دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 شهريور 1400 - 12:00

چرا سمیعی استعفا داد اما مددی نه؟/ گزینه‌های جدی برای مدیریت پرسپولیس و استقلال

دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به زودی با تغییرات مدیریتی مواجه خواهند شد.
کد خبر : 605396
سرخابی

به گزارش خبرنگار ورزش خبرگزاری آنا، دو باشگاه پرسپولیس و استقلال از نظر مالی اصلا شرایط خوبی ندارند و بدهی‌های انباشته شده در هر دو باشگاه که مربوط به سال‌های اخیر است باعث شده سرخابی با مشکلات داخلی زیادی دست و پنجه نرم کنند. تلاش مدیران هر دو باشگاه علی الخصوص استقلال در یکسال اخیر این بوده که رسیدگی به پرونده‌های شکایتی را به عقب بیاندازد تا بلکه مدیر بعدی مجبور به پرداخت این بدهی‌ها شود و از این‌رو حالا زمان آن فرار رسیده که آنها محل کار خود را ترک کرده و صندلی مدیرعاملی را به فرد دیگری واگذار کنند.


پرسپولیس و بدهی‌های انباشته


باشگاه پرسپولیس در حال حاضر محکوم به پرداخت مبلغی در حدود 800 هزار دلار به گابریل کالدرون سرمربی آراژانتینی سابق خود که در دوره مدیریت محمدحسن انصاری‌فرد به طرز عجیبی از سمت خود کنار رفت، است. بیش از 20 درصد قرارداد بازیکنان و مربیان به اضافه آپشن‌های آنها که رقم بسیار سنگینی است باقی مانده که به قراردادها سنگین این فصل سرخپوشان اضافه می‌شود. در کنار این بدهی‌ها باشگاه پرسپولیس فصل پیش برای بستن خیلی از پرونده‌های شکایتی‌اش از جمله پرونده سنگین ماریو بودیمیر مجبور شده مبالغ زیادی را قرض بگیرد که در شرایط فعلی محکوم به پرداخت آنهاست. جعفر سمیعی به عنوان مدیرعال باشگاه پرسپولیس اعتقاد داشته و دارد که به تنهایی نمی‌تواند این سنگ‌های بزرگ را از پیش‌رو بردارد و وزارت ورزش و دولت باید به نوعی به داد پرسپولیس برسند. در چنین شرایط او تصمیم به استعفا از سمت خود گرفته و ماموریت خود در باشگاه پرطرفدار را پایان یافته می‌بیند. اگرچه او بهترین زمان را برای جدایی از باشگاهش دیده است. مسئله دیگر اینکه سمیعی با دولت سیزدهم رابطه خیلی خوبی دارد و احتمال اینکه او را در پستی مهم‌تر از مدیریت باشگاه پرسپولیس ببینیم زیاد است.


اصرار بی‌دلیل مددی برای ماندن در استقلال


مشکلات باشگاه استقلال به مراتب بیشتر از پرسپولیس است و این باشگاه 5 پرونده بدهی سنگین خارجی دارد که هنوز بسته نشده است. در کنار این موضوع استقلال در نتیجه‌گیری هم موفق عمل نکرده و هوادارانش به شدت از وضعیت باشگاه‌شان گله‌مندهستند. این در حالی است که رابطه فرهاد مجیدی و احمد مددی هم خوب نیست و شکاف بین هیئت مدیره و برخی از اعضای هیئت مدیره هم عمیق‌تر از آن است که بشود فکر کرد. هواداران استقلال نیز در شبکه‌های اجتماعی و حتی با حضور در جلوی ساختمان باشگاه بارها خواستار کنارگیری احمد مددی شده‌اند اما او با همه این مسائل او همچنان اصرار به ماندن دارد. اگرچه رابطه مددی با حمید سجادی وزیر جدید ورزش خوب است و شاید همین مسئله باعث شده که او تصمیم به ماندن در استقلال بگیرد. اما با جوی که علیه مدیریت باشگاه استقلال وجود دارد بسیار بعید است که وزیر ورزش علاقه‌ای به ادامه کار با مددی داشته باشد. مخصوصا اینکه او نمی‌خواهد در همین ابتدای کار خودش را مقابل هواداران استقلال که سخت خواهان برکناری مددی هستند، قرار دهد.


بیشتر بخوانید:



آجرلو،طاهری و آذری گزینه‌های مدیرعاملی


در حال حاضر هنوز گزینه‌های جدی برای مدیرعاملی و هیئت مدیره باشگاه‌های سرخابی مشخص نشده است. اما در این میان یکی دو گزینه در حال رایزنی هستند تا مدیریت این دو باشگاه را برعهده بگیرند. برای پرسپولیس نام سعید آجرلو مطرح شده است. مدیرعامل سابق باشگاه‌های پاس، استیلآذین و تراکتور که فقط در اولی موفق بود. آجرلو برای ریایت فدراسیون فوتبال هم خیز برداشته بود که رقابت را در انتخابات به عزیزی خادم باخت. آجرلو ارتباط خوبی با دولت سیزدهم دارد و امکان بازگشتش به فوتبال زیاد است. گزینه دیگری که از او به عنوان مدیرعانمل جدید پرسپولیس نامبرده می‌شود علی اکبر طاهری است. مدیری که در پرسپولیس رفته رفته عملکردی مثبت داشت و زمانی که به موفقیت رسید به دلیل بازنشستگی از کار برکنار شد. برای مدیریت باشگاه استقلال هم نام سعید آذری بر زبان‌ها افتاده است. آذری یکی از مدیران موفق فوتبال ایران بوده که هموراه علاقه زیادی داشته در استقلال این سمت را برعهده بگیرد. به نظر می‌آید او بیش از هر زمان دیگری به استقلال نزدیک است.


انتهای پیام/4146


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب