محصول «سرباره» چه کاربردهایی دارد؟
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از لنجان، نورالله نصیری در نشست با رئیس و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان اظهار کرد: برای عرضه محصول سرباره به نقشه راه احتیاج است و با ارتباطات و فعالیتهای علمی میشود برد محصول را افزایش داد و از فرصتهای موجود پروژه ساخت.
مشاور مدیرعامل در امور بازرگانی و پشتیبانی شرکت صنایع تارابگین ذوبآهن اصفهان افزود: سرباره معدن است و با توجه به گسترش شبکه ریلی کشور میتوان حجم زیادی از سرباره را در این صنعت استفاده کرد. با سرباره میکرونیزه در کنار سیلوی بچینگ، میتوان مصرف سیمان را کاهش داد و این محصول استراتژیک و دوستدار محیطزیست را بیشتر مورد استفاده قرار داد.
کاربرد سرباره در تولید بتن
محمد قیاسیان معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان نیز در این دیدار آنالیز استخراج کانیهای شیمیایی و ترکیب مصالح بر اساس نیازسنجی و بحث پایش بر اساس نیاز صنعتی را ازجمله تحقیقات لازم درباره این محصول برشمرد و گفت: میتوان از این محصول در زمینه تولید بتن مفید و باصرفه استفاده کرد.
کاهش مصرف سیمان با استفاده از سرباره
رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان نیز با تأکید بر بعد محیطزیستی محصول سرباره عنوان کرد: با توجه به کمبود خاک در آینده با کار تحقیقاتی میشود این محصول را در ستونهای سنگین ساختمان، استفاده و به سمت ساخت، ساختمانهای سبز حرکت کرد.
مجید اصلانی اضافه کرد: مصرف سرباره در بتن میتواند مصرف سیمان را کاهش داده و در زمینه تولید دیوارهای پیشساخته و در حوزه صنعت ریلی این محصول کاربرد دارد.
فعالیت در حوزه محیطزیست کار پرخیری است
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان نیز مطرح کرد: فعالیت در حوزه محیطزیست کار بزرگ و پرخیری است. با استفاده از دستگاه لوسانجلس میتوان محصول سرباره را آنالیز و سنگدانهها و سائیدگی آن را مورد تجزیه و تحلیل کارشناسی قرار داد.
مهران ایرانپور توضیح داد: با سبکسازی سرباره میتوان این محصول را برای بتن سازه استفاده کرد و الگوی مصرفی مناسب برای پروژه تراورز است.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/