ادبیات امروز نویسنده معاصر ندارد
به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، احمد ذوعلم، کارشناس ادبیات، جهانی شدن ادبیات را در گرو صنعت نشر حرفهای دانست و گفت: قانون داخلی برای حق کپی رایت وجود ندارد و با این کار به ادبیات داخلی خود ضربه میزنیم و این در حالی است که در هیچ کشوری این مورد دیده نمیشود.
ذوعلم با اشاره به نابودی ادبیات در نبود قانون کپی رایت بیان کرد: ما میتوانیم در کنوانسیون برن به صورت موردی وارد شویم و در این شرایط با همسویی دولت و مجلس میتوان برای تدوین قانونی جامع قدم برداشت و تا دهه آینده میتوانیم در این حوزه قدم بلندی برداریم.
وی حمایت از نویسندگان و مشوقها را عامل گسترش ادبیات در جهان دانست و افزود: مشکل ما این است که فکر میکنیم با یک کار میتوانیم ادبیات و نشر خود را ترویج دهیم و معمولا بخشی نگر هستیم و کمتر به کارهای جمعی اقبال داشتیم.
ذوعلم ابراز تاسف کرد: متاسفانه در جستوجوها، نویسندگان فوتشده و یا با سن بالا را میتوان دید و نویسندگان معاصر را اصلا نمیبینیم.
وی گفت: تنوع در محتوای ادبیات ما بسیار زیاد است که در بسیاری از کشورها وجود ندارد و همچنین تصویرگران ما با تصویرگران اروپایی رقابت میکنند و لذا صنعت نشر ما ظرفیت بسیار بالایی دارد و همان طور که در ده سال گذشته اتفاقات خوبی رقم خورده در ده سال آینده نیز شاهد پیشرفت خوبی باشیم.
انتهای پیام/پ
انتهای پیام/