رژیم صهیونیستی در حمله بامداد به حشد الشعبی دست داشت
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، ائتلاف عراقی الفتح، امروز (چهارشنبه)، بیانیهای شدیداللحنی درباره حمله بامدادی به نیروهای سازمان حشد الشعبی صادر کرد.
منابع خبری، بامداد امروز، از حمله به دو خودروی متعلق به سازمان حشد الشعبی عراق در خط مرزی سوریه خبر دادند.
پس از انتشار این گزارش، پنتاگون و ائتلاف بینالمللی موسوم به ضدداعش هر یک در بیانیهای جداگانه گفتند که این حمله کار آنها نبوده است.
بر اساس گزارش خبرگزاری ناس، ائتلاف الفتح در بیانیهای در ارتباط با این حمله اعلام کرد: تجاوز جنایتکارانه علیه نیروهای مسلحمان، فرزندان حشد الشعبی در مرز عراق و سوریه را بهشدت محکوم میکنیم.
ائتلاف الفتح ادامه داد: تکرار تجاوزهای آشکار علیه حاکمیت عراق نیازمند موضعگیری صریح همگان، دولت عراق و پارلمان است، تا بدین شکل با مشخص کردن کشورهای مسئول این تجاوزها و مواجهه با آنها با تمام شیوههای تضمینکننده حفظ کرامت و همچنین محافظت از مرزها و دفاع از خون پاک فرزندانمان، حاکمیت عراق حفظ شود و فرزندانمان کاملاً پاسداری شوند.
ائتلاف الفتح اضافه کرد: تکمیل شدن روند خروج نیروهای بیگانه از خاک عراق، جلوگیری از تجاوز به حاکمیت عراق و خون فرزندانش را تضمین میکند.
در پایان بیانیه مذکور ضمن فراخواندن تمام مردم عراق به یکپارچگی و انسجام در دفاع از پاسداران این کشور، آمده است: به نظر میرسد که تصمیم دولت عراق درباره به خدمت گرفتن ۳۰ هزار نفر از فرزندان در [سازمان] الحشدالشعبی، رژیم صهیونیستی را به وحشت انداخته است.
این حمله پس از آن علیه نیروهای سازمان الحشدالشعبی عراق انجام شد که فالح الفیاض رئیس سازمان حشد الشعبی روز دوشنبه اعلام کرد که مقامات دولتی عراقی با طرح پیوستن ۳۰ هزار نیروی جدید به سازمان حشد الشعبی موافقت کردهاند.
فالح الفیاض در یک کنفرانس خبری گفت که با ملحق شدن این تعداد، نیروهای حشد الشعبی به بیش از ۱۶۷ هزار نفر میرسد. این ۳۰ هزار نفر افرادی هستند که پیش از این بهصورت قرار دادی عضو حشد الشعبی بودند و پس از پایان قراردادشان از این سازمان جدا شده بودند و قرار است با مجوز دولت بهصورت رسمی در آیند.
قیس الخزعلی رهبر گروه عصائب اهل الحق نیز در صفحه توئیتر خود از این موضوع استقبال کرد و نوشت که با این مصوبه نیروهای حشد الشعبی همتراز همتایان خود در وزارت دفاع، وزارت کشور و یگان مبارزه با تروریسم خواهند بود.
چند سالی است ایران با توجه به تدابیر اتخاذشده از سوی رهبر معظم انقلاب حتی باوجود کمکاری دولت سابق از یک راهبرد هدایتشده در سامان دادن به مناسبات با روسیه برخوردار شده است.
اگر آژانس بینالمللی انرژی اتمی کوتاه میآید و فشارش را کاهش میدهد، به خاطر این است که خبردار شده ایران در شرف وارد شدن به یک پیمان مهم است.
عضویت ایران در اس.سی.او باعث میشود بهراحتی وامهای کلانی را از این سازمان بگیریم.
انتهای پیام/۴۱۰۶/
انتهای پیام/