توسعه مدارس سما با بهرهبرداری از فضاهای مازاد دانشگاه
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شیروان، غلامرضا یمینی در نشست هماندیشی مدیران سمای خراسان شمالی اظهار کرد: مدیران با توجه به امکانات مدارس، شهرستان و استان خود در راستای کیفیسازی برنامهها گام بردارند و در راستای توسعه کمی و کیفی مدارس سما از فضاهای مازاد واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بهرهبرداری کنند.
وی افزود: برنامه و فعالیتهای مهم که از سوی سازمان سما مورد تأکید و پیگیری بوده است، ساماندهی نیروی انسانی و اجرای آن بر اساس بخشنامه ارسالی، سنجش، پایش و کنترل کیفیت مدارس با رصد مدارس، انتخاب و انتصاب مدیران مدارس و انجام فرآیندهای آن در سازمان سما بهصورت متمرکز و ارتقای شایستگیهای مدیران، معاونان و معلمان در قالب دورهای آموزشی که بهصورت مجازی در حال برگزاری است را شامل میشود.
رئیس امور گسترش و استقرار واحدهای آموزشی سازمان سما تأکید کرد: مدارس سما باید محل حضور والدین برای تشریکمساعی و مشارکت در راستای اهداف تعلیم و تربیت باشد.
یمینی عنوان کرد: پیادهسازی سند تحول آموزش و پرورش یکی از اهداف مهم دانشگاه آزاد اسلامی است و بر همین اساس سیاستها و استراتژیهای لازم را در این باره برای حوزه ستادی ترسیم کردند که این مهم در راستای کیفیتبخشی مدارس است. انتظار میرود همه دستاندرکاران تعلیم و تربیت در سما اهتمام جدی را در این باره داشته باشند که مدیران مدارس فرماندهان و راهبران اجرای این مهم در مدارس هستند.
وی رهبری و هدایت را بر عهده مدیران دانست که یکی از اولویتهای او ارتباط تنگاتنگ با دیگر عناصر بوده و موظف است شرایط رشد و ارتقای آنها را در راستای اهداف و برنامههای مدرسه فراهم کند.
مدارس سما باید جایگاه واقعی خود را پیدا کنند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان نیز گفت: باید مدارس سما جایگاه واقعی خود را در شهرستان و استان پیدا کنند و این امر مستلزم همت و تلاش همه مدیران و کسانی است که نقش مدیریتی دارند.
علی مرجانی خطاب به مدیران مطرح کرد: انتظار میرود مدارس سما در کنار تعلیم و تربیت به آموزش علمی و داشتن دانشآموزان باکیفیت به لحاظ علمی نیز شاخص باشند به همین دلیل مدیران با حساسیت بیشتر و دقیقتری انتخاب میشوند.
وی بیان کرد: امیدواریم که این نشست مقدمه خوبی برای آغاز سال تحصیلی جدید باشد و مجموعه پرتلاش مدارس سما که حقیقتاً در استان جزء مجموعههای موفق در حوزههای مختلف است با مرور برنامهها و هماهنگیهای صورت گرفته برای سال آینده و سالهای آتی روند موفق و روبه رشدی را در پیش گیرد.
محمود حقبجانب دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای استان خراسان شمالی نیز به هنر خوب دیدن و خوب حرف زدن تأکید کرد و میزان ترقی و پیشرفت هر کشور را سطح علمی مدارس آن کشور دانست.
حضور یک هزار و ۶۰۰ دانشآموز در مدارس سمای شیروان
رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای شیروان هم با ارائه گزارش وضعیت مدارس توضیح داد: حدود یک هزار و ۶۰۰ دانشآموز در مدارس سمای شیروان حضور دارند که نشان میدهد سما توانسته کمک بزرگی به مجموعه آموزش و پرورش شهرستان کند.
مهدی سرایدار اضافه کرد: امیدوارم این نشست باعث شود تا مدیران از تجربیات، خلاقیتها و ابتکارات همدیگر بهرهمند شوند و مجموعهای یکدست در استان داشته باشیم.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/