید سجادی به جای مسعود سلطانیفر وزیر شد، وقتش رسیده که یک چهره آشنا از خانواده بزرگ استقلال یا نهایتاً مدیرانی در حد آذری که هوادار قبولش دارد، عنان کار را در دست بگیرد و هیئت مدیرهای کارآمد نیز او را همراهی کند. سجادی بیش از این اجازه ندارد وقت تلف کند و سبب شود این همه حاشیه مخرب اطراف استقلال را بگیرد و از سر و کولش بالا برود. برای یک بار هم که شده، به خواسته هوادار احترام بگذارید و کار خودتان را انجام ندهید. یا چهرههای شناخته شده و مقبول را بالای سر استقلال قرار دهید یا اگر قرار بر اعتماد به چهره ای جدید است، این فرد را از میان خودیها و باتعصبها برگزینید.
استقلال میانسالهای باانگیزهای همچون پاشازاده (که امروز به هر دلیلی برای اولین بار عهدهدار معاونت ورزشی باشگاه شده) زیاد دارد. قرار نیست پیشکسوتان به نوبت سرمربی یا مربی تیمهای مختلف باشگاه شوند و قطعاً از هر صد نفر آنها، یک نفر با قابلیتِ مدیریت و اثرگذاری مثبت یافت میشود. باز هم تکرار میکنیم اعتماد (البته اصولی و فکر شده) به خودیهای دلسوز و باانگیزه، قطعاً نتایج به مراتب مطلوبتری نسبت به وقت تلف کردن با مددیها، ملکیانها و... دارد. چه منطقی و چه احساسی، در این مقطع باید به خواسته چند ساله هوادار استقلال جواب مثبت داد و تغییر و تحولی مثبت و مطلوب (با چاشنی دوام) در مدیریت این باشگاه به وجود آورد.
پرسپولیس هم باید چنین مسیری را در پیش گیرد و اگر در این مطلب اشارهای به آن نشد، به این خاطر است که خدا را شکر در سالهای اخیر روند تقریباً مطلوبی در این باشگاه به چشم آمده که ثمرهاش نیز قهرمانیهای پیاپی و توفیقات متعدد بوده است.
انتهای پیام/4048/
انتهای پیام/